Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Jos da su primili platu bilo 5-0.
- OldFashioned
- Kontakt:
Po meni nekako očekivan ishod.
2 jako troma stopera će uvijek imati problema protiv ovakvog Intera u napadu.
Juve se sa ovim porazom ozbiljno udaljava od realne šanse za titulu već sada.
2 jako troma stopera će uvijek imati problema protiv ovakvog Intera u napadu.
Juve se sa ovim porazom ozbiljno udaljava od realne šanse za titulu već sada.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Najgore što će Conte već naći način da ova 3 boda unazadi protiv neke bezveze ekipe. Ne bi me čudilo da već sljedeći meč protiv Udinesea bude patnja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ova utakmica je dokaz da Juve definitvno nema sta traziti kada je u pitanju skudeto. Ekipa bez igre i bilo kakve ideje kako izigrati odbranu protivnika.
Inter apsolutno zasluzeno pobijedio, sreca pa je ostalo samo 2:0. Cestitke
Inter apsolutno zasluzeno pobijedio, sreca pa je ostalo samo 2:0. Cestitke

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Koliko Inter bolje igra kad se ne povuku poslije gola već nastave igrati, mogla je komotno i petarda pasti. Da li se Perika opametila ili je Juventus baš toliko loš, ostaje da se vidi (prije da je ovo drugo
).
Onaj pas Bastonija je perverzija

Onaj pas Bastonija je perverzija

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nisam gledao, a rezultat sasvim očekivan, danas sam napisao 2-1 ili 3-1.
Čestitke interistima.
Čestitke interistima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
To i jest problem. Inter ima mnogo kvalitete u kadru ali nekako kad treba da preuzmemo vodstvo, sapletemo se u reziji Contea i sve ode pod obalu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 22:47Najgore što će Conte već naći način da ova 3 boda unazadi protiv neke bezveze ekipe. Ne bi me čudilo da već sljedeći meč protiv Udinesea bude patnja.
Juventus ima ozbiljnih problema i mislim da moraju rijesiti se nekih ljudi u upravi kluba, ali to su njihovi problemi. Siguran sam da ce to oni na kraju sezone odraditi i iduce sezone ponovo biti na najjacem nivou. Liga moze biti mnogo zanimljiva kad imaju 2-3 dobre ekipe. Mnogi gledaoci koji nisu do sada ligu pratili poceli su sa ovom sezonom

U poslednjih 10 godina ne pamtim kad su ovako lako rijesili Juventusa.
Mozda ona 1-3, i to je davno bilo.
Broz je magija.
Mozda ona 1-3, i to je davno bilo.
Broz je magija.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pa više nisi ni derbi navijač

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kako smo se tada bili nalozili na Stramaccionia

Jest juve los u odnosu na prošle sezone, ali ovo je najvise do Pirla, jednostavno zelen je ona za ovoga jos...
Ja kada sam to pisao smatran sam trollom. Ekipa za 3-4 mjesto na tabeli sa finim potencijalom da se u narednim godinama vrati na tron, bez senatora i Ronalda. Jaka baza u mladoj defanzivi će omogućiti da Juventus sa jednim ozbiljnim transfer rokom ovo sve popravi. A priče kako nema igrača da pojačaju tim koje datiraju od Marotte koji je iste ponavljao kao papagaj ne piju vode u 2021.
Juventus u 2021 ne može izaći na megdan nikome s BC dvojcem nazad, a pored živog Turkish Delighta. Obojica + Buffon + Sandro i Ronaldo trebaju otići da klub krene naprijed. A naravno znamo gdje je hroničan problem u ekipi još od odlaska Vidala i Pogbe.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 17 jan 2021, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Malo se inter podigao sad. Sad ide ono "hu ha najjaci smo , titututula" sve dok ne dođe Lazio i Milan onda padaju u očaj yebu Conteu, Handi, Vidalu i Gilardiniu sve po spisku. 

- BuffonGigi
- Kontakt:
Cestitke Interistima, pojeli ste nas kao nikad do sad.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Lagano i ocekivano.
Hvala na cestitkama. Big of you!
Hvala na cestitkama. Big of you!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Od dolaska Ronalda u klub ,Juventus je svaki mjesec sve slabija ekipa.Fact !
Prvi put nakon x godina , nisu favorit za scudeto.Prosla godina je bila klimava , ova jos gora.
Ne mozes igru bazirati na igraca koji hoda 7km po utakmici i trosi 30 lopti.
Perez je znao sta je radio.
Prvi put nakon x godina , nisu favorit za scudeto.Prosla godina je bila klimava , ova jos gora.
Ne mozes igru bazirati na igraca koji hoda 7km po utakmici i trosi 30 lopti.
Perez je znao sta je radio.
Ova ekipa je bolja od one lanjske.
A ronaldo mora ići, čim prije to bolje.
Nije Pero nikakav genij, biologija je neumoljiva, manite se priča o atletici, kriogenim čudima, ishrani. Godine kad dođu po tebe - kraj.
No, ni to ne bi bio problem da se ego skloni po strani.
Juventus je oduvijek bio tim, a takav dao velike individualce i zlatne lopte. Od ovog Juventusa koji radi za Ronalda i Instagram mi je muka. Čim ode on i svi starci ovaj tim će se preporoditi!
A ronaldo mora ići, čim prije to bolje.
Nije Pero nikakav genij, biologija je neumoljiva, manite se priča o atletici, kriogenim čudima, ishrani. Godine kad dođu po tebe - kraj.
No, ni to ne bi bio problem da se ego skloni po strani.
Juventus je oduvijek bio tim, a takav dao velike individualce i zlatne lopte. Od ovog Juventusa koji radi za Ronalda i Instagram mi je muka. Čim ode on i svi starci ovaj tim će se preporoditi!
#MaxOUT
#MaxOUT
Inter zasluzeno, bez po rijeci za dodati.
A meni i dalje ne idu u glavu pljuvaci contea.
A meni i dalje ne idu u glavu pljuvaci contea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.