Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Memories..
- Juventinisimo
- Kontakt:
Jedino pozitivno, Vidal poljubio grb.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- forza_juve
- Kontakt:
I da dobije Pirlo nogu, koga dovesti da trenira ove panjeve?
Svaki iole normalan trener bi rekao da mu treba par dobrih pojačanja i da se riješi ovog skarta. Ko će natjerati trio u sredini da poveže igru a da ih držiš na klupi skupa igračka. Nemaš kome ni prodati ove panjeve da dovedes nekoga ko zna s loptom. Nedved i Paratici trebaju ići a za njima, Khedira,Benta, Rabiot,Ramiz, Ronaldo, Leo, Chiellini i da se stvori koji euro za igrače i svježu krv.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- Burberry46
- Kontakt:
Lose je ovo bilo. Sa ovim pristupom Spal ne bi dobili. Pirlo fulio sve.
Nemas beka igra ti Fabrotta igrac za drugu ligu kao da smo nizerazredni klub, krpi i suti a ne Juventus, zalosno
Ramsey nista nije pokazao, ogromna plata i redovno igra kod Pirla to mi je fenomen. Luzerski mentalitet iz Arsenala.
Bentacur, Rabiot bjeze od lopte.
U napadu bezopasni plus nemas rezervnog napadaca da ga ubacis, Paratici izgleda ceka 31. Januar da dovede rezervu
Mora se priznati inter ima bolju klupu, veci izbor
Nemas beka igra ti Fabrotta igrac za drugu ligu kao da smo nizerazredni klub, krpi i suti a ne Juventus, zalosno
Ramsey nista nije pokazao, ogromna plata i redovno igra kod Pirla to mi je fenomen. Luzerski mentalitet iz Arsenala.
Bentacur, Rabiot bjeze od lopte.
U napadu bezopasni plus nemas rezervnog napadaca da ga ubacis, Paratici izgleda ceka 31. Januar da dovede rezervu

Mora se priznati inter ima bolju klupu, veci izbor
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mislim nije ovo do Pirla. Kriv je onaj sto ga je doveo na tu poziciju. Uprava je pocela skandalozne poteze da vam povlaci. To mora da se rijesi nekako. Juventus mora i Ronalda na neki veteranski ugovor da prebaci, 5-6 mil po sezoni. Ne daje covjek doprinos igri vrijedan 30 mil (ne znam da li mu je to plata).
Ronaldo je klasicna spica postao, njemu trebaju dobra krila da igraju sa njim, Morata je po meni pogresan partner, bar moj dojam. Juventusu trebaju lideri samo, dva igraca dobra i bili vi opet u vrhu. Mada opet problem su te neke plate Ramseya, Rabiota.
Uglavnom razrijesite upravu i dajte taj ocekivani dvoboj za titulu Inter i Juve da najavite

Ovo sa milanom nije interesantno

Btw. Ima jos dosta poena u igri, sve je ovdje moguce haman.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Meni je nevjerovatno da je januar, prelazni rok traje, a nama Frabotta igra lijevog beka. Pa nije valjda da smo toliko prdnuli u cabar sa finansijama?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Evo gledam sta je Pirlo izjavio poslije utakmice, nesto slicno kao nakon poraza od Fiorentine.
Pa kaze:
Dopustili smo Interu da preuzme inicijativu i oni su jako opasni u tim situacijama.
Jednostavno nismo zakoračili na teren, bili smo spori,plašili se napadačke igre Intera, pa smo se u mislima usredotočili samo na obranu, a ni s tim nismo bili vrlo agresivni.
Pogrešno smo shvatili plan igre i kad nemate odlučnost da pobijedite u duelima, postaje teško.
Naravno, trener je uvijek na prvom mjestu za preuzimanje krivice ali ako smo podbacili kao tim, znaci da plan igre nismo dovoljno dobro razumjeli.
Nase ambicije ostaju iste, ovo je bila jedna teska utakmica,jos dosta utakmica ima za odigrati.
S druge strane, Del Piero:
Ramsey s lijeve strane, a Frabotta na Hakimijevoj strani je izbor koji me šokirao.
Gledanje ovog Juvea vrijeđa na sve nacine.Pomalo bez ideja, bez želje, gotovo nikad ne šutiraju na gol.
Pa kaze:
Dopustili smo Interu da preuzme inicijativu i oni su jako opasni u tim situacijama.
Jednostavno nismo zakoračili na teren, bili smo spori,plašili se napadačke igre Intera, pa smo se u mislima usredotočili samo na obranu, a ni s tim nismo bili vrlo agresivni.
Pogrešno smo shvatili plan igre i kad nemate odlučnost da pobijedite u duelima, postaje teško.
Naravno, trener je uvijek na prvom mjestu za preuzimanje krivice ali ako smo podbacili kao tim, znaci da plan igre nismo dovoljno dobro razumjeli.
Nase ambicije ostaju iste, ovo je bila jedna teska utakmica,jos dosta utakmica ima za odigrati.
S druge strane, Del Piero:
Ramsey s lijeve strane, a Frabotta na Hakimijevoj strani je izbor koji me šokirao.
Gledanje ovog Juvea vrijeđa na sve nacine.Pomalo bez ideja, bez želje, gotovo nikad ne šutiraju na gol.
Zadnja izmjena: Sade7P, dana/u 17 jan 2021, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
A sada super cup, gde se ocekuje novi poraz
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ronaldo 360 minuta nije prstom mrdnuo. Otjerati ga sto prije. Dodje mi da povratim na njegovih skandaloznih i bolesnih 30 M eura plate. Plus govore o produzenju 
Mučno i bolesno. Daj njemu 30, a neka ti Frabotta bude starter.

Mučno i bolesno. Daj njemu 30, a neka ti Frabotta bude starter.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Najpametnije bi bilo da odmah vratite Alegrija ako je to moguće. Neki će reći dzaba kad nedostaje kvalitetnih igrača, ali ako je iko trenutno sposoban izvući maksimum iz njih to je Alegri. U suprotnom vam slijedi grčevita borba za plasman u LP.
Il Club più titolato al mondo!
Ma vala i uvalili su ovog Pirla samo tako,grob te **** ovako "kreativan" i "okretan" vezni red nema ni Spal haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovaj Juventus je blizi necemu sto bi Sarri trenirao po tipu igrača koje ima, dalo bi mu se bar raditi za razliku od onog horora od ekipe lani. Ovaj Juve je jači od onog lani i to sve govori o ekipi i ligi. To sto u klubu nisu uradili revoluciju i dali ekipu Sarriu kako je trebalo pa onda ga otjerali i doveli čovjeka da se uči valjda dovoljno govori koliko je klub zalutao na svim poljima.
Ali kao sto napisah, ima ovdje prostora da se jednim pravim transfer rokom situacija popravi. Pirlu bih dao šansu sa adekvatnim rosterom kao što sam bio za to da se Sarriu isto tako uradi. Ne može se od za sada amatera tražiti da nešto veliko uradi. U par tekmi, kao protiv Barce, Milana i sl se vidjelo da ima tu nešto, ali ne mogu se čuda očekivati niti da ovaj istina sakati Juve može konstantno tako igrati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Dvije, tri godine govorimo da nemamo vezznnog reda. Bentancur je bio cetvrti,peti izbor a sada je lagano,bez da se oznoji prvi izbor!
Nama treba potpuno novi vezni red, a kako smo se doveli u poziciju da nam treba ne jedan neho tri nova igraca?
Pa igrali se malo fm-a, jednom dovedes dzabe pogbu,pirla i vidala i mislis da moze stalno tako (rabiot,benta,ramsey). E pa ne moze, sad valja na tezi i skuplji nacin nauciti lekciju.
Pored toga, u kanalu smo i psihickom, nabijamo lopte od pete minute, chiesa i morata se svadjaju, ronaldo se ubi trazeci se po terenu, veznjaci ko hadzira po zitu.
Chielini na terenu najbolje i najpozrtvovanije izgledo
Nama treba potpuno novi vezni red, a kako smo se doveli u poziciju da nam treba ne jedan neho tri nova igraca?
Pa igrali se malo fm-a, jednom dovedes dzabe pogbu,pirla i vidala i mislis da moze stalno tako (rabiot,benta,ramsey). E pa ne moze, sad valja na tezi i skuplji nacin nauciti lekciju.
Pored toga, u kanalu smo i psihickom, nabijamo lopte od pete minute, chiesa i morata se svadjaju, ronaldo se ubi trazeci se po terenu, veznjaci ko hadzira po zitu.
Chielini na terenu najbolje i najpozrtvovanije izgledo
Znas sta ja mislim iskreno,da Juventusu samo trebaju 2 vrhunska vezna igraca i da bi ova ekipa za 300 % igrala bolje i imala bolji ucinak.Pogba je napisao/la: ↑17 jan 2021, 23:59Ovaj Juventus je blizi necemu sto bi Sarri trenirao po tipu igrača koje ima, dalo bi mu se bar raditi za razliku od onog horora od ekipe lani. Ovaj Juve je jači od onog lani i to sve govori o ekipi i ligi. To sto u klubu nisu uradili revoluciju i dali ekipu Sarriu kako je trebalo pa onda ga otjerali i doveli čovjeka da se uči valjda dovoljno govori koliko je klub zalutao na svim poljima.
Ali kao sto napisah, ima ovdje prostora da se jednim pravim transfer rokom situacija popravi. Pirlu bih dao šansu sa adekvatnim rosterom kao što sam bio za to da se Sarriu isto tako uradi. Ne može se od za sada amatera tražiti da nešto veliko uradi. U par tekmi, kao protiv Barce, Milana i sl se vidjelo da ima tu nešto, ali ne mogu se čuda očekivati niti da ovaj istina sakati Juve može konstantno tako igrati.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nama fali dosta toga..
DelPiero: "The decision to put Ramsey on the left next to Frabotta on Hakimi's side puzzled me."

DelPiero: "The decision to put Ramsey on the left next to Frabotta on Hakimi's side puzzled me."

-
- Kontakt:
Chiellini je odlicno odigrao, Chiesa se trudio jedini gore. Mckennie mora igrat..Benta moze solidno odigrati na svojoj poziciji..Morata takodjer. Ramsey, Rabiot, Berna, pod hitno rijesiti se i dovest JEDNOG igraca svjetske klase za poziciju organizatora igre!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- BuffonGigi
- Kontakt:
Chiellini nije odlicno odigrao, skripao je vise nego iko, ispadao je i poziciono a i u duelima se konstantno odbijao od Lukakua. Ali je bukvalno ginuo i jedini pokazao srce na terenu, zbog toga mi je najdrazi igrac Juventusa u zadnjih 20 godina poslije Del Piera i Gigija. To je lav kakvog necemo imati zadugo.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ali nakon 5 minuta utakmice se vidjelo da ce nas ljudi masakrirati po toj strani, i ne bude rekacije sve do 60 minute, a taj dvojac nije trebao ni pocetu, haj Frabotta i nekako da je imao nekog jos za podrsku, a Ramsey je bivsi igrac, i covjek mu igra redovno, ne znam samo zbog cega.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.