FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Poslije Mandzukica, propade nam i transfer Alabe.
Tik tak hadzija, tik tak...
Tik tak hadzija, tik tak...
Ma ja sam branio Husrefa jer nisam bio za neku ishitrenu smjenu i nisam znao dosta toga.Zoran28 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 22:22Ni jedan ni drugi, nego FK Sarajevo. Jedan dao veliki doprinos, drugi malo manji. E sad bi napisao ko je dao manji doprinos al ce se naljutiti emir, sancez i tatamata...ShofaII je napisao/la: ↑18 jan 2021, 22:19Ja nisam skontao je li Rahmanovic osvojio prethodne titule ili Husref.
Ako je Istina da Rahmanovic ide neka mu je sretno. Volio bih da je imao duzi ugovor da izvucemo vise para, ali je realno tesko bilo ocekivati da ce produziti za sicu jer je vec prije godinu dobio poziv u repku. Tako da pitanja sto se nije produzila sa njim nemaju smisla, kao ni pitanja sto ide za neku ne provjerenu cifru.
4-5 igraca konkurse za njegovu poziciju i ne treba se brinuti oko toga.
Sada bi najpametnije bilo uloziti te pare u nekog napadaca.
Sto se tice titule niti smo je jos uvijek osvojili sa trenutnim igrackim kadrom niti je mozemo izgubiti odlaskom par igraca.
I dalje sam misljenja da treba da imamo dostojanstva i ne pisemo pogrdne rijeci o bivsim igracima, trenerima...
Al ovo da je Rahmanovic osvojio titule je doslo od istih koji su Husrefu lijepili te zasluge. Ne moze to tako ili jedan ili drugi ili ono normalno zajedno sa ostalima.
I na to i mislim FK Sarajevo osvaja a ostali su prolazne epizode i treba da im je dika sto su bili dio tima.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Zahvaljujem, ispravljeno.napoleon72 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 00:24Promjeni potpis, pise Sucic umjesto.Susic. Pomislit ce neko da mislis na onog strumfovskog kera SexonaShofaII je napisao/la: ↑19 jan 2021, 00:21Ma skoro je davno zasluzio da odmori i preispita svoje pisanje. I ok mi je sto je dobio ban, objasnjeno mi je sve dovoljno.AngelDiMaria je napisao/la: ↑18 jan 2021, 10:52
joj tebe brate, pa skoro je prvi poceo, i ovaj odmah derne boga i gotovo, opravdano je opsovao.
Al brate nem opravdane psovke
-
- Kontakt:
Dal i Đani, sad za sad mogu na ofanzivnog veznog samo zadnjih 15 - 20 minuta protiv Mladosti, Olimpika, Krupe i to kad vodimo minimum 3 razlike.Kad Tino bude povrijeđen ili kartoniran, tu koristiti Zinedina ili Velkoskog.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2021, 23:44U slucaju odlaska Rahmanovica nece se dovoditi zamjena jer su se vec spremili na to: Susic, Dal, Zinedin, pa i Salcin
Isto tako u slucaju odlaska Kovacevica se nece dovoditi zamjena jer su se obezbjedili sa golmanima.
Nije to insajderska, vec zdrav razum tako govori
Ma ja ba gdje ces ih sa. 20 gofina da igraju . Djeca ba
Treba ove od 30 . Inace u dortmunfu igra momak od 16
U juventusu pola ekipe dad 19-22
I da ne nsbrajam dalje al hdje ce dal i djani da igraju ....
Najbolje rasformirati akademiju i onda se okrenuti starim provjerenim povratnicima
Najbolje rasformirati akademiju i onda se okrenuti starim provjerenim povratnicima
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Pozdrav za brata @skoru uz pjesmu

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Rahmana ako puste, ja ću izrezati člansku ispred fan shopa i onda ću to objaviti na Facebook.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Dal ima skoro 20 godina, nikada nije odigrao minutu seniorskog fudbala, pa logično je da mu se u takvim okolnostima malo po malo daje i dozira minutaža.Nije ni doveden da bi se nešto konkretno od njega očekivalo na proljece vec kao zalog za buducnost.Pantelija je napisao/la: ↑19 jan 2021, 01:15Ma ja ba gdje ces ih sa. 20 gofina da igraju . Djeca ba
Što se tice Salčina, momka treba postepeno vracati na njegovu pravu poziciju koju nikad nije igrao u seniorima i vjerujem da nikada više nece igrati lijevog beka jer se krajem polusezonu jasno vidjelo da to nije to.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ciju clansku?AlfredNobel je napisao/la: ↑19 jan 2021, 01:19Rahmana ako puste, ja ću izrezati člansku ispred fan shopa i onda ću to objaviti na Facebook.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
AlfredNobel je napisao/la: ↑19 jan 2021, 01:19Rahmana ako puste, ja ću izrezati člansku ispred fan shopa i onda ću to objaviti na Facebook.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
ne piše se sušič, nego sušićShofaII je napisao/la: ↑19 jan 2021, 00:39Zahvaljujem, ispravljeno.napoleon72 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 00:24Promjeni potpis, pise Sucic umjesto.Susic. Pomislit ce neko da mislis na onog strumfovskog kera Sexona
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- AlfredNobel
- Kontakt:
Moja jedina ljubav je moje Sarajevo, ne znam za tebe.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 01:31Ciju clansku?AlfredNobel je napisao/la: ↑19 jan 2021, 01:19Rahmana ako puste, ja ću izrezati člansku ispred fan shopa i onda ću to objaviti na Facebook.
Nek je banovan gurbet Škoro, dosta više javašluka.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
On tebe maHsuz pozdravio a ti njemu tako.AlfredNobel je napisao/la: ↑19 jan 2021, 01:36Moja jedina ljubav je moje Sarajevo, ne znam za tebe.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 01:31Ciju clansku?AlfredNobel je napisao/la: ↑19 jan 2021, 01:19Rahmana ako puste, ja ću izrezati člansku ispred fan shopa i onda ću to objaviti na Facebook.
Nek je banovan gurbet Škoro, dosta više javašluka.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ako su Zidan i krste bolji od Dala i Salcina ovom trenutku nek upisu odma kakav zanat. Mehanicarski pomogucnosti.
Ovde se o zidanu pise kao da je Dybala a ne amatercina teska gori od travancica. Govorim na osnovu 1.5 godinu koliko je kod nas. Pisalo se da ima problema porodicni ako je to, razumijem covjeka treba klub da pogura ispostuje i da mu prostora dok se to ne sredi i kad bude sve ok onda nek kaze i trebamu se dat sansa.. Mozda su ga ljudi gkedali dok je igrao vani i za b reprezentaciju ja nisam al kod nas nije pokazao nista da bi bio ispred bilo koga.
Krste covjek je vec izgubio mjesto vise je Dusan imo minutaze od njeg i kako to da on moze bit ispred salcina i dala. Pa bar ako nismo gledali dala jesmo salcina doduse na beku al i ono je dovoljno da moze covjek vidjet da je bolji od krste i zidana..
Susic je svakako prva opcijA.
Sto se tice ovih sto kukaju za Rahmanom i govore ovo je korak unazad sto se tice ulazenja u neku grupu evropskog takminja, momci niste upravu jer ako mi dovedemo spica tipa ahmet benko skoro nece se osjetit nedistatak amarov. Da se treba radit bolje na strategi produzavanja ugovora na vrijeme i kad pregovaras da imas prevagu na svojoj strani treba..
Moj prijedlog za tipove rahmanovic milicevic duljevic tatar 2.5+2.5 ugovor uz klauzulu od 1 m€
Za tipove lazic ahet znaci 2.5+1 klauzula 700 k €
Jer ozivljavanje necije karijere netreba klub da ne naplati jer uzima igrace koji su na raspiratoru sto je sebija kupila znaci dovodis auto kojem treba generalka ulozis u ruke u djelove nekom cak stavis dupli turbo i on bi da ide dzaba gdje su ceste brze.. ili da kaze pa vozosime sposla na poso e mogu ti platit djelove sto si platio...
A kupivine prodaje ce uvjek bit. Imi kupujemo (fala bogu i to smo poceli) dali smo oko 400 k km za ostetu zadnji prelazni rok pa orije toga 100 glava za milanovica plus sto moramo dat musi fin procenat kad fanima udamo..
Za tipo
Ovde se o zidanu pise kao da je Dybala a ne amatercina teska gori od travancica. Govorim na osnovu 1.5 godinu koliko je kod nas. Pisalo se da ima problema porodicni ako je to, razumijem covjeka treba klub da pogura ispostuje i da mu prostora dok se to ne sredi i kad bude sve ok onda nek kaze i trebamu se dat sansa.. Mozda su ga ljudi gkedali dok je igrao vani i za b reprezentaciju ja nisam al kod nas nije pokazao nista da bi bio ispred bilo koga.
Krste covjek je vec izgubio mjesto vise je Dusan imo minutaze od njeg i kako to da on moze bit ispred salcina i dala. Pa bar ako nismo gledali dala jesmo salcina doduse na beku al i ono je dovoljno da moze covjek vidjet da je bolji od krste i zidana..
Susic je svakako prva opcijA.
Sto se tice ovih sto kukaju za Rahmanom i govore ovo je korak unazad sto se tice ulazenja u neku grupu evropskog takminja, momci niste upravu jer ako mi dovedemo spica tipa ahmet benko skoro nece se osjetit nedistatak amarov. Da se treba radit bolje na strategi produzavanja ugovora na vrijeme i kad pregovaras da imas prevagu na svojoj strani treba..
Moj prijedlog za tipove rahmanovic milicevic duljevic tatar 2.5+2.5 ugovor uz klauzulu od 1 m€
Za tipove lazic ahet znaci 2.5+1 klauzula 700 k €
Jer ozivljavanje necije karijere netreba klub da ne naplati jer uzima igrace koji su na raspiratoru sto je sebija kupila znaci dovodis auto kojem treba generalka ulozis u ruke u djelove nekom cak stavis dupli turbo i on bi da ide dzaba gdje su ceste brze.. ili da kaze pa vozosime sposla na poso e mogu ti platit djelove sto si platio...
A kupivine prodaje ce uvjek bit. Imi kupujemo (fala bogu i to smo poceli) dali smo oko 400 k km za ostetu zadnji prelazni rok pa orije toga 100 glava za milanovica plus sto moramo dat musi fin procenat kad fanima udamo..
Za tipo
Zahvaljujem i nadam se da nema vise jbt me cijelu noc

-
- Kontakt:
Jel neko gledao ovog Dinu Islamovića u juniorima, kakav je mali ?
- PeakyBlinders
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stare mi ponasaju se ko' da je Hare u nekoj formi pa ocekujemo od njega da nas nosi do kraja... ma bjezi vise brate svaki novi dan me poceo nervirat... taj napadac treba uveliko da trenira sa ekipom... Amara cemo nadomjestit samo strasnim golgeterom!
Iskreno ne vjerujem da cemo pustiti igraca, a da nemamo gore opciju... nadam se da je imamo! Nije islo prvog ofanzivca, drugi je trpao i asistirao i sad mi njega dajemo
Nadam se da ce se sve dobro po nas zavrsiti ali me ovo zabrinjava jbg
Tino je sam izjavljivao kako s godinama vise voli da igra tog nekog play-a ispred stopera da on organizuje igru... ja ga ne vidim kao zamjenu iza spica, totalno mi je spor za te pozicije!
Iskreno ne vjerujem da cemo pustiti igraca, a da nemamo gore opciju... nadam se da je imamo! Nije islo prvog ofanzivca, drugi je trpao i asistirao i sad mi njega dajemo

Nadam se da ce se sve dobro po nas zavrsiti ali me ovo zabrinjava jbg
Tino je sam izjavljivao kako s godinama vise voli da igra tog nekog play-a ispred stopera da on organizuje igru... ja ga ne vidim kao zamjenu iza spica, totalno mi je spor za te pozicije!
Kako prenose turski mediji, danas ili sutra bi već trebalo da prođe ljekarski pregled i potpiše ugovor. Iz "bordo" kluba ništa ne otkrivaju.
, istakli su iz FK Sarajevo."U ovom trenutku ne možemo potvrditi ništa zvanično vezano za medijske informacije o Amaru Rahmanoviću. U ovom trenutku ne možemo ništa niti demantovati niti potvrditi. Naravno, ponuda uvijek ima, ali zasad nemamo ništa što možemo podijeliti sa javnosti. Svaki dan se pojavi nešto novo u medijima za gotovo sve naše igrače, što je posljedica naših dobrih rezultata u kontinuitetu u proteklih nekoliko godina"
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, johntravolta123, Napapijri i 67 gostiju.