Do nove godine cijena testa u Hrvatskoj je bila 1400 kuna.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:18A u Umagu nema testiranjaOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:06Tako je, prije svake prijateljske utakmice se treba testirati, ili zavrsis kao sto ste vi u Izraelu zavrsili kada ste igrali prijateljske sa Famosom, Pofalickim i ostalim visokim rangom BH fudbala.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:05
Rođeni
Lutko
Nisam znao za to
Ja navijam za Zelju
Pitari pricaju po gradu kao samo im treba 15 000€ za testove za tri pripremne utakmice u Antaliji
I da zbog toga ne idu tamo
![]()
![]()
![]()
Nemoj nikad zaboravit jer mislim da znas
Hrvatska je u EU
Turska nije-a kazu da nikad nece ni bit
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- svrakino1921
- Kontakt:
@Zundo prijatelju samo se zapetljavas bez potrebeZundo je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:18Ugovor mu ističe u junu, dakle Turci sigurno neće davati neke milione za igrače koje mogu dovesti džabe za pola godine, a i Sarajevu je bolje sad uzet par stotina hiljada eura nego dobit 0 za 6 mjeseci, kad svakako ima zamjena za njega.Beduin je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:08Tacno smijesan transfer Rahmanovica, barem iz ugla koliko Pitari hvale klub i igrace te kako nemaju poraza, kako su materijalno stabilni i neovisni, Amar bi tom logikom barem za milion trebao otici. A cisto sumnjam da ce ovaj Spor dati te pare.
Sa druge strane mislim da i Sloboda ima naknadu od tog transfera i u tom slucaju najbitnije je da oni njega prodaju.Ili grijesim po pitanju naknade za Amarov transfer?
Takodjer ova prodaja Mulica u pola sezone kad se Velez bori za izlazak u Evropu mi je cista glupost, mada danas svima trebaju pare i gledamo da iskoristimo svaku priliku da prodamo igraca. Ako bi dobili za Mulica cca 200k eura to bi bila razumna cifra, tamam koliko bi dobili i za pretkolo u Evropi ako bi igrali to takmicenje, iako ce biti veoma tesko. Ali sad valja naci adekvatnu zamjenu koji ce se odmah uklopiti u ekipu i isporuciti odredjen broj golova.
Ovo sve samo govori koliko smo mi mali u svijetu fudbala i zavisni o svakom feningu, iako se pokusavamo busati u prsa i hvaliti neosnovano. U biti smo cista kur4ina od fudbalske ekipe.
Vi ste lovatori
Trebali ste produzit ugovor sa njim i prodat ga za par miliona
Taman da osvojite titulu odigrate sa njim Europu i prodate ga za nekoliko miliona
Tako se radi
Mislim ko ima pare
- svrakino1921
- Kontakt:
Auuuuemil02in je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:21Do nove godine cijena testa u Hrvatskoj je bila 1400 kuna.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:18A u Umagu nema testiranjaOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:06
Tako je, prije svake prijateljske utakmice se treba testirati, ili zavrsis kao sto ste vi u Izraelu zavrsili kada ste igrali prijateljske sa Famosom, Pofalickim i ostalim visokim rangom BH fudbala.
![]()
![]()
Hrvatska je u EU
Pa to je oko 350 nasih maraka
175€
Sad kad levati i Umag otkazu

Sve otkazat i dogovorit sa Azotom kuci jedno 10ak kontrolnih
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Beduin je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:08Tacno smijesan transfer Rahmanovica, barem iz ugla koliko Pitari hvale klub i igrace te kako nemaju poraza, kako su materijalno stabilni i neovisni, Amar bi tom logikom barem za milion trebao otici. A cisto sumnjam da ce ovaj Spor dati te pare.
Sa druge strane mislim da i Sloboda ima naknadu od tog transfera i u tom slucaju najbitnije je da oni njega prodaju.Ili grijesim po pitanju naknade za Amarov transfer?
Takodjer ova prodaja Mulica u pola sezone kad se Velez bori za izlazak u Evropu mi je cista glupost, mada danas svima trebaju pare i gledamo da iskoristimo svaku priliku da prodamo igraca. Ako bi dobili za Mulica cca 200k eura to bi bila razumna cifra, tamam koliko bi dobili i za pretkolo u Evropi ako bi igrali to takmicenje, iako ce biti veoma tesko. Ali sad valja naci adekvatnu zamjenu koji ce se odmah uklopiti u ekipu i isporuciti odredjen broj golova.
Ovo sve samo govori koliko smo mi mali u svijetu fudbala i zavisni o svakom feningu, iako se pokusavamo busati u prsa i hvaliti neosnovano. U biti smo cista kur4ina od fudbalske ekipe.
Sta od ovoga nije istina? S druge strane, dodj do zasicenja igraca i ne zelis ga prisiljavati da ostane. Posebno ako ti taj igrac doprinese u osvajanju titule/titula...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- feniksptica
- Kontakt:
Toliko bogatih klubova na svijetu pa prodaju igrace po malim ciframa il im odu dzaba, al samo cemo evo Sarajevo ismijavati. S tim da se slazemo da je za nas mozda mala cifra al za vas bi bilo ravno milionu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A sta ako on ne zeli da produzi i ostane, nakon sto je osvojio 2 titule i kup i zasitio se nase lige i zeli da se okusa na vecem nivou?svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:21@Zundo prijatelju samo se zapetljavas bez potrebeZundo je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:18Ugovor mu ističe u junu, dakle Turci sigurno neće davati neke milione za igrače koje mogu dovesti džabe za pola godine, a i Sarajevu je bolje sad uzet par stotina hiljada eura nego dobit 0 za 6 mjeseci, kad svakako ima zamjena za njega.Beduin je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:08Tacno smijesan transfer Rahmanovica, barem iz ugla koliko Pitari hvale klub i igrace te kako nemaju poraza, kako su materijalno stabilni i neovisni, Amar bi tom logikom barem za milion trebao otici. A cisto sumnjam da ce ovaj Spor dati te pare.
Vi ste lovatori
Trebali ste produzit ugovor sa njim i prodat ga za par miliona
Taman da osvojite titulu odigrate sa njim Europu i prodate ga za nekoliko miliona
Tako se radi
Mislim ko ima pare
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- Beduin
- Kontakt:
Sasvim jasan i jednostavan post napisah. Meni je u toj prici najbitnije da Sloboda dobije neku naknadu, koliko god to bilo u ovom teskom nam vaktu.Zoran28 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:29Beduin je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:08Tacno smijesan transfer Rahmanovica, barem iz ugla koliko Pitari hvale klub i igrace te kako nemaju poraza, kako su materijalno stabilni i neovisni, Amar bi tom logikom barem za milion trebao otici. A cisto sumnjam da ce ovaj Spor dati te pare.
Sta od ovoga nije istina? S druge strane, dodj do zasicenja igraca i ne zelis ga prisiljavati da ostane. Posebno ako ti taj igrac doprinese u osvajanju titule/titula...

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Merakk1921
- Kontakt:
Ma jok to, samo budite realni prema sebi, on vam je nosio igru i bicete sigurno slabiji za 30% i bez ideje u igriTatamata1946 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 12:26Ide sad kolektivna euforija kod vas i pocinjete racunati kako cete nas nakon par kola presticiMerakk1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 12:12Ode Rahman, tako da igra Sarajeva ce biti slabija za 30% sigurno..
- Merakk1921
- Kontakt:
Evander je napisao/la: ↑18 jan 2021, 12:20A sa Tinom koji ima slobodu u igri, sa Djokanovicem koji ce tek sad dobiti pravu sansu i sa novim napadacem, kako onda procenti stoje? :kafa,Merakk1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 12:12Ode Rahman, tako da igra Sarajeva ce biti slabija za 30% sigurno..
Ebo vas taj igrac ako ce jednu fenomenalno odigrati pa 3 utakmice meda ne moze.. Sreca vam je sto je Zrinjski puno bodEva iza, a mi naravno ne mozemo dalje od 4-og mjesta
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako je ta cifra za Rahmana
Onda je Zeljo sa Hajdarom napravio posao sam tako
- feniksptica
- Kontakt:
Kako mislis. Ako mislis to sto je Rahman osvojio 2 lige i kup a Hajdar nije nista osvojio i to je za Zelju bolje, onda stvarno lose misljenje o svom klubu imas. Gleda se i sta je igrac dao klubu a to sto je Amar dao vise od Hajdara vrijedi milione u svakom smislusvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:53Ako je ta cifra za Rahmana
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Lako je vama. Vi cete onog crnca iz Afrike utopiti za 2 miliona. Jos kad udjete u ligu prvaka, eto jos 20 miliona.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:53Ako je ta cifra za Rahmana
PSPHM
-
- Kontakt:
Ode Rahman napokon
-
- Kontakt:
Jah upravu si...svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:18A u Umagu nema testiranjaOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:06
Tako je, prije svake prijateljske utakmice se treba testirati, ili zavrsis kao sto ste vi u Izraelu zavrsili kada ste igrali prijateljske sa Famosom, Pofalickim i ostalim visokim rangom BH fudbala.
![]()
![]()
Hrvatska je u EU
-
- Kontakt:
Rahmanovic za 250.000Eura je OK posao obzirom da je doslo do zasicenja, zbog kojeg vjerovatno ne bi potpisivao novi ugovor sa FKS i otisao bi besplatno.
Mulic za 350.000KM je isto tako dobar posao, obzirom da je dao 70% golova iz prekida, i bas je bilo utakmica gdje nije toliko ucestvovao u igri. Velezu ce vise goditi neko ko zna vise lopte, a toga itekako ima i uskoro ce i biti predstavljen novi spic ako bude sve kako treba. Svakako igramo ofanzivno i iskocit ce neko ko ce nadomjestiti Mulicebih 9 golova od kojih je 4 ja msm cak iz penala bilo, a dva iz slobodnog.
Tako da, glupa prica je da su ove dvije prodaje lose kad se uzmu u obzir sve okolnosti
Mulic za 350.000KM je isto tako dobar posao, obzirom da je dao 70% golova iz prekida, i bas je bilo utakmica gdje nije toliko ucestvovao u igri. Velezu ce vise goditi neko ko zna vise lopte, a toga itekako ima i uskoro ce i biti predstavljen novi spic ako bude sve kako treba. Svakako igramo ofanzivno i iskocit ce neko ko ce nadomjestiti Mulicebih 9 golova od kojih je 4 ja msm cak iz penala bilo, a dva iz slobodnog.
Tako da, glupa prica je da su ove dvije prodaje lose kad se uzmu u obzir sve okolnosti
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- svrakino1921
- Kontakt:
Hajdar je doveo Atletico Madrid na Grbavicufeniksptica je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:55Kako mislis. Ako mislis to sto je Rahman osvojio 2 lige i kup a Hajdar nije nista osvojio i to je za Zelju bolje, onda stvarno lose misljenje o svom klubu imas. Gleda se i sta je igrac dao klubu a to sto je Amar dao vise od Hajdara vrijedi milione u svakom smislusvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:53Ako je ta cifra za Rahmana
Zabio je Ludogorecu u 90 za prolaz
Juniorska Liga Sampiona
I mali je osvojio kup BiH
A vama je Rahmanovic najbolji igrac
Plus na to sto je najbolji igrac i psihicki je najjaci
On kurazi i tjera ostale igrace da pobjeduju
Tatara je pretvorio u golgetera
Sve njegove otpatke Tatar je pospremio u mrezu
Najbolji ste klub u Drzavi
Redovne plate itd.
I vi sad takvog igraca prodate za 250 000€
A pitaj @Vanju u vezi Hajdara
svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:24Auuuuemil02in je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:21Do nove godine cijena testa u Hrvatskoj je bila 1400 kuna.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:18
A u Umagu nema testiranja
![]()
![]()
Hrvatska je u EU
Pa to je oko 350 nasih maraka
175€
Sad kad levati i Umag otkazu![]()
Rahmanivic veze nema za ponudu Turaka, a ti već znaš koliko je obestecenje Sarajevo dobilo.

Da hoće više ovaj raspust proći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.