Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la milanist » 18 jan 2021, 18:20

😁
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 jan 2021, 18:27

anonymousHD je napisao/la:
18 jan 2021, 09:34
OldFashioned je napisao/la:
18 jan 2021, 00:21
Dovoljno je vidjeti Benzemu poslije Ronalda.
Lik je jedan od 3 najbolja fudbalera svih vremena ali njegov ego je ponekad pretežak za ekipu pa čak i tako ozbiljnu kao Juventus.
Ko je drugi igrač? Benzema je i dalje teška **** u najvažnijim utakmica, to što zamaže oči pa zabije 2 komada protiv fenjeraša ne čini ga najboljim napadačem svijeta. Više golova bi dao Luka Jović da ima njegovu minutažu.

Juventusov problem nije Ronaldo, već ostatak igrača koji nisu na nivou na kojem trebaju da igraju za tim poput Juventusa. Od ovih 10 ostalih igrača samo 1 igrač bi mogao da igra u top 10 klubova u evropi, a to je De Ligt ostalo su sve polovnjaci, prevare od igrača. Uprava Juventusa ne planira da investira u zvučna imena, pa kontaju mogu sa otpatcima iz Schalkea i ostalih levatskih klubova da osvoje Seria A a Lp ko to j3be.
Ja sam bio spreman da repliciram sa ozbiljnim argumentima a onda sam došao do dijela gdje piše da Juve ima prevare od igrača koji nisu ni za top 10 EU klubova i tu sam sebi rekao, nemoj. :thumbup:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 18 jan 2021, 18:32

BuffonGigi je napisao/la:
18 jan 2021, 12:45
Novi logo Intera, zvanicno:
slika
It' s ofišl

slika
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 18 jan 2021, 18:51

Sasvim zasluzen poraz Juventusa...nismo nista pokazali, apsolutno nista...

Mozemo danima pricati o Ronaldu, Morati, odbrani...samo, to nama nije problem..problem je vezni red...kada njih nema, nema ni odbrane, ni napada..

Osim McKennija, sve je odron...tu zamjeram Pirlu sto ga je drzao na klupi...pa to je jedini igrac sredine, koji MORA biti prvih 11..

Sve sto je islo od Intera, islo je preko Frabooota..mozda momak i nije toliko los, spremda nije imao nikakve pomoci od Ramseya...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 18 jan 2021, 19:48

Chapman1886 je napisao/la:
18 jan 2021, 11:24
a onoliko se šprdali sa juvetnusom kad su mijenanjli grb..tradicija bla bla
Ko se šprdao? Zhangovi, Marotta, Zanetti? Jedino se šprdali mi navijači i ostajemo pri tome, i nadam se da će ovi navijači iz okolice Milana pravit neke proteste ispred sjedišta da se zaustavi to luda ideja. Onakav grb da mijenjamo za neki glupi logo da bi privukli mladu populaciju glupih indijaca, arapa i kineza... :puke:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 18 jan 2021, 20:22

Pa gdje si ti meni, magarence moje?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 jan 2021, 20:28

cagliari-milan bi trebala biti dobra tekma

da vidimo koliko moze simpaticni cagliari protiv milana, kog se potcjenjuje kao leicester svojevremeno

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 jan 2021, 21:40

[]

Kad se ne udavi na Stuttgartu :tokralju:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 18 jan 2021, 22:16

18 jan 2021, 20:22
Dobar si, ja mislio nećeš izlazit iz rupe barem sedmicu :mrgreen:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 18 jan 2021, 23:30

Niko da čestita zimski Scudetto :plac:

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 18 jan 2021, 23:41

Čestitke, poderali ste prošlu godinu što jest jest.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 jan 2021, 07:07

Mislio sam da su juventini bolja raja, od svih na forumu dodje interista i čestita :mrgreen:
Il Club più titolato al mondo!

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 19 jan 2021, 09:16

Biscione je napisao/la:
18 jan 2021, 22:16
18 jan 2021, 20:22
Dobar si, ja mislio nećeš izlazit iz rupe barem sedmicu :mrgreen:
Sine nisam ja ko vi, ja te rupe i nemam iskopane s obzirom na analne penetracije koje su se desavale u konstanti zadnjih 10 godina.

A cestitam Milanezima zimski scudetto. S obzirom da smo mi trenutno malo cingi lingi, volio bih iskreno da oni osvoje.

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 19 jan 2021, 09:19

Ma hajde
Samo Sloboda | COYG

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 jan 2021, 14:12

18 jan 2021, 18:27
Ja sam bio spreman da repliciram sa ozbiljnim argumentima a onda sam došao do dijela gdje piše da Juve ima prevare od igrača koji nisu ni za top 10 EU klubova i tu sam sebi rekao, nemoj. :thumbup:
Ma dobro, ti ako samo pratis Juve naravno da neces to da priznas. Od 11 igraca koje Juve ima u pocetnoj koji bi igrac mogao da igra u Bayernu, Liverpoolu, Manchester Citiju, Chelseaju, Unitedu, Barceloni, Atleticu, Realu i ne znam eto ko je jos u vrhu ovih liga, osim naravno De Ligta i recimo Ronalda. Ja ne vidim iskreno nijednog, to su sve igraci za sredine tabele u Italiji.

Sjecam se kad je Real mahno Juventus, pa one analize pred tekmu kako su svi igraci Juventusa doslovno ispred igraca Reala lol.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 19 jan 2021, 14:27

Čovjek hladno spominje United, Atletico, Barcelonu (koju je ovaj Juve satrao), Chelsea.... :lol:, nikad gori Real itd.

Ovo me podsjeti na ono: "ATM ima boljeg igrača na svakoj poziciji od Juventusa".

Ovdje se piše kao da u svijetu fudbala trenutno ima toliki gap između najboljih i onih ispod, a realnost je daleko drugačija. Liverpool i Bayern kao predvodnici trenutno najboljih su daleko od nekog top nivoa klubova recimo prije pandemije. Kao takav, Juventus naravno nije tog nivoa, ali jaz koji treba prebroditi nije ni blizu velik kako se tebi konkretno čini.

Juventus je nivo ili bolji od nekih klubova koje si naveo, i ovakav Juventus. Ne znam koji sport ti gledaš u kojem su united, chelsea, atm, ovaj real, barca i slični neki nivo koji Juve mora dostici. :lolno:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 19 jan 2021, 14:45

anonymousHD je napisao/la:
19 jan 2021, 14:12
18 jan 2021, 18:27
Ma dobro, ti ako samo pratis Juve naravno da neces to da priznas. Od 11 igraca koje Juve ima u pocetnoj koji bi igrac mogao da igra u Bayernu, Liverpoolu, Manchester Citiju, Chelseaju, Unitedu, Barceloni, Atleticu, Realu i ne znam eto ko je jos u vrhu ovih liga, osim naravno De Ligta i recimo Ronalda. Ja ne vidim iskreno nijednog, to su sve igraci za sredine tabele u Italiji.

Sjecam se kad je Real mahno Juventus, pa one analize pred tekmu kako su svi igraci Juventusa doslovno ispred igraca Reala lol.
Druže neki od tih igrača Juveta su igrali u navedenim klubovima. Morata,Arthur,Ronaldo ...
De Light je klasa od igrača kao i Dybala. Mali McKenie bi recimo sigurno igrao u Bayernu jer je momak izuzetan igrac.
Wojo , mislim na golmana, je toliko podcijenjen a lik je predobar golman i sigurno je bolji od trenutnih golmana City-a i Chelsea.
Chiesa i francuska dugokosa princeza su jos neki od igraca koji bi mogli lagano da zaigraju u klubovima koje si naveo.
Mozda sam nekog zaboravio, ali ima tu materijala kao i sto ima istrošenih igraca.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 19 jan 2021, 14:48

Kao što rekoh, suvišno argumentovano replicirati.

P.S Ja sam navijač/simpatizer Milana a Juvetove utakmice često pogledam kao i ostale timove u najdražoj ligi svijeta.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 19 jan 2021, 15:20

Vi prije svega zaboravljate da Juve ima trenera pocetnika, i ogromne probleme s povredama/zarazom. Protiv Intera su nastupili Morata, Chiesa i Chiellini bukvalno na silu, iako prva dvojica nisu adekvatno oporavljeni od povrede, a treci je vise bio navijac u zadnje 2 sezone. Falilo je 5 igraca iz prve postave, dok Interu nije falio niko. Tako da pricu o drugorazrednoj ekipi mozemo okaciti macku o rep.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 19 jan 2021, 15:29

19 jan 2021, 09:16
Sine nisam ja ko vi, ja te rupe i nemam iskopane s obzirom na analne penetracije koje su se desavale u konstanti zadnjih 10 godine
Kako te nije stid, znaš li da vjera zabranjuje analne penetracije ccc

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.