English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Al Thiago je igracina, ne zayebaji chapman 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
E jesi mi šuknoAlanSmith14 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 17:42Arteta bi ih rutiniro 0:2 kada bi se Arsenalu suprotstavili ovako jadnim sastavom.Chapman1886 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 17:36teška sramota će biti ako united ovo ne uzme,pa kakva je ovo ekipa![]()

Nebi arsenal zato što je arsenal kanta,al junajted bi trebao jer ima bolju ekipu danas na terenu
Samo Sloboda | COYG
Koje p ovi united, ovakvu odbranu nesmiju da napdnu hahaga
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bruno ne igra uopšte
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Chapman1886
- Kontakt:
Čuj ovog bahe retarda,pokazo ole zašto je krenuo sa lindelofom a prilika ispala zahvaljujući lindelofu koji ne čuva svoj prostor hahahaha
Samo Sloboda | COYG
E jesmo im uvalili kloca Alcantaru 

Ova tema je za izucavanja. Alcantara je najbolji igrac na terenu do sada.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 17 jan 2021, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Valja li tebi iko? Kad god uđem na ovu temu ti pljuješ nekoga...Chapman1886 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 17:50Čovjek izgleda ko eldar ćivić.a gledaj tek ovog alkante,svaka u aut![]()
![]()

Ima l‘ kakav dobar stream? Hvala 

Kakva teretli utakmica za gledati, ko neki usporeni snimak.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Miriše ovo na 0-0
Imao 2 3 losa pasa ali svaki put lopta ide napred, to ja cijenim kod njega i slicnih igraca. Sjajno diktira tempom.AlanSmith14 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 17:55Ova tema je za izucavanja. Alcantara je najbolji igrac na terenu do sada.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Manchester United haven't had a touch in the Liverpool penalty area after 25 minutes
Dobri su
Dobri su
- Chapman1886
- Kontakt:
Ne moze baho sakriti emocije prema ManUtd
Dzaba!
Kontam, ako povedu, pocece da skace od srece

Kontam, ako povedu, pocece da skace od srece