Dobar, imas li jos neki?svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 11:46![]()
![]()
To je bila prva finalna utakmica na LJEPOTICI
Revans je bio u Krupi i tamo smo podigli trofej
Da je bio revans na LJEPOTICI
10 000 bi bilo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dobar, imas li jos neki?svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 11:46![]()
![]()
To je bila prva finalna utakmica na LJEPOTICI
Revans je bio u Krupi i tamo smo podigli trofej
Da je bio revans na LJEPOTICI
10 000 bi bilo
Pa kad već pišeš ona što ne napišeš da hotel u kojem se smjesti ekipa snosi troškove testiranja?Ekipa mora imati negativne testove pri dolasku u Tursku,pred utakmice testiranje snosi domacin i to je lijepo naglašeno u njihovoj ponudi.Sad to što nemate para ni za karte do Antalije to je druga priča.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 20:42Treba imat pare za Antaliju
Prije svake utakmice je testiranje
100€ za test za jednog igraca x 30 igraca x 3 utakmice
![]()
![]()
E taman onda ce bit makar malo neizvjesnosti.Merakk1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 12:12Ode Rahman, tako da igra Sarajeva ce biti slabija za 30% sigurno..
Otkaza ima puno a u periodu kada smo mi trebali ici ce biti dosta malo potencijalnih protivnika za sparing, jer lige svima krecu haman kada mi treba da se zaputimo u Tursku. Tj mi necemo a za vas se jos ne zna jer su kubovi stalno u kontaktu.emil02in je napisao/la: ↑18 jan 2021, 12:45Pa kad već pišeš ona što ne napišeš da hotel u kojem se smjesti ekipa snosi troškove testiranja?Ekipa mora imati negativne testove pri dolasku u Tursku,pred utakmice testiranje snosi domacin i to je lijepo naglašeno u njihovoj ponudi.Sad to što nemate para ni za karte do Antalije to je druga priča.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 20:42Treba imat pare za Antaliju
![]()
![]()
Rođeniemil02in je napisao/la: ↑18 jan 2021, 12:45Pa kad već pišeš ona što ne napišeš da hotel u kojem se smjesti ekipa snosi troškove testiranja?Ekipa mora imati negativne testove pri dolasku u Tursku,pred utakmice testiranje snosi domacin i to je lijepo naglašeno u njihovoj ponudi.Sad to što nemate para ni za karte do Antalije to je druga priča.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 20:42Treba imat pare za Antaliju
![]()
![]()
Tako je, prije svake prijateljske utakmice se treba testirati, ili zavrsis kao sto ste vi u Izraelu zavrsili kada ste igrali prijateljske sa Famosom, Pofalickim i ostalim visokim rangom BH fudbala.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:05Rođeniemil02in je napisao/la: ↑18 jan 2021, 12:45Pa kad već pišeš ona što ne napišeš da hotel u kojem se smjesti ekipa snosi troškove testiranja?Ekipa mora imati negativne testove pri dolasku u Tursku,pred utakmice testiranje snosi domacin i to je lijepo naglašeno u njihovoj ponudi.Sad to što nemate para ni za karte do Antalije to je druga priča.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 20:42Treba imat pare za Antaliju
![]()
![]()
Lutko
Nisam znao za to
Ja navijam za Zelju
Pitari pricaju po gradu kao samo im treba 15 000€ za testove za tri pripremne utakmice u Antaliji
I da zbog toga ne idu tamo
![]()
Imate 12.500 KM ako se proda za 250k € kako se pričaBeduin je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:08Tacno smijesan transfer Rahmanovica, barem iz ugla koliko Pitari hvale klub i igrace te kako nemaju poraza, kako su materijalno stabilni i neovisni, Amar bi tom logikom barem za milion trebao otici. A cisto sumnjam da ce ovaj Spor dati te pare.
Sa druge strane mislim da i Sloboda ima naknadu od tog transfera i u tom slucaju najbitnije je da oni njega prodaju.Ili grijesim po pitanju naknade za Amarov transfer?
Takodjer ova prodaja Mulica u pola sezone kad se Velez bori za izlazak u Evropu mi je cista glupost, mada danas svima trebaju pare i gledamo da iskoristimo svaku priliku da prodamo igraca. Ako bi dobili za Mulica cca 200k eura to bi bila razumna cifra, tamam koliko bi dobili i za pretkolo u Evropi ako bi igrali to takmicenje, iako ce biti veoma tesko. Ali sad valja naci adekvatnu zamjenu koji ce se odmah uklopiti u ekipu i isporuciti odredjen broj golova.
Ovo sve samo govori koliko smo mi mali u svijetu fudbala i zavisni o svakom feningu, iako se pokusavamo busati u prsa i hvaliti neosnovano. U biti smo cista kur4ina od fudbalske ekipe.
auuuuu topppp,,,,, hahahahaSarajevoForza je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:11Imate 12.500 KM ako se proda za 250k € kako se pričaBeduin je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:08Tacno smijesan transfer Rahmanovica, barem iz ugla koliko Pitari hvale klub i igrace te kako nemaju poraza, kako su materijalno stabilni i neovisni, Amar bi tom logikom barem za milion trebao otici. A cisto sumnjam da ce ovaj Spor dati te pare.
Sa druge strane mislim da i Sloboda ima naknadu od tog transfera i u tom slucaju najbitnije je da oni njega prodaju.Ili grijesim po pitanju naknade za Amarov transfer?
Takodjer ova prodaja Mulica u pola sezone kad se Velez bori za izlazak u Evropu mi je cista glupost, mada danas svima trebaju pare i gledamo da iskoristimo svaku priliku da prodamo igraca. Ako bi dobili za Mulica cca 200k eura to bi bila razumna cifra, tamam koliko bi dobili i za pretkolo u Evropi ako bi igrali to takmicenje, iako ce biti veoma tesko. Ali sad valja naci adekvatnu zamjenu koji ce se odmah uklopiti u ekipu i isporuciti odredjen broj golova.
Ovo sve samo govori koliko smo mi mali u svijetu fudbala i zavisni o svakom feningu, iako se pokusavamo busati u prsa i hvaliti neosnovano. U biti smo cista kur4ina od fudbalske ekipe.
Bravo majstoreBeduin je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:08Tacno smijesan transfer Rahmanovica, barem iz ugla koliko Pitari hvale klub i igrace te kako nemaju poraza, kako su materijalno stabilni i neovisni, Amar bi tom logikom barem za milion trebao otici. A cisto sumnjam da ce ovaj Spor dati te pare.
Dzaba, dovedes se u tu situaciju kada vise ne mozes zadrzati tog igraca i onda prodaj ga bar za pare koje mjenjaju igranje u 1 pretkolu LP. Mi igrace moramo prodavati, ako hocemo da zivimo, mora ih svako prodavati zbog FFP-a. Cak sta vise meni je drago da je otisao u Konyaspor jer je to vrlo dobar klub u kojem ce sigurno dobiti sansu.Convicts1988 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:10Bilo kako bilo, tragično je i pomalo žalosno da nam najbolji igrači lige još uvijek odlaze u osrednje turske klubove, a uz to sve za male novce.
I Olimpik bi dobio 2500 KM hahahatuzlanskasloboda je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:14auuuuu topppp,,,,, hahahahaSarajevoForza je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:11Imate 12.500 KM ako se proda za 250k € kako se pričaBeduin je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:08Tacno smijesan transfer Rahmanovica, barem iz ugla koliko Pitari hvale klub i igrace te kako nemaju poraza, kako su materijalno stabilni i neovisni, Amar bi tom logikom barem za milion trebao otici. A cisto sumnjam da ce ovaj Spor dati te pare.
Ugovor mu ističe u junu, dakle Turci sigurno neće davati neke milione za igrače koje mogu dovesti džabe za pola godine, a i Sarajevu je bolje sad uzet par stotina hiljada eura nego dobit 0 za 6 mjeseci, kad svakako ima zamjena za njega.Beduin je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:08Tacno smijesan transfer Rahmanovica, barem iz ugla koliko Pitari hvale klub i igrace te kako nemaju poraza, kako su materijalno stabilni i neovisni, Amar bi tom logikom barem za milion trebao otici. A cisto sumnjam da ce ovaj Spor dati te pare.
A u Umagu nema testiranjaOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:06Tako je, prije svake prijateljske utakmice se treba testirati, ili zavrsis kao sto ste vi u Izraelu zavrsili kada ste igrali prijateljske sa Famosom, Pofalickim i ostalim visokim rangom BH fudbala.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:05Rođeniemil02in je napisao/la: ↑18 jan 2021, 12:45
Pa kad već pišeš ona što ne napišeš da hotel u kojem se smjesti ekipa snosi troškove testiranja?Ekipa mora imati negativne testove pri dolasku u Tursku,pred utakmice testiranje snosi domacin i to je lijepo naglašeno u njihovoj ponudi.Sad to što nemate para ni za karte do Antalije to je druga priča.
Lutko
Nisam znao za to
Ja navijam za Zelju
Pitari pricaju po gradu kao samo im treba 15 000€ za testove za tri pripremne utakmice u Antaliji
I da zbog toga ne idu tamo
![]()
Ovo nam je još i dobro koliko se ulaže u fudbal i kakav nam je savez.Bez normalnog zakona o sportu i da se zaštite oni koji ulažu svoj novac u klub uvijek ćemo biti tu gdje jesmo na dnu ...Oslobodi jedan dio poreza firmama koje sponzorisu sport pa ćeš vidjeti da će ljudi pomagati sport ako imaju računicu. Ovako je sve od danas do sutra...Beduin je napisao/la: ↑18 jan 2021, 13:08Tacno smijesan transfer Rahmanovica, barem iz ugla koliko Pitari hvale klub i igrace te kako nemaju poraza, kako su materijalno stabilni i neovisni, Amar bi tom logikom barem za milion trebao otici. A cisto sumnjam da ce ovaj Spor dati te pare.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.