Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Serie A
Nije ništa gotovo. Dva penala i sa remijem je Juve u igri za Evropa Ligu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Juventus nije ozbiljna ekipa ove sezone. Samo je dovoljno pogledati sastav
kao sto rekoh na temi Juventusa, da nema Ronalda ovo bi bila ekipa zrela za sredinu tabele
do prije par sezona drugi tim Juventusa je bio najbolji u ligi, a sad su u par prelaznih rokova Nedved, Paratici i ekipa toliko izmasakrirali tim da jos veceras trebaju da lete.
kao sto rekoh na temi Juventusa, da nema Ronalda ovo bi bila ekipa zrela za sredinu tabele
do prije par sezona drugi tim Juventusa je bio najbolji u ligi, a sad su u par prelaznih rokova Nedved, Paratici i ekipa toliko izmasakrirali tim da jos veceras trebaju da lete.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Goat je u zadnje 4 utakmice odigrao veliko ništa.
Ali kako komentator je smorio sa pričom da je ovo Juventus i da ih ne treba otpisati. Ali je zaboravio da to više nije Juventus iz perioda 2012-2018.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Sreća pa Lautaro ne zna
Bastoni-Barela jest jednako Montolivo-Balotelli Euro 2012 gol protiv Njemacke
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Chapman1886
- Kontakt:
GOAT se cuva za Spezia i Crotone 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Neće ljudi da prihvate činjenicu da je Ronaldo od dolasak u Juventus imao 10 vrhunskih utakmica, ostalo je bilo najčešće ništa veći dio meča i onda se to "zamaskira" sa golom nekim i to je to. Čovjek ima 36 godina pobogu, njegova igra se zasnivala na brzini i agilnosti, toga više nema već par godina. I dalje je to vrhunski igrač nedvojbeno, ali itekako je zamjenljiv.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- forza_juve
- Kontakt:
Daj ti Ronaldu malo bolju sredinu pa ćeš vidjeti šta će raditi i sa 36 godina, okružili ga panjevima očekujući da on sam nešto napraviRomagnoli13 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 22:26Neće ljudi da prihvate činjenicu da je Ronaldo od dolasak u Juventus imao 10 vrhunskih utakmica, ostalo je bilo najčešće ništa veći dio meča i onda se to "zamaskira" sa golom nekim i to je to. Čovjek ima 36 godina pobogu, njegova igra se zasnivala na brzini i agilnosti, toga više nema već par godina. I dalje je to vrhunski igrač nedvojbeno, ali itekako je zamjenljiv.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Može razmjena Saelemaekers za ovu Kristinu? Dobro bi nam došla kao opcija sa klupe, a tu su negdje i po kvaliteti. 
EDIT: Zapravo Sale trčkara i pokušava nešto, za razliku od ove prevare

EDIT: Zapravo Sale trčkara i pokušava nešto, za razliku od ove prevare

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
I meni je Juve draži od Intera, kao i svakom navijaču Bayerna, ali nekako mi nije jasno šta su ovo uradili sa kluba u zadnje dvije godine. Imam osjećaj da su toliko finansijski usmjereni na Ronalda da im apsolutno čitava struktura zbog toga ispašta, preveliki kancer je da bi ga zadržali još jednu godinu, a i star je. Još ako se ovoj postavi oduzmu oronuli Chiellini, Bonucci i Ronaldo, ostanu prosječni igrači na nivou Arsenala tipa: Morata, Rabiot, Bentancur, Frabota, Danilo, Kulusevski, McKennie, Chiesa i Ramsey, to nije ekipica koja više može da vlada i u svom dvorištu, Seriji A, a kamoli na brdovitom terenu Lige prvaka.
Katastrofalno los Juventus. Nisu nista napravili za ovih 80. minuta. Nisu ni pokusali da naprave.
Kad u veznom redu imas 3 alibi igraca, tesko je se izboriti za nesto vise.
Inter, nazalost, pokazuje da je najzrelija i najkompletnija ekipa ove sezone.
Kad u veznom redu imas 3 alibi igraca, tesko je se izboriti za nesto vise.
Inter, nazalost, pokazuje da je najzrelija i najkompletnija ekipa ove sezone.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Chapman1886
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Nije da nema para, nego se trose ocajno.coelho41 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 22:29I meni je Juve draži od Intera, kao i svakom navijaču Bayerna, ali nekako mi nije jasno šta su ovo uradili sa kluba u zadnje dvije godine. Imam osjećaj da su toliko finansijski usmjereni na Ronalda da im apsolutno čitava struktura zbog toga ispašta, preveliki kancer je da bi ga zadržali još jednu godinu, a i star je. Još ako se ovoj postavi oduzmu oronuli Chiellini, Bonucci i Ronaldo, ostanu prosječni igrači na nivou Arsenala tipa: Morata, Rabiot, Bentancur, Frabota, Danilo, Kulusevski, McKennie, Chiesa i Ramsey, to nije ekipica koja više može da vlada i u svom dvorištu, Seriji A, a kamoli na brdovitom terenu Lige prvaka.
gotovo 150 miliona eura je skrseno na Kulusevskog, Bernardeskija i Kijezu. Katastrofale odluke tipa ugovora Ramziju, slanja D.Coste na posudbu (kakav god je za ove je Ronaldo), nedovodjenje rezervnog napadaca, ma citav niz nelogicnosti, ukombinovan sa ocajnom formacijom gdje haman pa ni jedan igrac ne igra svoju poziciju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Chapman1886
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda Intera, veceras su bili bolja ekipa u svakom pogledu!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Kad ovi crno bijeli iz torina trebaju nešto dobro uraditi onda ne mogu ili ne znaju.
- TheTruth34
- Kontakt:
Moglo i ubjedljive, lopovi smiješni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.