Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Mirso mi cekamo ekskluzivu a vi o zlatnim odrascima i uckurusama cccc 

Nusret nije bio kod Serbe a Mirso jest
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Posteno od tebe

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Nusret meni sprema mezu za novu godinu , unajmio sam ga , Mirso reci cu da si ga Sellamio 

desava li se sta kod ovog djecaka?
on ako ne ode nigdje, do kvalifikacija ce imati pauzu od 4-5 mjeseci bez zvanicne tekme..
on ako ne ode nigdje, do kvalifikacija ce imati pauzu od 4-5 mjeseci bez zvanicne tekme..
Veoma mirno za sada u Malmeu. Osim neki igraca za koje se znalo nece biti dio tima pred novu sezonu svi igraci su na okupu. Ima jos igraca osim Anela za koje mnogi novinari smatraju da nece biti dio tima na proljece ali za sada nista novo se ne desava.
Bojim se da bi Anel mogao na kraju ostati u Malmeu do ljeta 2021. Jednostavno klub hoce ogroman novac za njega, neki minimum 7-8m eura sto je skoro pa rekord lige da se razumijemo, a pricamo o stoperu ne o nekom napadacu i slicno koji inace idu za ogromne cifre.
Ima ugovor jos par godina a Malmea je finansijski mozda i broj jedan u Skandinaviji i sto se tice plata, bonusa i tako dalje. Medjutim Malme skace sam sebe u stomak jer nedaj Boze da se decko povrijedi, mozda ce mu upropastiti veliki transfer a isto tako sami ce ostati bez x miliona eura. Na kraju krajeva nekako sumnjam da ga nece prodati tokom zime jer previse je para u igri i veliki bi bio rizik cekati novi prelazni rok. Medjutim hajd ga znaj sada.. Sve je moguce.
Bojim se da bi Anel mogao na kraju ostati u Malmeu do ljeta 2021. Jednostavno klub hoce ogroman novac za njega, neki minimum 7-8m eura sto je skoro pa rekord lige da se razumijemo, a pricamo o stoperu ne o nekom napadacu i slicno koji inace idu za ogromne cifre.
Ima ugovor jos par godina a Malmea je finansijski mozda i broj jedan u Skandinaviji i sto se tice plata, bonusa i tako dalje. Medjutim Malme skace sam sebe u stomak jer nedaj Boze da se decko povrijedi, mozda ce mu upropastiti veliki transfer a isto tako sami ce ostati bez x miliona eura. Na kraju krajeva nekako sumnjam da ga nece prodati tokom zime jer previse je para u igri i veliki bi bio rizik cekati novi prelazni rok. Medjutim hajd ga znaj sada.. Sve je moguce.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pročitao sam od Mirse da je vrlo moguće da ostane u Malmo-u.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Tu je utakmicu prekucao sto jest jest (kao i mnoge druge doduse
), ali je bilo extra impresivno jer su igrali protiv direktnog protivnika za titulu. Strpao je Haksabanovica i kompaniju u dzep.
Za Anela nema zime, nadam se da za njega da ce napraviti iskorak vec u ovom prelaznom roku jer kao sto kazem nedo Bog da se povrijedi u medjuvremenu. Medjutim sta god bude, ne sumnjam da ce izac na dobro. Sa Hasicem, Hadzijom, Demirovicem (i Gigovicem akoBogda
) da povuce novu generaciju! 
Samo se nadam da ce nastaviti ovako i da se nece previse baviti instagramom, drustvenim mrezama, raznim sponzorusama i ostalim sranjima. Samo sportski zivot (kao do sada) i nebo je granica!

Za Anela nema zime, nadam se da za njega da ce napraviti iskorak vec u ovom prelaznom roku jer kao sto kazem nedo Bog da se povrijedi u medjuvremenu. Medjutim sta god bude, ne sumnjam da ce izac na dobro. Sa Hasicem, Hadzijom, Demirovicem (i Gigovicem akoBogda

Samo se nadam da ce nastaviti ovako i da se nece previse baviti instagramom, drustvenim mrezama, raznim sponzorusama i ostalim sranjima. Samo sportski zivot (kao do sada) i nebo je granica!
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 16 jan 2021, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zaboravio je Mirso na forumsku četu.
⚜️~⚜️~⚜️
Radi na transferu u tisini
NEMA NAZAD
- ArtVandelay
- Kontakt:
Volio bi ga gledati u Milanu.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Tu sam ja pratim ja vas sta komentarisete Nego radi se trenutno Sa malmöm ima ugovor do 2023 Vidjecemo sta ce bit nebude bilo kako anel hoce ostaje u malmö do ljeta

- Chapman1886
- Kontakt:
tolika frka trka real čelzi milan tuta bura na kraju osta gdje i jeste.ne kažem da je loše,mlad je on još,al de malo spustite loptu.
Samo Sloboda | COYG
Atalanta i Malme u novim pregovorima. Talijani spremni kesirati istu cijenu kao sto su dali za hrvata onog ljetos, oko 5 miliona eura. Hoce ga na ljeto ali da se zavrsi transfer ove zime, u tom slucaju ostao bi u Allsvenskan do pocetka nove sezone u Italiji.
Nema sanse da ce Malme pristat na tu cijenu.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
ReX je napisao/la: ↑19 jan 2021, 03:29Atalanta i Malme u novim pregovorima. Talijani spremni kesirati istu cijenu kao sto su dali za hrvata onog ljetos, oko 5 miliona eura. Hoce ga na ljeto ali da se zavrsi transfer ove zime, u tom slucaju ostao bi u Allsvenskan do pocetka nove sezone u Italiji.
Gledam, ovaj hrvat fino klupiran. Ovi standardni im stoperi nisu u nekim poznim godinama. Jako trnovit put ce biti do startne postave...
-
- Kontakt:
ReX je napisao/la: ↑19 jan 2021, 03:29Atalanta i Malme u novim pregovorima. Talijani spremni kesirati istu cijenu kao sto su dali za hrvata onog ljetos, oko 5 miliona eura. Hoce ga na ljeto ali da se zavrsi transfer ove zime, u tom slucaju ostao bi u Allsvenskan do pocetka nove sezone u Italiji.
Ne mora znaciti da nece pristat, ako naprimjer dobiju dobru klauzulu na sljedeci transfer mogu pristat.
-
- Kontakt:
Za njegov razvoj najbolje da ostane u Malmeu I skupi iskustva za jos jednu sezonu.
Tomori potpisao za Rosonere, tako da Milan otpada iz kombinacija. Atalanta trenutno najrealnija iduca destinacija.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.