FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Anex
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Anex » 17 jan 2021, 14:18

Pišaj Hadžija po lobanjama i nastavi rušiti rekorde,ovi što traže tvoju smjenu neka se napuše qrca eno im doline dugova i neka tamo ureduju

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 17 jan 2021, 14:19

Sanchez1987 je napisao/la:
17 jan 2021, 14:16
RajaBa1983 je napisao/la:
17 jan 2021, 13:56
Vanja8 je napisao/la:
17 jan 2021, 13:53
Ja sam prvi da se smjeni EH,kad je uspio @Ledesmu i @Sancheza nasekirati i ne zaslužuje da obnasa tako odgovornu dužnost...
:urnebes:
Samo treba Emira sacuvati ako je ikako moguce,sa tim vezama i znanjem koje on posjeduje opet cemo mozda biti prvi i ispasti u 2-3 kolu evropskih takmicenja milina sta hoces vise,koga briga za klub samo nek celo ima posao 😉
Naravno da treba,znam da bi super bilo kad bi na Runda dovodio igrace iz Amerike,ali jbga neda berac rize...

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 17 jan 2021, 14:23

Vanja8 je napisao/la:
17 jan 2021, 14:19

Samo treba Emira sacuvati ako je ikako moguce,sa tim vezama i znanjem koje on posjeduje opet cemo mozda biti prvi i ispasti u 2-3 kolu evropskih takmicenja milina sta hoces vise,koga briga za klub samo nek celo ima posao 😉
Naravno da treba,znam da bi super bilo kad bi na Runda dovodio igrace iz Amerike,ali jbga neda berac rize...
:tokralju: :tokralju:
1946~

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 jan 2021, 14:24

Vanja8 je napisao/la:
17 jan 2021, 13:53
Ja sam prvi da se smjeni EH,kad je uspio @Ledesmu i @Sancheza nasekirati i ne zaslužuje da obnasa tako odgovornu dužnost...
Ma ja bolje bi bilo da Runda zamjeni Hadziju on bi nas direktno u grupe odveo,e nećete više bagro lopovska

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 jan 2021, 14:27

Obavezno ugovoriti sastanak ova dva strucnjaka ledesmu i sancheza sa NAMom... To rijesava sve nase probleme koji se nakupljaju evo prvu godinu kako nema placenika na klupi.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 jan 2021, 14:32

Shvatam neku konstruktivnu kritiku,pametan prijedlog ili sugestiju za bilo koji segment u klubu ali pljuvati i tjerati ljude a mi jedina neporažena ekipa u Evropi,e to je vec bezobrazluk,debilizam ili neki lični interesi koji su iznad interesa kluba

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 17 jan 2021, 14:39

Anex je napisao/la:
17 jan 2021, 14:32
Shvatam neku konstruktivnu kritiku,pametan prijedlog ili sugestiju za bilo koji segment u klubu ali pljuvati i tjerati ljude a mi jedina neporažena ekipa u Evropi,e to je vec bezobrazluk,debilizam ili neki lični interesi koji su iznad interesa kluba
Ma debili i nista drugo. A mi jos veci jer dopustamo da nas izbace iz takta i odgovorimo im na njihove gluposti. Treba ignore samo i onda mogu qrcu svirat obojica.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 17 jan 2021, 14:39

Ja ovu dvojicu ne shvatam ozb, citam im postove i smijem se, jest vam Hadzija nabio komplekse, jel ga sanjate nocu ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 jan 2021, 14:44

Hahahahah jeste se uzrujali 😂😂😂😂😂

Sta vam je bolan? Nece niko glavu izgubiti ako se kritikuje, nismo mi vlasnici 😂😂😂😂 ok?

Lakse vam cent ulazi u dupe nego u glavu 😂😂😂
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 jan 2021, 14:53

Bas smo se sjebali i mi a tek vlasnik zbog tvoje kritike 😂😂😂

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 17 jan 2021, 14:59

Najbolje od svega je sto vlasnika boli neka stvar sta navijaci misle. To je situacija sa Husrefom pokazala. Organizujte vi proteste, komentarisite na fb i forumima, psujte...Nama boli cuna za to.
Tako sa se ja ne brinem sto nema ovog ili onog igraca, sto je Hadzija sportski ili Vinko trener...ljudi u Klubu znaju poso i ne mijesaju im se navijaci u njihove poteze, vezane za sportski dio.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 jan 2021, 15:00

Covjek je upravu, nije normalno i nebi trebalo bit dopustljivo da se podpise neki igrac a to ne obajvis ni u koim medima. Jer to meni zvuci sakrivanje odgovornosti, jer sam ubjedjen da je bio neki kapitalac da bi objavili vako ovog sakrili ako uspije dobro i jest ako nije nikom nista a lovu ako je ko uzo na njemu jos bolje.

Pozdravljam apsulutnu tisinu i profesionalno fokusiranje na rad ali ako si podpisao ugraca bar se moze obajvit u medima..

Takodjer ako ovde misli neko da je ova uprava ss (miskim u zadnje 4 godine ne pogrjesiva i ne dodirljiva grdno se varaju)

Cruz hodzic milanovic zidan ne dovidjenja spica
Adukor lazic
Povratak adukora

Mladost kakanj u gostima
Velez kuci

Veoma losa procjena po mom misljenju ne tempiranje forme za evropu jer sa tempiranom formom smo mogli izbacit bjeloruse gdje bi dodatno profitiraki 1 m km gdje bi uzeli mladist i velez a izgubili od borca recimo u bl itd

Poraz zelje od kaknja i krupe kuci gdje su bili apsulutno dominantni dovodi nas na samo +3 u tom slucaju

Da nepricam o utakmici sa radnikom tuzla cityem
Pa cak i drugi poluvrijeme protiv vase miskina

Ovo pisem jer nezelim da se ovde ova uprava i ss stavljaju u nacionalni blago i nacionalnu zastitu kao nepogrjesivi jer nemaju niti jedan poraz u 19 kola 12 bodova je izgubljeno a imamo jos 3 utakmice sa 2 plasiranom na njihovom terenu 6 plasiranim kuci i 3ceplasiranim u gostima..

Takodje hocu reci da VINKO I SS rade dobar poso i da podrzavam a ovo je samo pozitivna kritika da se ne opuste i da jos bolje jace rade i da poprave i smanje greske na minimum

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 17 jan 2021, 15:02

Pitar6785 je napisao/la:
17 jan 2021, 15:00
Covjek je upravu, nije normalno i nebi trebalo bit dopustljivo da se podpise neki igrac a to ne obajvis ni u koim medima. Jer to meni zvuci sakrivanje odgovornosti, jer sam ubjedjen da je bio neki kapitalac da bi objavili vako ovog sakrili ako uspije dobro i jest ako nije nikom nista a lovu ako je ko uzo na njemu jos bolje.

Pozdravljam apsulutnu tisinu i profesionalno fokusiranje na rad ali ako si podpisao ugraca bar se moze obajvit u medima..

Takodjer ako ovde misli neko da je ova uprava ss (miskim u zadnje 4 godine ne pogrjesiva i ne dodirljiva grdno se varaju)

Cruz hodzic milanovic zidan ne dovidjenja spica
Adukor lazic
Povratak adukora

Mladost kakanj u gostima
Velez kuci

Veoma losa procjena po mom misljenju ne tempiranje forme za evropu jer sa tempiranom formom smo mogli izbacit bjeloruse gdje bi dodatno profitiraki 1 m km gdje bi uzeli mladist i velez a izgubili od borca recimo u bl itd

Poraz zelje od kaknja i krupe kuci gdje su bili apsulutno dominantni dovodi nas na samo +3 u tom slucaju

Da nepricam o utakmici sa radnikom tuzla cityem
Pa cak i drugi poluvrijeme protiv vase miskina

Ovo pisem jer nezelim da se ovde ova uprava i ss stavljaju u nacionalni blago i nacionalnu zastitu kao nepogrjesivi jer nemaju niti jedan poraz u 19 kola 12 bodova je izgubljeno a imamo jos 3 utakmice sa 2 plasiranom na njihovom terenu 6 plasiranim kuci i 3ceplasiranim u gostima..

Takodje hocu reci da VINKO I SS rade dobar poso i da podrzavam a ovo je samo pozitivna kritika da se ne opuste i da jos bolje jace rade i da poprave i smanje greske na minimum
Mozda ce objaviti kad potpisu
PSPHM

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 17 jan 2021, 15:08

muhamedhulk je napisao/la:
17 jan 2021, 14:59
Najbolje od svega je sto vlasnika boli neka stvar sta navijaci misle. To je situacija sa Husrefom pokazala. Organizujte vi proteste, komentarisite na fb i forumima, psujte...Nama boli cuna za to.
Tako sa se ja ne brinem sto nema ovog ili onog igraca, sto je Hadzija sportski ili Vinko trener...ljudi u Klubu znaju poso i ne mijesaju im se navijaci u njihove poteze, vezane za sportski dio.
Bravo paša, a dzaba ne mogu skontat da klubom ne kontrolise mahala i njihovi pijuni, zao mi ih je jako :rol:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 17 jan 2021, 15:11

🤣🤣
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 jan 2021, 15:21

ledesma je napisao/la:
17 jan 2021, 14:44
Hahahahah jeste se uzrujali 😂😂😂😂😂

Sta vam je bolan? Nece niko glavu izgubiti ako se kritikuje, nismo mi vlasnici 😂😂😂😂 ok?

Lakse vam cent ulazi u dupe nego u glavu 😂😂😂
Kirtikujemo i mi, ali mi nismo vrijedjali trenera ismijavali ga. nismo se radovali i smijali golu Radnika. Mi ne cekamo kiks ekipa da kazemo drugima eto reko sam vam..jebla te mahala u p da te jebla
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 17 jan 2021, 15:27

Pitarluk je nešto najgore na dunjaluku. Treću godinu zaredom dominiramo ligom, imamo +9 u odnosu na drugoplasiranog i porušili smo sijaset rekorda, nemamo poraza, jedini smo klub u cijeloj iebenoj Evropi bez poraza u kalendarskoj godini, redamo trofeje i po svemu sudeći ćemo ponovo osvojiti titulu ili duplu krunu čime zvanično postajemo najtrofejniji bh klub, imamo ubjedljivo najširi igrački kadar koji je spoj mladosti i iskustva, nekoliko kapitalaca koje ćemo kad tad prodati za grdne pare, nekoliko igrača su nam postali A reprezentativci, imamo odličan i gospodski stručni stab, vlasnika koji je zaljubljen u klub, prati svaki njegov segment i trpa velike pare, imamo bivšeg vlasnika koji je i dalje tu kao manjinski vlasnik, nikome feninga ne dugujemo, imamo najveću platežnu moc u državi, imamo kakav takav trening kamp, napokon smo na putu da preuzmemo Kosevo o čemu sanjamo decenijama jer su nam čak i donedavno nezamislive političke promjene pogodovale, imamo najveći sponzorski ugovor u istoriji domaćeg prvenstva, u uefi su se desile promjene koje nam idu na ruku tako da će nas prvo mjesto dodatno lansirati u financijsku orbitu u odnosu na konkurenciju, marketing radi fenomenalno, bordo TV je napravila ogroman iskorak, navijačka grupa nam se konsolidovala i razvila svoj marketing i sve ovo u doba korone kada čak i klubovi poput velike Barcelone grcaju u neimaštini.

A mi i dalje nešto seremo. Udjem ovdje svaki dan i čitam uzavrele rasprave kao da smo u neviđenim ****. Vise na slogu pozivaju anamo oni sektaši koji ne znaju gdje su šuplji i koji su bliži gašenju nego trofeju. Spustimo loptu ba. Život je lijep.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 jan 2021, 15:33

Ledesma koji si ti na ovim slikama sa protesta ??
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 17 jan 2021, 15:35

ubi ih jela ko da nisu njegovi :lol:
NEMA NAZAD

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 17 jan 2021, 15:37

Covjek osvoji duplu krunu,kazu strucnjaci rak rana kluba,Celo placa obestecenja za milanovica koji je na posudbi i za zinedina zidana koji ne moze odigrati jedno pol to je kaze ok,radi dobar posao 😁 a tek fulanja da ne nabrajam,al neka njega od tetke mi neka familija,Kakanjci su to brale 😁

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, bosnas_, JavierBosnia i 50 gostiju.