Zavrsio karijeru u Laziu,da se ne lazemo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Zavrsio karijeru u Laziu,da se ne lazemo
Kakav ba otkaz ?
Cestitke tebi, uzivaj. Dobili ste derbi ubjedljivo, igrate lp Roma se raspada. To cigani, pa Italija komplet nacija su maltene cigojneri, tu i tvoji spadaju.
talijani su cigani, nego sta, al volim tako da nazivam vas klub, mora postojati to rivalstvo i netrpeljivost :mrgreen:
Jer su italijani skroz raja.Ja sam radio s jednim iz Milana koji je bio navijac Intera,lud ko struja, volio je po EDM partijima furati , a i upoznao sam lika iz Sardinije , navijaca Kaljarija, koji je bas bio raja. I vala uz portugalce , italijani su mi se dosad najvise svidjeli. Francuzi su teski kreteni i puni sebe.
Povuci rijeci za Portugalce. Ciganija od kojih su samo Albanci gori.meepo je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:32Jer su italijani skroz raja.Ja sam radio s jednim iz Milana koji je bio navijac Intera,lud ko struja, volio je po EDM partijima furati , a i upoznao sam lika iz Sardinije , navijaca Kaljarija, koji je bas bio raja. I vala uz portugalce , italijani su mi se dosad najvise svidjeli. Francuzi su teski kreteni i puni sebe.
Nikadalex1991 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:36Povuci rijeci za Portugalce. Ciganija od kojih su samo Albanci gori.meepo je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:32Jer su italijani skroz raja.Ja sam radio s jednim iz Milana koji je bio navijac Intera,lud ko struja, volio je po EDM partijima furati , a i upoznao sam lika iz Sardinije , navijaca Kaljarija, koji je bas bio raja. I vala uz portugalce , italijani su mi se dosad najvise svidjeli. Francuzi su teski kreteni i puni sebe.
Radi sa mnom jedna iz Salerna, zenska je brat i pomeepo je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:32Jer su italijani skroz raja.Ja sam radio s jednim iz Milana koji je bio navijac Intera,lud ko struja, volio je po EDM partijima furati , a i upoznao sam lika iz Sardinije , navijaca Kaljarija, koji je bas bio raja. I vala uz portugalce , italijani su mi se dosad najvise svidjeli. Francuzi su teski kreteni i puni sebe.
Italijani su vecinom umisljeni i arogantni al moze se snjima. Francuzi, Bugare,Madjare i Rumune svemeepo je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:32Jer su italijani skroz raja.Ja sam radio s jednim iz Milana koji je bio navijac Intera,lud ko struja, volio je po EDM partijima furati , a i upoznao sam lika iz Sardinije , navijaca Kaljarija, koji je bas bio raja. I vala uz portugalce , italijani su mi se dosad najvise svidjeli. Francuzi su teski kreteni i puni sebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.