Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Hahahah e jest lud. Ali doslovno nije mogao nista drugo uraditi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Streich je već dvije izmjene potrošio. To je dobro, mogao bi Ermedin 90 minuta pokupiti danas. To je bitno zbog iskustva, ako ništa drugo. Opet ponavljam yebeno je, jer je Bayernu danas clean sheet imperativ, 10 utk. zaredom primaju golove, al opet Streich vjeruje Demiroviću da on može postići gol. Na kraju krajeva dobro je da ga trenira ovaj stručnjak, mogao bi on od njega napraviti igrača kao što je ludi Magath od Džeke.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sumnjam, uvijek promijeni formaciju sa dvojicom u napadu i ubaci Holera i Petersena.
Šteta sto je i teren užasan, i to dosta odmaže..
Šteta sto je i teren užasan, i to dosta odmaže..
⚜️~⚜️~⚜️
e svasta haha
- feniksptica
- Kontakt:
Nafaka 

Zamjeni ga Petersen,nije ni usao kako treba zabi gol 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I to bas on da zabije

Ali dobro, ne moze se ocekivati da ce svaku utakmicu gol zabiti
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- legenda reala
- Kontakt:
ma nije ovaj mijenja u 60toj napadace kako god odigras
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije on lose odigrao ni sekunde. Nek on samo skuplja minute, talenta i potencijala zasigurno ima.
EDIT: Samo da se nadovezem na to da je gotov svaki korner Bajernov bio njegov, ako sam dobro upratio. Brani kornere ala Dzeko.
EDIT: Samo da se nadovezem na to da je gotov svaki korner Bajernov bio njegov, ako sam dobro upratio. Brani kornere ala Dzeko.
Zadnja izmjena: Rimes87, dana/u 17 jan 2021, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Odigrao je solidno, teren je ionako užasan da bilo šta uradi.
Osvojio je par duela protiv Alabe i Boatenga
Osvojio je par duela protiv Alabe i Boatenga

⚜️~⚜️~⚜️
Čuj užasan teren 

Problem je sto gotovo sanse nisu stvorili izuzev ono gdje sallai omasi dobro sansu. Ono je meni se cini prvi korner koji su dobili danas. I petersen se dobro stvori kod prvog kornera. Sve u svemu tesko je u napadu kad nema lopti iz veznog reda. To smo vidjeli u repki isto kad je dzeko u napadu a pjane nema.
Solidno je odigrao. Dobijo par duela sa alabom i boatengom. Moze se reci da napreduje polagano u toj igri s glavom. U pocetku nije sa losijim igracima dobijao duel glavom. On i sallaj cak i gol da su dali idu nakon 60-70 minuta vani. Jedino grifo od trojce u napadu moze odigrati kako hoce igra najmanje 80+ minuta.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Druže teren je klizav i leden, ko god padne, povrijedi se.
⚜️~⚜️~⚜️
Nevezano za danasnju partiju, ono sto je njega uvijek krasilo je ta trka bez posjeda. Ja mislim da nikada nismo imali napadaca koji je voljan potrcati u presing sam samcat. Barem se ja licno ne sjecam da je iko od nasih napadaca ovako trco za defanzivcima. Zato mi je iznimno drago sto Ermedin igra i, po svemu sudeci, polako se razvija. Napravit ce Streich nesto od njega, pravio je i od manjih talenata.Maestro je napisao/la: ↑17 jan 2021, 17:01Problem je sto gotovo sanse nisu stvorili izuzev ono gdje sallai omasi dobro sansu. Ono je meni se cini prvi korner koji su dobili danas. I petersen se dobro stvori kod prvog kornera. Sve u svemu tesko je u napadu kad nema lopti iz veznog reda. To smo vidjeli u repki isto kad je dzeko u napadu a pjane nema.
Solidno je odigrao. Dobijo par duela sa alabom i boatengom. Moze se reci da napreduje polagano u toj igri s glavom. U pocetku nije sa losijim igracima dobijao duel glavom. On i sallaj cak i gol da su dali idu nakon 60-70 minuta vani. Jedino grifo od trojce u napadu moze odigrati kako hoce igra najmanje 80+ minuta.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Jedan korner i zabiju Bayernu gol

Leipzig je jedini tim u Bundesligi s dobrom odbranom ostalo slabo.
Trci on , dok ga Kolaci i Jagnjetina ne usporiRimes87 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 17:06Nevezano za danasnju partiju, ono sto je njega uvijek krasilo je ta trka bez posjeda. Ja mislim da nikada nismo imali napadaca koji je voljan potrcati u presing sam samcat. Barem se ja licno ne sjecam da je iko od nasih napadaca ovako trco za defanzivcima. Zato mi je iznimno drago sto Ermedin igra i, po svemu sudeci, polako se razvija. Napravit ce Streich nesto od njega, pravio je i od manjih talenata.Maestro je napisao/la: ↑17 jan 2021, 17:01Problem je sto gotovo sanse nisu stvorili izuzev ono gdje sallai omasi dobro sansu. Ono je meni se cini prvi korner koji su dobili danas. I petersen se dobro stvori kod prvog kornera. Sve u svemu tesko je u napadu kad nema lopti iz veznog reda. To smo vidjeli u repki isto kad je dzeko u napadu a pjane nema.

Znači realan rezultat prema tvom stručnom mišljenju je trebao da bude 0-0, pošto su odbrane loše onda je 2-1

Crveni ti se nosić
Ma ti si malo spor u razmisljanju , a vjerovatno i mentalno ogranicen, napisao sam u postu da su odbrane timova u Bundesligi strasno lose. Ne razumijem sta ti je tu tesko skontati, ali baš ne razumijem.Bayern je trebao danas da zabije vise golova ali nisu iskoristili svoje prilike a Freiburg iz jednog jedinog kornera zabije gol.coelho41 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 17:25Znači realan rezultat prema tvom stručnom mišljenju je trebao da bude 0-0, pošto su odbrane loše onda je 2-1![]()
Crveni ti se nosić