FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Broj aktivnih članova FK Sarajevo za 2021. godinu na dan 16.01.2021 je 2376.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Vrijeme objave transfera Oremuša
Da se prisjetimo i da se pohvalim, dočekao sam objavu budan.
Ono što je najzanimljivije, do tada niko nije ni spomenuo Oremuša nit smo znali da postoji, ko grom iz vedra neba i to u 00:40

Ono što je najzanimljivije, do tada niko nije ni spomenuo Oremuša nit smo znali da postoji, ko grom iz vedra neba i to u 00:40

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zato ja čekam svaku noć do 2, 3.BordoSarajevo je napisao/la: ↑17 jan 2021, 01:07Vrijeme objave transfera Oremuša![]()
Ono što je najzanimljivije, do tada niko nije ni spomenuo Oremuša nit smo znali da postoji, ko grom iz vedra neba i to u 00:40![]()
![]()

Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
-
- Kontakt:
Kaže morž u podcastu, kako smo imali srece da izvucemo ribare i Budućnost, koju Mulalić pobjedi sa Decicem (šta njemu pade ne pamet
).U toj izjavi se nekako vidi sav njihov jad, kompleks i frustracija.

Amaw prica koda se prvenstvo prekinulo, nakon 19 kola koda se nisu igrala 3 kola u nastavku gdje su osvoili 7 a mi 9 bodova. Takodje utakmica protiv citya u 89 cist penal nije dosudjen gdje bi bili od 9 oosvoili 5 i gdje bi bili na -5
Takodje kaze mi Malo pogrijesili a ljudi u radniku ispali neljudi. Dali je neko ovde lud. Pa isto bi se on ponasao da je bio on na mjestu slavka a zelju u pozici radnika.
I to sve govori covjek koji je tuzio klub koji kaze da voli za 600 k km i odkojeg uzima 8 k marak platu, napredak slabi nego mega mix kad je bio.
Megamix je imo licencu izborio je evropu napravio tribinu pomocni teren glavni teren amar izgubio evropu u drugoj godini izbacen u prvom pretkolu i sad -9 u 19 utakmica..
Zaboravio sam amaw je nas tuko 2 jednom izgubio uz gol razliku 9:7 u njegovu korist.. to je utjeha.
Dalu dat sansu a Zidana poslat u kakanj.
Zidan je ogroman promasaj vinka (kazem vinka jer sam ubjedjen da je on bio izricito zanjega radi zidanive igre u b21)
Puno smo ga platili a imali smo ga na posudbi prije odkupa ni tad nije pokazao nista..
Takodje kaze mi Malo pogrijesili a ljudi u radniku ispali neljudi. Dali je neko ovde lud. Pa isto bi se on ponasao da je bio on na mjestu slavka a zelju u pozici radnika.
I to sve govori covjek koji je tuzio klub koji kaze da voli za 600 k km i odkojeg uzima 8 k marak platu, napredak slabi nego mega mix kad je bio.
Megamix je imo licencu izborio je evropu napravio tribinu pomocni teren glavni teren amar izgubio evropu u drugoj godini izbacen u prvom pretkolu i sad -9 u 19 utakmica..
Zaboravio sam amaw je nas tuko 2 jednom izgubio uz gol razliku 9:7 u njegovu korist.. to je utjeha.
Dalu dat sansu a Zidana poslat u kakanj.
Zidan je ogroman promasaj vinka (kazem vinka jer sam ubjedjen da je on bio izricito zanjega radi zidanive igre u b21)
Puno smo ga platili a imali smo ga na posudbi prije odkupa ni tad nije pokazao nista..
Opet smo neozbiljni po pitanju pojačanja...
Mi hocemo u Evropu??? Hocemo mi u pi*du materinu..
Mi hocemo u Evropu??? Hocemo mi u pi*du materinu..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ahmo lutko nisam, pocelo je to sa prvim kolom...Ahmoveliki je napisao/la: ↑16 jan 2021, 21:08
Denchi lutko ti si stvorio ovaj amonizitet na forumu... toga moras bit svjestan i de mi reci ko je kriv za zadnje dvije gostujuce sto su 0-0 zavrsile, da nisu stoperi mozda... daj ba![]()
![]()
A rado cu ti odgovoriti, prvo nase zadnje 2 gostujuce nisu obje zavrsile 0-0 , to su tekma o kojoj smo pricali Velez sa crvenim za Tatara(prvi u karijeri crveni) i Borac 2-2 (crveni za Hebiba) obje te tekme su imale za zadatak da nas povale, dodjeljen uzasan sudija a protivnik zeljan skalpa, posto smo razvukli o Velez tekmi dovoljno po meni, tekma s Borcem nije bila dobra sa defanzivnog aspekta ili mozemo reci i umor da nam nisu dali onaj gol kad se Vranjes namjesta minutu da opuca van 16, gdje nas vezni nije ni pomislio da se vrati da izblokira to kao uostalom cijelu polusezonu sto sam isto spomenuo....
Povrh toga podvukao bih Hebibovica i abnormalno ponasanje prema sudiji koji ga je i ranije imao na piku ali generalno ostecuje nas, i taj crveni karton...
Hvala i Fanimu sto nas je spasio...
Za slucaj da si se zabunio nase gostovanje u Tuzli koje jeste zavrsilo 0-0 uprkos igracu vise na terenu se odigralo bez Handzica i tu smo pokazali koliko je zaista lagano igrati i zabijati ostalima kada se nadju van sablona formacije sa Targetmenom naprijed da im otvara prostor....
Hvala ti sto ne vrijedjas dok diskutujes
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
'vako nas vrli forumas orgija kad dobijemo crveni ili primimo gol. Pustite ga, nek uziva malo

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Jutarnje drmanje kaHveza 

Vaauu kako si to skonto?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ja i sta sad?
- PAULUS1234
- Kontakt:
Nervira me sto nista ne znamo , hocel taj napadac ? Pa stvarno ako cemo ga dovest 3 dana prije pervenstva nece se snac 5 utakmican I za Tatara i Rahmu , Hovr li potpisat nove ugovore , nije puno to posla , al od tamo ni rjeci 1 napadac i dva ugovora prioritet
Upravu si ptijatelju 100% pa **** je pita par nesto napiso da znamo, i u klubu su se previse ufurali zabijem hin jaPAULUS1234 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 10:54Nervira me sto nista ne znamo , hocel taj napadac ? Pa stvarno ako cemo ga dovest 3 dana prije pervenstva nece se snac 5 utakmican I za Tatara i Rahmu , Hovr li potpisat nove ugovore , nije puno to posla , al od tamo ni rjeci 1 napadac i dva ugovora prioritet
-
- Kontakt:
Nije objavljeno jedno produzenje i jedan novi igrac sto je dosao,tako da,potrazi na slikama mozda je i kakav napadac dosao a nemamo pojma hehe..PAULUS1234 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 10:54Nervira me sto nista ne znamo , hocel taj napadac ? Pa stvarno ako cemo ga dovest 3 dana prije pervenstva nece se snac 5 utakmican I za Tatara i Rahmu , Hovr li potpisat nove ugovore , nije puno to posla , al od tamo ni rjeci 1 napadac i dva ugovora prioritet
Sta trebaju iz kluba, javljat svaki dan dokle je potraga za napadacem i pregovori o produzetku sa igracima?
IliObavjestavamo javnost da su danas, 17.01.2020. Emir i Amar sjeli na kafu i pricali o produzenju ugovora. Emir je ponudio 10k platu, ali Amar bi 12k.
Hajde budite malo realni molim vasDanas smo poslali ponudu Irfanu Hadzicu, ne znamo sta ce odgovoriti ali se nadamo najboljem.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ali, braca ba nije Koreja da kriju, kontaš?alacious je napisao/la: ↑17 jan 2021, 11:04Sta trebaju iz kluba, javljat svaki dan dokle je potraga za napadacem i pregovori o produzetku sa igracima?
IliObavjestavamo javnost da su danas, 17.01.2020. Emir i Amar sjeli na kafu i pricali o produzenju ugovora. Emir je ponudio 10k platu, ali Amar bi 12k.
Hajde budite malo realni molim vasDanas smo poslali ponudu Irfanu Hadzicu, ne znamo sta ce odgovoriti ali se nadamo najboljem.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, bvsic, fudbaler14, laznokrilo, muhamedhulk, TETRAPAK, Vanja8 i 71 gost.