Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
samo za fanove lorenza pellegrinija :kafa:
- OldFashioned
- Kontakt:
Baš tako.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ovaj Romagnoli13 i ronaldo99 postali pravi stracunjaci za Interove finansije
u sve ljudi upuceni sve znaju... Hoćete vec jednom dočekati te vase price o propalim projektima i kako Inter nema za kifle...
I onda pricaju o siamu kako je oko Juventusa, a ovi se isto ponašaju, samo gledaju gdje ima kakav dobar naslov los za Inter i odmah idu analize velikih strucnjaka....

I onda pricaju o siamu kako je oko Juventusa, a ovi se isto ponašaju, samo gledaju gdje ima kakav dobar naslov los za Inter i odmah idu analize velikih strucnjaka....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Druže, skoncentriši se i čitaj. Niko ne iznosi svoje mišljenje već samo se prenese ono što mediji pišu. A da Inter ima problema to se vidi po tome što traže nekog ko će kupiti klub. Kinezi promjenili zakon o investiranju i to je sve poremetilo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Theo I Calhanoglu pozitivni kod nas.
Previse nesreća za ovaj tim Milana u zadnje vrijeme.
Previse nesreća za ovaj tim Milana u zadnje vrijeme.

Vi cete svakako imati problema za godinu-dvije zbog svojih mladica koje ste doveli ove sezone.Huska je napisao/la: ↑17 jan 2021, 07:01Ovaj Romagnoli13 i ronaldo99 postali pravi stracunjaci za Interove finansijeu sve ljudi upuceni sve znaju... Hoćete vec jednom dočekati te vase price o propalim projektima i kako Inter nema za kifle...
A sto se tice Kineza,malo pogledaj u cemu je problem pa ces imati malo bolju sliku o trenutnoj situaciji
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jos par slucajeva i cijeli tim je vec prebolio to jednom

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
To su Mirabelli i Fassone.Huska je napisao/la: ↑17 jan 2021, 07:01Ovaj Romagnoli13 i ronaldo99 postali pravi stracunjaci za Interove finansijeu sve ljudi upuceni sve znaju... Hoćete vec jednom dočekati te vase price o propalim projektima i kako Inter nema za kifle...
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ko nedostaje večeras Juveu i Interu?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
napoli 4-0 fiorentina na poluvremenu, a trebalo biti nerijeseno ili eventualno da napoli ima gol prednosti :mrgreen:
- Romagnoli13
- Kontakt:
4 šuta u okvir 4 gola
Jesu to mladici tipa Kjaer, Ibrahimović, Mandzukic i slicni...ronaldo99 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 11:47Vi cete svakako imati problema za godinu-dvije zbog svojih mladica koje ste doveli ove sezone.Huska je napisao/la: ↑17 jan 2021, 07:01Ovaj Romagnoli13 i ronaldo99 postali pravi stracunjaci za Interove finansijeu sve ljudi upuceni sve znaju... Hoćete vec jednom dočekati te vase price o propalim projektima i kako Inter nema za kifle...
A sto se tice Kineza,malo pogledaj u cemu je problem pa ces imati malo bolju sliku o trenutnoj situaciji
U Interu igraju dva ili tri maksimalno po utakmici od kojih je jedan golman, ali bitno je lupat gluposti kao i oko finansija, a klub im spa na to da po putu samo djecurliju sakuplja jer nista vise ne mogu...
Brao Huska majstore,svaka ti cast,vidim imas uvid u sve.
Inace Milan je staracki dom,imamo najstariju ekipu u europi,iduce godine vjerovatno svi idu u penziju pa ce nam igrati primavera
Inace Milan je staracki dom,imamo najstariju ekipu u europi,iduce godine vjerovatno svi idu u penziju pa ce nam igrati primavera
Al sto ti izvali braco mila. Milan ima najmlađu ekipu u ligama petice čini mi se.
Il Club più titolato al mondo!
Hajde barem nesto pozitivno.
Call the coroner!
Koji portal na kodiu fercera?
De Ligt, Cuadrado, Dybala, Sandro iz Juventusa. Za Inter nisam siguran, mislim da nemaju problema.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 17 jan 2021, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Gdje sam ja rekao da je Milan staracki dom i slicno, nego vi to govorite za Inter, o nekim starim igracima, a od 11 igraca uvijek ih je 8 ili 9 mladjih od 28....Ili je sad i 28 staro...
Samo sam vam naveo primjer kako kod nas igraju Vidal, Handa i Young tako i kod vas igraju stariji igrači...ili Ibra nije star, mozda mu ponovo brojite godine od 18...
Samo sam vam naveo primjer kako kod nas igraju Vidal, Handa i Young tako i kod vas igraju stariji igrači...ili Ibra nije star, mozda mu ponovo brojite godine od 18...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan je pola utakmica igrao sa igračim mlađim od 22 godine. Čuj 28.
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 1 gost.