NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
White pojeo Saintse a babuka rutinira
E moji Saintsi...
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Gdje su otišli hejteri? 

Hahaha! 
White je strasan igrac

White je strasan igrac
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Nestade prica o tome kako Tampa nista nije odigrala veceras, po casu mlijeka i na spavanje 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Brees lagana penzija sad odmah, kakav raspad moze i Bena povest i Riversa.
Bit ce sladje kad Rodjo babuka oplodi ove levate sto su samo iskoristili ponudjeno... cuj 4 turnovera, kakav jad od ekipe
Bit ce sladje kad Rodjo babuka oplodi ove levate sto su samo iskoristili ponudjeno... cuj 4 turnovera, kakav jad od ekipe
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
GOAT

stvarno za nevjerovat kako su se samouništili. ok, brees je u jakom declineu i polomljenih rebara ali tampa defense je izgledala ko da igraju brooks i barber a ne bunting i njemu slični. sad, do koga je to, do same odbrane ili do breesa, ja ne mogu ocijeniti.
tomo je odigrao taman koliko je bilo dovoljno. jeste smrdljivi cheater ali mora mu se skinuti kapa. u tampi barem nije varao osim što je trenirao u parku još dok je bilo zabranjeno

protiv rodže bez pass rusha nemaju nikakvih šansi
@goran , čestitke jedinom bucs fanu ovdje.... ovo je iznad svih očekivanja! šta kažu insideri?
- wadethegreat
- Kontakt:
wadethegreat je napisao/la: ↑16 jan 2021, 13:11Packers
Chiefs
Bills
I Brady nikad protiv njega u playoffu barem do finala.

Kud kladaru ne uplati

- wadethegreat
- Kontakt:
Staley novi trener Chargersa. Mislio sam da ce uzeti Dabolla al eto. Pomalo nelogican potez mada za sada sve super ide sa Herbertom mozda i nije trebalo toliko mijenjati ofanzivni dio. Odbrana zato sa Derwinom Bosom i Murrayom bi trebala biti beton.
da, kad ti qb dobacuje lopte direktno u ruke izgledaš ko legion of boom

mogli bi oni fakat lako sva trojica u “pemziju”
rodžo bi ih morao zgazit, ali nikad se ne zna, isto sam mislio i za saintse pa se nisu sloptom mogli sastavit! vidio si šta su im uradili prije tri mjeseca. protiv ovog obercheatera je vazda teško
najvažnije od svega je da mahomes prođe protokol, inače je AFC riješen i prije nego izađu na teren, premalo smo imali dobrih utakmica u ovome playoffu da halalimo još jednu
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Zna se ko je Babo svima TB12
Beliček bez Brejdija
8 godina glavni trener, jedna plejof pobjeda
Brejdi bez Beličeka, jedna sezona, dvije plejof pobjede
GOAT of GOATS
Beliček bez Brejdija
8 godina glavni trener, jedna plejof pobjeda

Brejdi bez Beličeka, jedna sezona, dvije plejof pobjede

GOAT of GOATS
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Hvala, hvala.

Prva playoff tekma od kako ih pratim i nekako prolazi pored mene, a prije sam čupao kosu svake sedmice u regularnoj sezoni. Ja sam onaj tip koji ako igra Managera uvijek uzme amatersku ekipu iz zadnje lige, tako da ova instant ekipa nije baš po mom. Ionako i da osvoje svi će to gledati kao Bradyjev Lombardi, Tampa je tu samo host. Još doveli onog štakora Browna.

S pozitivne strane, valjda se malo popravi luzerska kultura i vrate ljudi na Ray Jay. Kad bi draftali QBa da sjedi jednu godinu iza Bradyja i uboli jednog lockdown CBa, bilo bi vrh. Jbg, ne mogu ja bez drafta, kad navijaš za ovakve ekipe to ti je Super Bowl.

Ali nije da nisam uživao, finale NFCa, još Jameis bacio TD.

Neću ništa posebno prognozirati, ali ću reći da ako maknemo QBs sa strane Tampa izgleda kao osjetno bolji tim. Packersi godinama imaju krš od ekipe koji gospodin Aaron napravi korisnim, pa i ova sad ekipa mi nije nešto impresivna iako je bolja nego prošlih godina. Njih čeka teška patnja kad Rodgers ode. Tampa ih zgazila u RS, još bi u SB bili domaćini, tako da...Miriše na razočarenje.

Nagazat ce ih Rodjo ko plitak potok, nista ne smije pokvarit Mahomes Rodjo bowl.
Ako Mahomes ne mogne ipak, Rodjica to uzima da se ne oznoji ove dvije tekme. MVP i MVP finala, lagano
Ako Mahomes ne mogne ipak, Rodjica to uzima da se ne oznoji ove dvije tekme. MVP i MVP finala, lagano

Roger Federer the greatest of all time!
Brady>>Brees
Arians<Payton
NO secondary>TB secondary
NO def>TB def
NO ol<TB ol
TB dl>NO dl
jest jednako
Saintsi = chokeri.
Arians<Payton
NO secondary>TB secondary
NO def>TB def
NO ol<TB ol
TB dl>NO dl
jest jednako
Saintsi = chokeri.
Džeri Drejk
Hajde Eaglesi angažujte ga više...Nadam se samo da ga Kraft opet neće moliti da ostane.Jeremy Fowler @JFowlerESPN
Multiple **** connected to #Eagles coaching search believe #Patriots OC Josh McDaniels is a prime candidate for the HC job. #Bucs DC Todd Bowles interviews this afternoon and has some internal support. #Chiefs OC Eric Bieniemy does not have interview planned. Stay tuned
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.