NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Ovi su me Saintsi zadnja 2 PO oborili za pare cini mi se jedan od njih kad nije sudija bacio zastavicu kad se zabio u onog u end zoni i drugi put ono protiv Minesote..
Svaki put ljudi igraju regularni dio vrh i onda dođe ova prva prepreka i uvijek belaj.
Evo i veceras u najavi belaj i patnja bez obzira što su ih 2 puta silovali u regularnom dijelu
Svaki put ljudi igraju regularni dio vrh i onda dođe ova prva prepreka i uvijek belaj.
Evo i veceras u najavi belaj i patnja bez obzira što su ih 2 puta silovali u regularnom dijelu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko daleko smo od toga da svi neutralni NFL fanovi krenu mrziti Chiefse kao NEP u doba kada su svaku drugu godinu igrali SB? 
ja ih vec ne mogu smislit
U NFC Packersi zasluzuju da uzmu konferenciju, nisu ovi Saintsi taj nivo i muce se. Cak ako nisu otisli protekle dvije godine tesko da ce i ove.
Sto se tice Billsa protiv Chiefsa, kao i mogu, a vise ne mogu. Isto kao Brownsi danas, tako ce nekako da se zavrsi..

ja ih vec ne mogu smislit
U NFC Packersi zasluzuju da uzmu konferenciju, nisu ovi Saintsi taj nivo i muce se. Cak ako nisu otisli protekle dvije godine tesko da ce i ove.
Sto se tice Billsa protiv Chiefsa, kao i mogu, a vise ne mogu. Isto kao Brownsi danas, tako ce nekako da se zavrsi..
Auu
Djeluje da Bucsima stvarno treba čudo da dobiju ovo. Pa duplo su ih bolji na obje strane.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Dvaput ih navukoše na false start 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Tomica više pokazati u 1 poluvremenu od dvojce HOF.
Rodjo gleda AccuWeather I po prognozi za sljedeći vikend snjeg I minus
Rodjo gleda AccuWeather I po prognozi za sljedeći vikend snjeg I minus

tampa barem dosad danas igra najbolju odbranu koju su od 2007 naovamo odigrali. saintsi daleko ispod svog nivoa, ufatili su ih na trehu i na special teamse dvaput i to je to.
ko hoće ovo da uzme mora u drugom drastično bolje
ko hoće ovo da uzme mora u drugom drastično bolje
Ma nije bitno koliko Saintsi dobro igraju kroz godine u regularnom dijelu cim dođe ova prva prepreka odma choke i tako iz godine u godinu.
saintsi su u prvom osim dva big playa bili očajni, ako iole nešto normalno odigraju u drugom dobiće ovo
Ovi će Saintsi sami sebe pobijediti , Bucsi ništa ne igraju , ali opet u dobroj situaciji i dalje. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma samo da se ne glupiraju, uzeli bi ovo lako. Ali je to izgleda nemoguće. 

41.21.1.
Ponavljam vam opet svake godine ista stvar koliko god igrali dobro uvijek nađu nacin da se samounište i tako svake godine
Evo i Tomica pomislio kad mi vec nudite da pobjedim onda cu bacati kako treba
Kakvu tekmu igra White 

Ko je Najveći? 

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Tomica pokazao svoju velicinu, sa ovakvom ekipom i sa 100 godina u rukama do finala NFC-a. Veliki si moj Tomice 

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.