FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Benkara21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benkara21 » 17 jan 2021, 15:37

Hebo ti Husref svu familiju vise i ko ga postavi, i ko ga spominje
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jan 2021, 15:39

Sabanovic se izgleda skroz oporavio. Taman da imamo dodatnu konkurenciju na desnom neku :thumbup:

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 17 jan 2021, 15:40

Sanchez1987 je napisao/la:
17 jan 2021, 15:37
Covjek osvoji duplu krunu,kazu strucnjaci rak rana kluba,Celo placa obestecenja za milanovica koji je na posudbi i za zinedina zidana koji ne moze odigrati jedno pol to je kaze ok,radi dobar posao 😁 a tek fulanja da ne nabrajam,al neka njega od tetke mi neka familija,Kakanjci su to brale 😁
Hajde nabroj fulanja?
Husref osvojio ili svi zajedno u klubu?
Jel Husref igrao umjesto 11 igrača, jel Husref branio na golu?
Husref je izgubio dva derbija, najveće bruke ikad, a niko mu ništa rekao nije. Bar ja nisam.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 17 jan 2021, 15:41

Stroj1946 je napisao/la:
17 jan 2021, 15:39
Sabanovic se izgleda skroz oporavio. Taman da imamo dodatnu konkurenciju na desnom neku :thumbup:
Oremus je tu neprikosnoven, ali je Sabanovic daleko bolje rjesenje od Hodzica, kad je Oremus odsutan.
PSPHM

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 jan 2021, 15:42

Nije Husref nego i on i igraci i Emir. Sutra bi razjebali klub samo da vrate svoje idole vjerujte. Ne bi sekunde zalili.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 jan 2021, 15:43

Benkara21 je napisao/la:
17 jan 2021, 15:40
17 jan 2021, 15:37
Covjek osvoji duplu krunu,kazu strucnjaci rak rana kluba,Celo placa obestecenja za milanovica koji je na posudbi i za zinedina zidana koji ne moze odigrati jedno pol to je kaze ok,radi dobar posao 😁 a tek fulanja da ne nabrajam,al neka njega od tetke mi neka familija,Kakanjci su to brale 😁
Hajde nabroj fulanja?
Husref osvojio ili svi zajedno u klubu?
Jel Husref igrao umjesto 11 igrača, jel Husref branio na golu?
Husref je izgubio dva derbija, najveće bruke ikad, a niko mu ništa rekao nije. Bar ja nisam.
A pazi, njemu je argument Milanovic, a to je bila zelja Husrefa, znaci Husref htio Milanovica, Hadzic svoj dio posla super odradio, doveo mu ga bez ikakvih problema, i onda on kriv jer je on promasaj :tokralju:
Imao je on i svojih promasaja, ali koji SD nije imao...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 17 jan 2021, 15:52

Ebo vas više Husref. Cijelu godinu bez poraza vi našli njega spominjati a Emira kritikovati. Pa koji vam je qrac? Idite na temu TC i tamo pišite o njemu.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 17 jan 2021, 15:54

Sve dok osvajamo titule prvaka nema sanse da bilo koga kritikujemo, opustite se i uzivajte!
Ali ako ispustimo titulu ne daj Boze ove godine sami nek se svi pokupe i idu.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 17 jan 2021, 15:56

Opet pitar bi da goni i tjera, a sezona ni pocela nije, najjaci ste a bitni ste 0% 🤣
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 17 jan 2021, 15:56

Kako treba kritikovati,tako treba i pohvaliti i cijeniti ono sto ljudi cine za ovaj klub...
A cine dosta i to mirno i dostojanstveno...

Upitali se bilo ko ovdje ko je nas klub izlozio masovnom medijskom ismijavanju?
Pojedini navijaci ili Uprava?
Da li su ikada iznijeli prljavi ves i pokusali ocrniti nekoga?
Vecina ovdje ne zna i neka ne zna koliko je nama u klubu dusmana radilo...Ljudi koji su nas anonimno prijavljivali raznim inspekcijama,ljudi koji su poslovne tajne proslijedjivali dusmanima kluba,ljudi koji su iznutra pokusavali urusiti klub...

Znam da ne znate jer tako funkcioniše pravi klub koga vode sposobni ljudi...
Ne znate ni kakve smo pritiske i ucjene prosli vezano za stadion, koliko samo barijera ispred nas je bilo i pokusaja koristenja situacije kako bi se od kluba izmuzle pare zarad pojedinacne koristi...
Ne znate naravno...
Znate li i koliko su nam pojedine " legende" radile iza ledja, od odvraćanja igraca da potpisu za nas,do lazi i blacenja kluba...
Ne znate naravno...
I ne treba da znate, jer klub vode ljudi koji su se dokazali da znaju da njime i upravljaju i unaprijedjuju ga...

Ali ni oni nisu Bogom dati,onog trenutka kada ne budu u stanju da taj progres prate tada ce ga preuzeti jos sposobniji...

Do tada ,ova rukovodeća struktura ce imati moju podršku zbog svega onog sto su i prosli,a i zbog svih napora da ovaj klub bude zdrava sportska sredina koja ce se konstantno razvijati...

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 17 jan 2021, 16:04

Fino se igrajte.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 17 jan 2021, 16:07

Svasta na šta je sve spalo. Većina me znaju koliko gotovim lika HM.ali brate koji **** više on i opet sve u krug spin i trolanje. Nidje veze, on je postao ko uskoprugasima osim, vrijeme ga pregazilo počeo neke druge furke, preko kamera druge kriviti za lose rezultate, pogotovo igrače. Normalno da nema adekvatno znanje za motivisanje igraca i naravno los odnos prema istim. I ne treba vise vodit klub. A da se navijaci zauzimaju za njega to nema nigdje na dunjaluku. I drago mi je sto se navijaci ništa ne pitaju, oni su pali na ispiti kad su satro bojkot organizovali. I sad se neko nadje nešto pisati protiv trenutnih ljudi koji su donijeli 3 titule prvaka. Fula će uvijek biti I svugdje je to normalno. I nek ostane ovako do kraja života. Treba uživati i čekati zvanične objave. A nekima čim nema mahale počinje spinovanje trovanje i nidje veze priča, što na ovom podforumu što na fb. Pogotovo na zvaničnoj stranici kluba.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 jan 2021, 16:09

Zar se stvarno palite i trudite da objasnite sachezu, ledesmi i sličnim?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 17 jan 2021, 16:11

Benjolos je napisao/la:
17 jan 2021, 14:12
@Sanchez1987 navedi mi bar tri razloga zbog cega bi Emir morao da napusti SD?

Al tri razloga koja su “jača” od činjenica kao sto su, da je jedan od najzaslužniji osoba u klubu za ove 2 titule iza nas, PO evrope, historiske polusezone u kojoj je naš klub odigrao bez poraza? Da ne govorim o dovodjenju Fanima, Sušića, Pejovica, Miličevića produzenje proslih ugovora Rahmanovica, Tatara, Ahmetovica, produzenje ugovora Akademcima po 3,4,5 godina idt.
Haman da necu dobiti odgovor :plac:
Bordo bijeli za život cijeli!!

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 17 jan 2021, 16:11

Husref je proslost
Taj našeg kluba više vidjeti nece

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 17 jan 2021, 16:14

Ja mislim da treba Husrefa vratiti i da zamijeni Vinka, Emira i Sabrinu. Pola covjek pola multitasking.
**** vas hljeb dosadni

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 jan 2021, 16:15

AlfredNobel je napisao/la:
17 jan 2021, 16:09
Zar se stvarno palite i trudite da objasnite sachezu, ledesmi i sličnim?
Meni su oni bas smijesni, namjerno im pisem, da vidim dokle ide vrhunac njihove (ne)inteligencije
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 17 jan 2021, 16:17

Kad je promasaj onda je trener kriv,bilo koji ne kazem samo husref,jer su pisali i za zidana isto zelja vinka i to je ok,a svako pojacanje koje se dobro pokazalo ili neko jako ime, onda je emir doveo, trenera niko i ne spomene,i onda krecu komentati ovdje u fazonu : hadzija majstoreeee,emire kraljuu,popusim ti celo i slicno uz dosta onih smajlica 🤣🤣,al et necemo vise o tome,neka nama cele pa sta bude..

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 17 jan 2021, 16:17

Zgadit cete iole normalnom covjeku legendarno ime i prezime...

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 17 jan 2021, 16:29

17 jan 2021, 16:17
Kad je promasaj onda je trener kriv,bilo koji ne kazem samo husref,jer su pisali i za zidana isto zelja vinka i to je ok,a svako pojacanje koje se dobro pokazalo ili neko jako ime, onda je emir doveo, trenera niko i ne spomene,i onda krecu komentati ovdje u fazonu : hadzija majstoreeee,emire kraljuu,popusim ti celo i slicno uz dosta onih smajlica 🤣🤣,al et necemo vise o tome,neka nama cele pa sta bude..
Vidi burazeru, sposobnost SD se ne ogleda u igrama igraca koji su zelja sefa struke, ogleda se u sposobnosti dovodjenja takvih igraca koje mu trener trazi. Ne moze Emir svakako dovesti nikoga bez odredjene konsultacije sa trenerom. Jos bitnije za nase prostore je dobar skauting i pronalazenje "anonimusa" koji mogu donijeti dobar profit. Znaci Emir ima puno više dobrih nego losih poteza od kako je SD. Pronalazenje Tatar ogroman +
Dovodjenje Milanovica i Zinedina takodjer + jer su bili zelja trenera.
Privoliti igrace kao sto su Milićević i Oremus da dodji iako su sigurno imali ponuda da ostanu vani +
Serbecic pozajmica 1.5 g. odlican posao +
Jedina losa stvar je nadovodjenje napadaca prije starta sezone, tj ne nabijanje nogom u dupe Handzica i dovodjenje napadaca koji moze zamijeniti Ahmetovica pa sad ne bi sijed bio zbog debelog.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.