Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Nema vece bagre nego balkanaca.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Meni je posao u zadnjih 10 godina bio dosta vezan za Italiju, i provodio sam tamo bar 1-2 mjeseca godisnje kad se sve sabere.
Za onu talijansku bagru, mi smo obdaniste vjeruj. Ima tamo i jako finih ljudi, velika je to zemlja. Ali kad je tamo neko pokvaren...mi nismo uopste svjesni sta su ti ljudi sposobni uciniti. Ima ih bas onakvih ko u mafijaskim filmovima, gleda te, prica s tobom, smijete se skupa i grlite, a spreman ti je u svakom momentu smjestit metak u celo. Nema toga kod nas toliko puno burazere kao kod njih.
S druge strane, upoznao sam tako fine, patrijarhalne ljude, prave domacine i ljude od rijeci. Italija je zemlja kontrasta, svega ces naci tamo.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- JohnCleese
- Kontakt:
Nit boljih ljudi nit ljepših zena
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Vjerujem. Je li komplet Italija ili ima razlike izmedju sjevernog i juznog dijela zemlje? Imam osjecaj da je sjeverni dio onako moderan, gospodski. Najvise bi mi godio neki ranc u Toskani. Tu bi se dobro jelo i pilo.BuffonGigi je napisao/la: ↑16 jan 2021, 10:55Meni je posao u zadnjih 10 godina bio dosta vezan za Italiju, i provodio sam tamo bar 1-2 mjeseca godisnje kad se sve sabere.
Za onu talijansku bagru, mi smo obdaniste vjeruj. Ima tamo i jako finih ljudi, velika je to zemlja. Ali kad je tamo neko pokvaren...mi nismo uopste svjesni sta su ti ljudi sposobni uciniti. Ima ih bas onakvih ko u mafijaskim filmovima, gleda te, prica s tobom, smijete se skupa i grlite, a spreman ti je u svakom momentu smjestit metak u celo. Nema toga kod nas toliko puno burazere kao kod njih.
S druge strane, upoznao sam tako fine, patrijarhalne ljude, prave domacine i ljude od rijeci. Italija je zemlja kontrasta, svega ces naci tamo.
Nit boljih ljudi nit ljepših zenaJohnCleese je napisao/la: ↑16 jan 2021, 10:56[quote=VelaHavle post_id=8088672 time=<a href="tel:1610790487">1610790487</a> user_id=35715]
Nema vece bagre nego balkanaca.
[/quote]
Hahahahaha.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma ima i na jugu dobrih ljudi, oni su uglavnom impulsivniji, imaju drugaciji temperament. Ali znas kako to ide, gdje je najveca sirotinja, tu je i najveca bagra, tako je svugdje, ne samo u Italiji. Tako da, sjever je neuporedivo razvijeniji, a na jugu ima vise svega sto ne valja. Meni je najspecificnija razlika u naglasku. Ja se na sjeveru i pogotovo u centralnom dijelu zemlje fino sporazumijevam, razumijem dosta, nesto i pricam...samo me gramatika zezaVelaHavle je napisao/la: ↑16 jan 2021, 11:26Vjerujem. Je li komplet Italija ili ima razlike izmedju sjevernog i juznog dijela zemlje? Imam osjecaj da je sjeverni dio onako moderan, gospodski. Najvise bi mi godio neki ranc u Toskani. Tu bi se dobro jelo i pilo.BuffonGigi je napisao/la: ↑16 jan 2021, 10:55Meni je posao u zadnjih 10 godina bio dosta vezan za Italiju, i provodio sam tamo bar 1-2 mjeseca godisnje kad se sve sabere.

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
ahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Kada Balkanac krene pričat kako je neko loš, pokvaren, namazan.
FFS...
FFS...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Mi smo dobri ljudi ali krivo nasađeni 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Prebaci nas u Italiji i mislim da cemo biti puno bolji,odnosno prebaci Talijane na Balkan i oni ce postati pokvareni 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Thank you.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
auu, kao barca u najboljim danima :tokralju:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Inter navodno još uvijek nije uplatio novac za Hakimija. A kasne i sa platama. Ako to ne regulišu do februara, moguće da će im oduzeti par bodova.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako im samo jedan zakon u dalekoj Kini napravi ogromne probleme.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Gdje je i sta radi ona oluja,da nam kaze prognozu vremen,da li vjetar i dalje puse i u kojem pravcu 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Real Madrid still haven’t received the 40 million euros transfer money for Achraf Hakimi.
Inter Milan are unable to pay Real Madrid & they’re under investigation now. [Defensa Central]
Inter Milan are unable to pay Real Madrid & they’re under investigation now. [Defensa Central]
- Chapman1886
- Kontakt:
A navijaci intera jos mastaju o nekim pojacanjima u Januarau sad
- Beduin
- Kontakt:
Gluposti zarad klikova na netu, nikakva istraga, samo prolongiranje isplate usljed dogovora izmedju klubova.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.