Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Pa po broju postignutih golova u jednoj sezoni i po cijeni ekipe i kvaliteti infrastruktute i treninga i svega, logičnije bi bilo da je lakše davati golove u Realu, nego u Frankfurtu. Džaba prozivate Jovića i BL jer je uvalio doppelpack za pobjedu.
Tako je Roque Santa Cruz otišao iz Bayerna gdje je rezervista bio u Englesku i šta se ono desilo
Zna li se gdje ce najbolji igrac lige, Denis Zakaria, preci na kraju sezone?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Tesko. Mislim da ce u Englesku.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Bio je povezivan s Cityem na pocetku, onda sa Bayernom. Zatim Neuhausa salju u Bayern, tako da vjerovatno zavisi i od toga gdje Neuhaus zavrsi.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne bih rekao

Tamo si jedan od mnogih i čistac kopački Benzemi, a ovamo si glavni napadač kojem svi nabacuju lopte

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- invincible1921
- Kontakt:
Da bi igrao u Realu nije dovoljno da "samo" budes kbalitetan fudbalermarconato je napisao/la: ↑18 jan 2021, 08:30Kao sto sam i rekao, u pitanju je potpuno razlicit sistem i filozofija igre.
Covjek je super objasnio. Jović je tip napadaca za kojeg ekipa treba da radi, dok je Benzema tip koji radi za ekipu.
Naravno, ne poredi se njihov trenutni kvalitet, samo karakteristike.
=\_1921_/=
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Robben, Huntelar, VDV, Sneijder, Owen, Beckham, Nistelrooy, McManaman, Coentrao, Benzema, Bale, Kaka, James, Isco, Sahin, Hazard, Jovic, Militao, Kovacic, Morata, Danilo, Illaramendi, Anelka, Diarra, Robinho, Hernandez, Gago,Khedira..
Jel problem u svim ovim igracima ili je do Reala?
Klub koji je unistio bar stotinjak sjajnih igraca. Pametnom dosta!
Jel problem u svim ovim igracima ili je do Reala?
Klub koji je unistio bar stotinjak sjajnih igraca. Pametnom dosta!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Pretjerao si ga i ti posteno...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Brat je nabrojao sve igrace Reala kojih se sjetio u zadnjih 15g

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ne znam kako se nadje na spisku

Ko od nabrojanih nije flopao? Svi su napravili daleko manje od klubova u kojim su igrali prije Reala.
Samo cu izdvojiti Kaku, u Milanu izabran za najboljeg igrača svijeta, u Realu haman da nista nije napravio.
Ocekujem od ovih inteligentnijih da shvate poentu, odakle se ti nadje prozvan haha
Poenta svega da opce poznati trolovi pokusavaju da degradiraju kvalitet lige smao zato sto jedan igrac igra bolje u Frankfurtu nego u Realu. Ja ipak mislim da je tu Real mnogo vise kriv nego sami igraci.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Konigsblau
- Kontakt:
Ma jašta nego pretjerao gledaj Hazarda sto reseta protivničke mreže, a tek sto su Kaka i Bale resetali..
Wir leben dich Schalke 04!
Huntelaar u Schalke. Ma izvuć će se oni do kraja. Nije još ni upolovila sezona.
Imaju Bielefeld, Koln i Mainz koji su u njihovom rangu tako da je moguce. Ali nadam se da nece.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Danas/ vrceras su gladbach pronosale dobre vile protiv werder/a , a nadsm se da to nece biti slucaj u Petak protiv bvb.
Neće ne brini. U petak će vas dobro razvalit.jamesrodriguez je napisao/la: ↑19 jan 2021, 20:22Danas/ vrceras su gladbach pronosale dobre vile protiv werder/a , a nadsm se da to nece biti slucaj u Petak protiv bvb.
LMAO Hummels. Nisam gledao nijednu utakmicu ove sezone a da je pristojan bio, a kamoli odličan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.