FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A jeste navalili na Melunovica, nece on da dodje ovdje igrati. Lik igra u jacoj ligi sta vam je 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ilievski: Vlasniku se ne postavljaju uslovi
Putuj Evropo, nas ne čekaj...
E.H.
E.H.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vinko ubleha, eto sad ti je i Emir ubleha. Pa nije onda ni los onaj rekord, mozes misliti, jedini mi nismo u cijeloj 2020 godini imali poraza OD CIJELE EUROPE
Ma ublehe, nisu uspjeli da budu ni jedini u svijetu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Samo ti si pitar pravi,ostalo je mala maca svealacious je napisao/la: ↑17 jan 2021, 11:56S tobom i tebi slicnim ja ne bi djelio informaciju kad je utakmica i s kim igramo, a kamoli sta vise.Sanchez1987 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 11:42Nikakve veze nemaju neke OSNOVNE informacije koje klub treba da podijeli sa svojim navijacima,sa uspjehom kluba al haj..alacious je napisao/la: ↑17 jan 2021, 11:31
Sve je to ok, ali dok su informacije izlazile tako klub nam je licio na sadasnjeg zelju, a od kako nema informacijai od kako se fura strogi profesionalizam bez uplitanja mahale vidimo i sami gdje smo.
Mene sto se tice, ne moraju ni objaviti da su doveli napadaca, nek samo stave da je u postavi protiv Zelje, ako cemo nastaviti sa ovakvim igrama i uspjesima
Kad naucis da se ne radujes kad klubu ide lose onda bi dobio pravo na iformacije

A jeste nervozni
Opusteno, dominacija se nastavlja
Opusteno, dominacija se nastavlja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Pa samo zelim boljeg SD za klub sta je tu lose? Ili se njegov rad ne smije kritikovati? Ja kako znam ovdje se dosta toga kritikovalo,od trenera do uprave,stare,nove sve zivo,sto je onda kakanjac toliko zasticen? Koji ne zna dalje od srbije i madjarske..feniksptica je napisao/la: ↑17 jan 2021, 11:54O tome sto klub nista ne obavjestava nas place covjek koji pljuje trenera i koji se radovo golu Radnika. Smijesno. Jos uz to Sanchez jedva doceka sta protiv Emira, samo ga tad i vidis
A mi ostali ne kupujemo dresove, clanske i ostalo?Sanchez1987 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 12:54Samo ti si pitar pravi,ostalo je mala maca svea de mi reci jel bar tebi salju info jer ti si onaj pravi? Samo kad uzimam dresove,clanske i sve ostalo sto pomaze klubu onda nista ne smeta nikome
al ne bih ja sad o tome s tobom,ja sam samo pljuvac
![]()
Ako mislis da si time sto si potrosio 100 maraka u fan shopu kupio pravo da ti se podnose neki izvjestaji ti si veca budala nego sto sam mislio.
Ps: Pljujete po Emiru sada jer ste vidjeli da od tjeranja uprave nema nista, pa sad daj otjeraj covjeka koji je licno nabio husrefa u dupe iz kluba. E pa vidis, zbog tog tjeranja je zasluzio ostati u klubu dokle god on to zeli

Totalno si nebitan lik i smarac kao i @Zip @alacious, platit cu vam samo me zaobiđite s glupim komentarima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2021, 12:51Vinko ubleha, eto sad ti je i Emir ubleha. Pa nije onda ni los onaj rekord, mozes misliti, jedini mi nismo u cijeloj 2020 godini imali poraza OD CIJELE EUROPE
Ma ublehe, nisu uspjeli da budu ni jedini u svijetu...
@Vanja je gospodin za vas debile
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pa ne mozes ga kritikovat kad covjek nema mrlje ni greske, a ti samo mozes plaky 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jel ovo ni Mandzukica nismo mogli pokupiti, uze ga Milan
E moj Emire...
E moj Emire...
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Kako okrece pricu odmaalacious je napisao/la: ↑17 jan 2021, 13:10A mi ostali ne kupujemo dresove, clanske i ostalo?Sanchez1987 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 12:54Samo ti si pitar pravi,ostalo je mala maca svea de mi reci jel bar tebi salju info jer ti si onaj pravi? Samo kad uzimam dresove,clanske i sve ostalo sto pomaze klubu onda nista ne smeta nikome
al ne bih ja sad o tome s tobom,ja sam samo pljuvac
![]()
Ako mislis da si time sto si potrosio 100 maraka u fan shopu kupio pravo da ti se podnose neki izvjestaji ti si veca budala nego sto sam mislio.
Nisi ti pljuvac, ti si idiot.
Ps: Pljujete po Emiru sada jer ste vidjeli da od tjeranja uprave nema nista, pa sad daj otjeraj covjeka koji je licno nabio husrefa u dupe iz kluba. E pa vidis, zbog tog tjeranja je zasluzio ostati u klubu dokle god on to zeli![]()
-
- Kontakt:
Ma da i sto je bilo fulanja to nije emirova greska to je trener trazio, ne znam samo kakve bi igrace dovodio da ne osvojimo ligu 4-5 godina ili da ne idemo u evropu,kad sad ovako radi,cruzovi,milanovici,jukici,zidani,hodzici,handzici itd
Taj nema ni clansku a kamoli da je kupovao neki dres il privjesak...
Yebe oh uprava da valja... Samo jako, neka pate za onom budalom.
Doduse, nije on budala lik malo zamazo kesom par pojedinaca, oni naprsvili proteste... A on kes dobio na ruke, odvojio se... Cekao godinu dana da dobije vise i ode u TC... Budale su koje su stali iza njega... A pacenici i dalje ovde misle za njega da je bog i batina

Yebe oh uprava da valja... Samo jako, neka pate za onom budalom.
Doduse, nije on budala lik malo zamazo kesom par pojedinaca, oni naprsvili proteste... A on kes dobio na ruke, odvojio se... Cekao godinu dana da dobije vise i ode u TC... Budale su koje su stali iza njega... A pacenici i dalje ovde misle za njega da je bog i batina

Dovedi i Bekića samo da je na vrijeme, ionako ne placamo odstete za igrace ko je sad slobdan bit ce i za mjesec, koga hoces da dovedes spreman si i dat mu ono sta trazi..
Igrat cemo ko Ajax bez napadaca i Klas Jan Huntelar da udje po koju minutu (Ahmo).
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Sebastiana Hallera doveli iz West Hama neki dan
25 miliona evrica
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Google Adsense [Bot], muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon, skoJaa i 65 gostiju.