FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vratite nam Rondica,Catakovica i Hadzica.N
A eo vam Handzic,Denchi i Hadzic.E
Ja nekako imam povjerenje u upravu i ss evo nekako za 24 sata sam malo oladio i nekako sam uvjeren da imaju plan bilo koji igrac da se proda da imaju rjesenje koje ce bit najbolje za klub
Volim te FK SARAJEVO
VINKO JELA SAMO NACERAJ I NEDAJTE JAVASLUK I NERAD DA PROLAZI SAMO KANDZIJU I DO 26 februara gruhaj
Volim te FK SARAJEVO
VINKO JELA SAMO NACERAJ I NEDAJTE JAVASLUK I NERAD DA PROLAZI SAMO KANDZIJU I DO 26 februara gruhaj
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jes smijesno napadat institucijeAhmoveliki je napisao/la: ↑19 jan 2021, 04:06Vratite nam Rondica,Catakovica i Hadzica.N

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Napadač??????????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pamet?????????????
Iskreno, ne znam kako tebi, meni i svim ostalim nije do sada pukao film s ovakvim likovima pa nismo blokirali .ba domenu da ne citamo svaki dan ista sranja

Napadač????? 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
(ZVANIČNO) Tino Sven Sušić novi je igrač Sarajeva!
PREMIJER LIGA BIH 01/02/2020 u 22:41 h
Polakce ljudi
PREMIJER LIGA BIH 01/02/2020 u 22:41 h
Polakce ljudi

- napoleon72
- Kontakt:
Suti ledesma, naletio si na volej, pomeo te alacious ko Hare havanu u Ideji
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Hahahaha strašno, nema štanapoleon72 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 09:23Suti ledesma, naletio si na volej, pomeo te alacious ko Hare havanu u Ideji
https://s.port1.****/**/fudb ... eru-622026
Ako vec nije priduzio ili nije htio treba ga prodat, nismo mi klub koji sebi smije priustit da pusti igraca dzabe.
Ako vec nije priduzio ili nije htio treba ga prodat, nismo mi klub koji sebi smije priustit da pusti igraca dzabe.
Sportski direktor Konyaspora, Adnan Erkan, potvrdio je u razgovoru za Anadolubugunspor, dolazak Amara Rahmanovića u svoje redove.
- Amara Rahmanovića pratimo od ljeta i imao je važan doprinos u igri svog tima, a nastupa i za reprezentaciju BiH. Dobili smo odobrenje našeg trenera, a transfer možemo smatrati kao poklon Uprave našem treneru. Dogovorili smo saradnju na godinu i po dana, uz mogućnost produženja na dodatnu godinu, rekao je Erkan
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- belosevic23
- Kontakt:
Je li istina da Sokol Cikalleshi dolazi kao trampa u transferu Amkeca
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sreca pa je nas seniorski fudbal na vrhunskom nivou i tesko je to dostici.Historicar je napisao/la: ↑19 jan 2021, 01:29Dal ima skoro 20 godina, nikada nije odigrao minutu seniorskog fudbala, pa logično je da mu se u takvim okolnostima malo po malo daje i dozira minutaža.Nije ni doveden da bi se nešto konkretno od njega očekivalo na proljece vec kao zalog za buducnost.Pantelija je napisao/la: ↑19 jan 2021, 01:15Ma ja ba gdje ces ih sa. 20 gofina da igraju . Djeca ba
Treba ove od 30 . Inace u dortmunfu igra momak od 16
U juventusu pola ekipe dad 19-22
I da ne nsbrajam dalje al hdje ce dal i djani da igraju ....
Najbolje rasformirati akademiju i onda se okrenuti starim provjerenim povratnicima
Što se tice Salčina, momka treba postepeno vracati na njegovu pravu poziciju koju nikad nije igrao u seniorima i vjerujem da nikada više nece igrati lijevog beka jer se krajem polusezonu jasno vidjelo da to nije to.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pogodise ovi sto rekose da ide, obrukase se ovi sto rekose da Amar ostaje. Znamo ko vise kredita nema...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Kyle88, mosarajvosa83, rimljanin90 i 59 gostiju.