Leeds United Football Club
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Leeds United Football Club
Jeli istina da je Woodgate došao na posudbu u Leeds iz Tottenhama?
...što je više lome to je volim jače...
- mexy_whites
- Kontakt:
Nije. Povezujemo se s njim prvenstveno zbog toga sto je bivsi igrac i sto Redknapp nece da ga posudi rivalima u PL. No problem je sto mi nemamo novac da ga placamo sedmicno, a npr. Midllesbrough ili QPR bi imali barem 40%, 50% sedmicne place da pokrivaju takvom igracu. Njega bi rado uzeli i premierligasi poput West Hama, Wolvesa itd. ali Redknapp ne zeli da on igra u PL pored navedenih razloga, i zbog toga sto je Championship manje zahtjevna liga od PL za igraca koji je odsustvovao (mislim) 13. mjeseci.jacky09 je napisao/la:Jeli istina da je Woodgate došao na posudbu u Leeds iz Tottenhama?
Citam da bi mi mogli da ga dovedemo ali da mu Tottenham placa nekih 80%, 90% sedmicne place. To bi bilo fenomenalno u svakom slucaju jer bi imali najbolji stoperski par u ligi obzirom da je danas potpisao O'Brien.
Side before self
Opet taj Becchio,zasigurno i vaš najbolji igrač.Momak skoro svaku utakmicu zatrese mrežu gostiju,ali još ne mogu vjerovati šta je McCormack promašio još mi onaj promašaj nije ušao u glavu
.
Woodgate bi bio odlično pojačanje za vas baš kao što si ti rekao sada vam je došao O'Brien i to bi bio zasigurno i najbolji štoperski par u Championshipu.Zadnjih se dana špekuliralo o eventualnoj posudbi M.Johnsona (Man City) u Leeds,hoće li biti išta od toga?

Woodgate bi bio odlično pojačanje za vas baš kao što si ti rekao sada vam je došao O'Brien i to bi bio zasigurno i najbolji štoperski par u Championshipu.Zadnjih se dana špekuliralo o eventualnoj posudbi M.Johnsona (Man City) u Leeds,hoće li biti išta od toga?
You are my Portsmouth, my only Portsmouth! You make me happy when skys are gray! I never noticed how much I loved you,until you take my Portsmouth away!
- marijo_leeds
- Kontakt:
Ajde nema veze ima još puno do kraja a mi smo pri vrhu tablice idemo sad protiv Cardiffa nesto
probat napravit inace Leeds nas uvijek zna iznenadit kad igra u gostima neke teže utakmice
nego kod kuce i ako igramo protiv vrlo jake ekipe koja je glavni favorit za ulazak u premiership
mi ipak imamo također dosta kvalitetne igrace koji mogu konkururat pa tako da bi mogli i ovaj put uzet tri boda u gostima
jer Cardiff u posljednje vrijeme jako loše igra to se vidi po njihovoj stastistici u posljednjih 6 utakmica
imaju jednu pobijedu,jednu nerjesenu i i cetiri poraza a pogotovo ova zadnja dva od 3:0,4:1 tako da sad smo
mi možda u jednoj maloj prednosti i to moramo iskoristiti u utorak i ja kao navijac Leeds-a vjerujem u pobijedu i
tri boda.
WE ARE LEEDS!!!!!
probat napravit inace Leeds nas uvijek zna iznenadit kad igra u gostima neke teže utakmice
nego kod kuce i ako igramo protiv vrlo jake ekipe koja je glavni favorit za ulazak u premiership
mi ipak imamo također dosta kvalitetne igrace koji mogu konkururat pa tako da bi mogli i ovaj put uzet tri boda u gostima
jer Cardiff u posljednje vrijeme jako loše igra to se vidi po njihovoj stastistici u posljednjih 6 utakmica
imaju jednu pobijedu,jednu nerjesenu i i cetiri poraza a pogotovo ova zadnja dva od 3:0,4:1 tako da sad smo
mi možda u jednoj maloj prednosti i to moramo iskoristiti u utorak i ja kao navijac Leeds-a vjerujem u pobijedu i
tri boda.
WE ARE LEEDS!!!!!
- gloryhunter
- Kontakt:
leon best stavljen na transfer listu u newcastleu..
leeds ga treba zaobic u sirokom luku, jer lik nema pojma.
dobro bi dosao u Sheffield W.
za ekipe ovog kalibra bi dobrodosao, nekosta ni milion funti, mlad igrac.
Odkud ti to da nema pojma

Big club, great history, Nottm Forest.
- gloryhunter
- Kontakt:
mlad je igrac ali skoro mu je 25 godina, za klub kao sto je NUFC on nema pojma. a to da nema pojma moja je slobodna procjena ali i misljenje 95% ljudi koji prate klub.onoffon je napisao/la:dobro bi dosao u Sheffield W.za ekipe ovog kalibra bi dobrodosao, nekosta ni milion funti, mlad igrac.
- mexy_whites
- Kontakt:
Ma ne znam sta da kazem za njega. U coventryu nije bio los ali u Newcastleu nije pokazao ni priblizan potencijal. Ne bi volio da ga dovedemo jer imamo dobru napadacku liniju.gloryhunter je napisao/la:leon best stavljen na transfer listu u newcastleu..
@pompey9<
Johnson je sam izjavio da bi rado dosao u Leeds je je navijac kluba od malih nogu. Nakon sto je to izjavio odmah slu Leedsovi navijaci poceli pretrazivati po netu da li je ikada ranije rekao tako nesto i nasli su slicnu izjavu iz 2008. godine kad je bio standardan u Cityu, da je uvijek bio navijac Leedsa. Volio bi da dodje jer je pokazao veliki potencijal kada je bio spreman. Sad je izrašetan povredama ali trebace nam veznjak jer Killkenny je otisao na azijski kup.
Side before self
- marijo_leeds
- Kontakt:
Danas igram vrlo važnu utakmicu protiv Cardiffa a nigdje nece bit prijenosa **** im ja mater
takav derbi a neceju prenosit ajde ako saznate oce li bit prijenosa javite
WE ARE LEEDS!!!!
takav derbi a neceju prenosit ajde ako saznate oce li bit prijenosa javite
WE ARE LEEDS!!!!
- mexy_whites
- Kontakt:
Cardiff City - Leeds United 04.01.2011., Cardiff City Stadium 20:45
Ovo ce biti jedna od odlucujucih utakmica koja ce u mnogome usmjeriti nastavak izuzetno zanimljive sezone. Klasični six pointer, utakmica u kojoj bi i jedna i druga ekipa pobjedom dosla na drugo mjesto na tabeli, a porazom se nasla u vrlo zeznutoj poziciji za direktnu promociju. Cardiff nas je rastrgao na Ellandu ranije ove sezone sa 4-0 i tada sam mislio da ce se prosetati ligom, a da cemo se mi boriti za opstanak. I 12. kola nakon toga, Leeds United nije upisao niti jedan poraz, a Cardiff ih ima pet u posljednjih sedam utakmica sto ga je dovelo do trenutnog petog mjesta na tabeli. Mi smo inace od Cardiffa izgubili posljednjih 5. utakmica sto znaci da im "lezimo". No statistiku na stranu, nadam se da cemo veceras pokazati dobru igru i krunisati dobru igru pobjedom ili barem remijem. Kod domacina nece biti Riggotta i Parkina a najvjerovatnije i najboljeg strijelca Bothroyda. Bellamy je nesiguran i imace late fitness test, a ako on ne bude igrao to ce biti odlicno po nas, jer nas je ovaj igrac terorisao u prvom mecu. I kod nas se ocekuju neke izmjene jer nema Kilkennya, a Snodgrass ima laksu povredu pa mozda nece igrati. Volio bih vidjeti Watta i Sama u prvoj postavi na krilima mada ce Gradel tesko ispasti iz prve postave. Momci, uzmite barem bod na ovom teskom gostovanju. MOT
Video link za utakmicu:
http://www.firstrow.net/watch/43929/1/w ... nited.html
Ovo ce biti jedna od odlucujucih utakmica koja ce u mnogome usmjeriti nastavak izuzetno zanimljive sezone. Klasični six pointer, utakmica u kojoj bi i jedna i druga ekipa pobjedom dosla na drugo mjesto na tabeli, a porazom se nasla u vrlo zeznutoj poziciji za direktnu promociju. Cardiff nas je rastrgao na Ellandu ranije ove sezone sa 4-0 i tada sam mislio da ce se prosetati ligom, a da cemo se mi boriti za opstanak. I 12. kola nakon toga, Leeds United nije upisao niti jedan poraz, a Cardiff ih ima pet u posljednjih sedam utakmica sto ga je dovelo do trenutnog petog mjesta na tabeli. Mi smo inace od Cardiffa izgubili posljednjih 5. utakmica sto znaci da im "lezimo". No statistiku na stranu, nadam se da cemo veceras pokazati dobru igru i krunisati dobru igru pobjedom ili barem remijem. Kod domacina nece biti Riggotta i Parkina a najvjerovatnije i najboljeg strijelca Bothroyda. Bellamy je nesiguran i imace late fitness test, a ako on ne bude igrao to ce biti odlicno po nas, jer nas je ovaj igrac terorisao u prvom mecu. I kod nas se ocekuju neke izmjene jer nema Kilkennya, a Snodgrass ima laksu povredu pa mozda nece igrati. Volio bih vidjeti Watta i Sama u prvoj postavi na krilima mada ce Gradel tesko ispasti iz prve postave. Momci, uzmite barem bod na ovom teskom gostovanju. MOT
Video link za utakmicu:
http://www.firstrow.net/watch/43929/1/w ... nited.html
Side before self
1:1 toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
We Are Leeds
- marijo_leeds
- Kontakt:
Cardiff-Leeds United 1:1 ajmo Leeds još probat jedan gol zabit!!
WE ARE LEEDS!!!!!!!!!
WE ARE LEEDS!!!!!!!!!
- marijo_leeds
- Kontakt:
Cardiff-Leeds United 2:1 KRAJ
WE ARE LEEDS!!!!!!!
WE ARE LEEDS!!!!!!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Kakve su vam sanse da se plasirate u 1 ligu, mrsko mi citat prethodne stranice ? 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa za Playoff otprilike ko da Real prođe Lyon opetNail for Real je napisao/la:Kakve su vam sanse da se plasirate u 1 ligu, mrsko mi citat prethodne stranice ?

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Nail for Real
- Kontakt:
Znaci gotova stvarFrutek je napisao/la:Pa za Playoff otprilike ko da Real prođe Lyon opetNail for Real je napisao/la:Kakve su vam sanse da se plasirate u 1 ligu, mrsko mi citat prethodne stranice ?

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- gloryhunter
- Kontakt:
bivsi igraci newcastlea belamy i chopra zabili za 2-1 pobjedu cardifa 

- mexy_whites
- Kontakt:
CARDIFF 2 (Bellamy 11, Chopra 72), UNITED 1 (Snodgrass 59)
Cardiff: Heaton, Naylor, McNaughton, Quinn (Blake 75), Hudson, Whittingham, Olofinjana, Burke (McPhail 79), Bellamy, Chopra, Keogh. Subs: Rae, Matthews, Santiago, Koumas, Meade.
United: Schmeichel, Connolly, O'Brien, Collins, Parker, Johnson, Howson, Snodgrass, McCormack (Watt 57), Gradel (Sam 57, Becchio 64), Paynter. Subs: Higgs, Bruce, Faye, Hughes.
Referee: A D'Urso
Booked: O'Brien, Connolly (United)
Nazalost poraz kojim je prekinut nas niz neporazenosti. Nismo igrali dobro u prvom p. i to nas je kostalo. U drugom smo bolje poceli, pogotovo nakon izmjena i ulaska Watta i Sama i dosli do izjednacenja preko Snodgrassa(opet sjajan gol). Nakon toga jos neke polusanse i onda kazna. Izgubili smo tri vazna boda ali idemo dalje, ima jos 20 kola do kraja. U subotu nas ceka FA cup protiv Arsenala na Emiratesu. Sjajna prilika za ponavljanje Scuma od prosle godine, mada se ove tesko moze desiti tako nesto. MOT
Cardiff: Heaton, Naylor, McNaughton, Quinn (Blake 75), Hudson, Whittingham, Olofinjana, Burke (McPhail 79), Bellamy, Chopra, Keogh. Subs: Rae, Matthews, Santiago, Koumas, Meade.
United: Schmeichel, Connolly, O'Brien, Collins, Parker, Johnson, Howson, Snodgrass, McCormack (Watt 57), Gradel (Sam 57, Becchio 64), Paynter. Subs: Higgs, Bruce, Faye, Hughes.
Referee: A D'Urso
Booked: O'Brien, Connolly (United)
Nazalost poraz kojim je prekinut nas niz neporazenosti. Nismo igrali dobro u prvom p. i to nas je kostalo. U drugom smo bolje poceli, pogotovo nakon izmjena i ulaska Watta i Sama i dosli do izjednacenja preko Snodgrassa(opet sjajan gol). Nakon toga jos neke polusanse i onda kazna. Izgubili smo tri vazna boda ali idemo dalje, ima jos 20 kola do kraja. U subotu nas ceka FA cup protiv Arsenala na Emiratesu. Sjajna prilika za ponavljanje Scuma od prosle godine, mada se ove tesko moze desiti tako nesto. MOT
Side before self
- marijo_leeds
- Kontakt:
1.pol. igrali smo jako loše,a 2.pol. smo započeli jako dobro ko i u posljednjih par utakmica samo što u ovoj nismo
uspjeli uzet bodove ipak je Cardiff bolje znao iskoristit šanse i zato su i zasluženo pobijedili sada mi je žao što
smo prosuli bezveze bodove na domacim utakmicama protiv portsmoutha i midllesbrougha,sljedeca utakmica koje je na rasporedu je između Arsenal-Leeds United 08.01.u subotu u 13:45 utakmica FA-Cupa bit ce dosta teska utakmica ali Arsenal ce sigurno igrat u izmjesanom sastavu pa cemo vidjet dali Leeds može nesto na toj utakmici napravit neko iznaneđenje.
WE ARE LEEDS!!!!!
uspjeli uzet bodove ipak je Cardiff bolje znao iskoristit šanse i zato su i zasluženo pobijedili sada mi je žao što
smo prosuli bezveze bodove na domacim utakmicama protiv portsmoutha i midllesbrougha,sljedeca utakmica koje je na rasporedu je između Arsenal-Leeds United 08.01.u subotu u 13:45 utakmica FA-Cupa bit ce dosta teska utakmica ali Arsenal ce sigurno igrat u izmjesanom sastavu pa cemo vidjet dali Leeds može nesto na toj utakmici napravit neko iznaneđenje.
WE ARE LEEDS!!!!!
- mexy_whites
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.