Za milicevica se fakat nadam, za Tatara sam gotovo siguran 100% da ide...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Po meni, Tatar uopste nije nezamjenjiv. Ako ce dovedti neko drugo kvalitetno krilo, nemam nista protiv da Tatar ide.
Rahmanovic je kvalitetniji igrac od Tatara, ali sreca Rahmanovicevo mjesto ima ko pokriti. Odlazak Tatara bi znacio da se mora dovesti novi kvalitetan igrac.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 19 jan 2021, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
mislim da je puno u jednom prelaznom roku izgubiti njega i amara
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sretno Amare, odavno nismo imali ovakvog igraca. Da napravis jos bolji transfer jer zasluzujes.
Tataru ponuditi veci novac i postaviti odstetnu klauzulu u iznosu od 400.000 eura.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ti nisi pis'o od 2016. i sad se aktivirao. Sta je s Pogbom, zna l' se sta?
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Nemojte plakat vise svgm, bolje i ovako nego da nam na ljeto ode besplatno. Zamjena ce mu biti TSS ako prodje pripreme u fullu, Tino ce biti perverzija na proljece, tu su Zinedin takodjer i Dal koji po ovim snimcima obecava jako.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
ooooo Zoka jesi se to aktivirao nakon sto smo jeseni sampioni, eno zelju ti kupuje neki pa cemo te za godinu dvije tamo čitati ?
Pa gledaj, ovo samo dokazuje koliko nam je amar bio vazan i koliko smo ga svi voljeli. On je Sarajevo.
E sad te price "bolje sad nego na ljeto besplatno" me iritiraju jer je to nas mentalitet koji se nece promijeniti sve do visemilionskog transfera, ovako mozemo samo palamuditi ali se to jos dugo nece promijeniti nazalost.
Sve ja to razumijem, i godine, i egzistencija, i nemogucnost produzenja, ali eto, zao mi je, iznerviran sam i tako je kako je.
NEMA NAZAD
Brate on bi na ljeto otisao a mi bi ga ispusili, stas. Ja bih ga volio zadrzat do kraja karijere al jbga...holyman je napisao/la: ↑19 jan 2021, 14:19Pa gledaj, ovo samo dokazuje koliko nam je amar bio vazan i koliko smo ga svi voljeli. On je Sarajevo.
E sad te price "bolje sad nego na ljeto besplatno" me iritiraju jer je to nas mentalitet koji se nece promijeniti sve do visemilionskog transfera, ovako mozemo samo palamuditi ali se to jos dugo nece promijeniti nazalost.
Sve ja to razumijem, i godine, i egzistencija, i nemogucnost produzenja, ali eto, zao mi je, iznerviran sam i tako je kako je.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Amar je igrač koji je dosao kao slobodan.Osvojio 2titule i kup.Produžio ugovor kada je vecina nasih bivsih ZVijezdica odlazila glavom bez obzira duljevici,sarici suljici itd..da ne nabrajamo uz to puno veci doprinos je dao.Nepunih 6mjeseci do isteka.ugovora ti naplatis po meni minimum 500.000KM sto govori da nam se visestruko isplatio covjek i ovim putem mu hvala na svemu do sada.Sretno majstore
I dodje frajer i plati ti je dan pred kraj prelaznog

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Najvaznije je ovo na kraju " tako je kako je "...holyman je napisao/la: ↑19 jan 2021, 14:19Pa gledaj, ovo samo dokazuje koliko nam je amar bio vazan i koliko smo ga svi voljeli. On je Sarajevo.

Svaka kupovina, prodaja, produženje će imati smisla da se raspravlja u maju. Kad se tad podvuće crta i budeš prvi sve će ovo imati smisla, u suprotnom ćemo tražiti mane i imati pravo kritikovati.
Kad bi nam svaki transfer bio kao Amarov, mi bi smo super klub bili.Feridaga je napisao/la: ↑19 jan 2021, 14:22Amar je igrač koji je dosao kao slobodan.Osvojio 2titule i kup.Produžio ugovor kada je vecina nasih bivsih ZVijezdica odlazila glavom bez obzira duljevici,sarici suljici itd..da ne nabrajamo uz to puno veci doprinos je dao.Nepunih 6mjeseci do isteka.ugovora ti naplatis po meni minimum 500.000KM sto govori da nam se visestruko isplatio covjek i ovim putem mu hvala na svemu do sada.Sretno majstore
Izvukao se maksimum iz tog igraca. Jedan od najboljih poslijeratnih poslova FK Sarajevo.
Slažem se u potpunosti, bolje sad nego na ljeto.
Kao prvo smo dobili malo šta novca, a kao drugo Sušić ima do ljeta vremena da se uigra sa ekipom.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Svaka cast. Mnogi to i ne uzimaju u obzir koliki je doprinos imao i koliko je on sam novca svojim golovima i asistencijama, komplet igrom donio zadnje 2 sezone.Feridaga je napisao/la: ↑19 jan 2021, 14:22Amar je igrač koji je dosao kao slobodan.Osvojio 2titule i kup.Produžio ugovor kada je vecina nasih bivsih ZVijezdica odlazila glavom bez obzira duljevici,sarici suljici itd..da ne nabrajamo uz to puno veci doprinos je dao.Nepunih 6mjeseci do isteka.ugovora ti naplatis po meni minimum 500.000KM sto govori da nam se visestruko isplatio covjek i ovim putem mu hvala na svemu do sada.Sretno majstore
- feniksptica
- Kontakt:
Iscijedili smo Amara maximalno. Kad bi od svakog igraca slicno dobili gdje bi bili
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.