AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Ja bas uzivam u tekmama Rome.Kakav god da je rezultat konstantno napadamo.Zabiti 5 golova za poluvrijeme na gostujucem terenu nije mala stvar 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Pratim Romu od dolaska Pjanica i ne pamtim ubojitije poluvrijeme od jucerasnjeg 1. poluvremena u gostima protiv Bologne. Tacno kao da su protiv amatera igrali.
-
- Kontakt:
Pellegrini produžio do 2025 , odlična vijest !
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Divna pobjeda protiv Bologne, nadati se da ćemo nastaviti tom putanjom.
Klub definitivno ima nevjerovatan potencijal, mnoštvo mladih igrača je tu i stvarno se nadam da će dobijati priliku (Calafiori, Milanese, Zaniolo, Villar).
Svakim kolom sve više vjerujem u plasman u LP, može to ovaj skup igrača.
Jako volim čitati špekulacije, nekada ima zanimljivih zaista, tako da povezujemo se sa Papu Gomezom (koji će vjeruj birati između nas i Milana), mediji naravno uvijek guraju priče oko Eriksena, ali realno teško..
Klub definitivno ima nevjerovatan potencijal, mnoštvo mladih igrača je tu i stvarno se nadam da će dobijati priliku (Calafiori, Milanese, Zaniolo, Villar).
Svakim kolom sve više vjerujem u plasman u LP, može to ovaj skup igrača.
Jako volim čitati špekulacije, nekada ima zanimljivih zaista, tako da povezujemo se sa Papu Gomezom (koji će vjeruj birati između nas i Milana), mediji naravno uvijek guraju priče oko Eriksena, ali realno teško..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Što nas preslusase u drugom poluvremenu. Iličić nas je potopio.
OTKAZ ONOM MALOUMNIKU
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
I krenuli smo..
Naravno, počeo je niz spekulacija u vezi Rome, te eventualnih pojačanja. Šta vi misilite, gdje se trebamo pojačati, koji su vaši pikovi?
Iskreno, najvažnija pozicija na kojoj nam je potrebno pojačanje je makar po meni golman (već se spominje par imena od kojih ipak najviše Sirigu).
Normalno, najviše bih volio Cragno-a, ali to je ipak i previše nerealno, bio bih zadovoljan čak i Livakovićem ili možda Hendersona iz Uniteda na pozajmicu, to mi se čini kao realan posao.
Opet kažem, teško je očekivati da će doći do ovoga, ali bilo bi jako dobro imati i pojačanje u veznom redu, Papu Gomez, iako je star i po mnogim navijačima svetinje - nepotreban i dalje bi bio nevjerovatan upgrade, mogli bi možda pokušati na pozajmicu dovesti Ozila, čini mi se kao nešto realno, probati iskoristi formulu pomoću koje smo doveli Mikija. Naravno mokri san je Eriksen, ali nerealan. Ime koje bih eventualno još želio vidjeti u našem dresu je Castrovili.
I za kraj, pojačanje u napadu - toliko opcija, ali su sve i suviše skupe za nas. Po meni ipak najbolje rješenje je ElSha, voli klub, poznaje ligu - pun pogodak. Ne bih bio zadovoljan ako bi se obistinile priče o Gervinhu ili povratku Kluvierta (što se doima kao najrealnije rješenje).
@Manuel @bombaysaphire , vi ste "najaktivniji" očekujem vas haha

Naravno, počeo je niz spekulacija u vezi Rome, te eventualnih pojačanja. Šta vi misilite, gdje se trebamo pojačati, koji su vaši pikovi?
Iskreno, najvažnija pozicija na kojoj nam je potrebno pojačanje je makar po meni golman (već se spominje par imena od kojih ipak najviše Sirigu).
Normalno, najviše bih volio Cragno-a, ali to je ipak i previše nerealno, bio bih zadovoljan čak i Livakovićem ili možda Hendersona iz Uniteda na pozajmicu, to mi se čini kao realan posao.
Opet kažem, teško je očekivati da će doći do ovoga, ali bilo bi jako dobro imati i pojačanje u veznom redu, Papu Gomez, iako je star i po mnogim navijačima svetinje - nepotreban i dalje bi bio nevjerovatan upgrade, mogli bi možda pokušati na pozajmicu dovesti Ozila, čini mi se kao nešto realno, probati iskoristi formulu pomoću koje smo doveli Mikija. Naravno mokri san je Eriksen, ali nerealan. Ime koje bih eventualno još želio vidjeti u našem dresu je Castrovili.
I za kraj, pojačanje u napadu - toliko opcija, ali su sve i suviše skupe za nas. Po meni ipak najbolje rješenje je ElSha, voli klub, poznaje ligu - pun pogodak. Ne bih bio zadovoljan ako bi se obistinile priče o Gervinhu ili povratku Kluvierta (što se doima kao najrealnije rješenje).
@Manuel @bombaysaphire , vi ste "najaktivniji" očekujem vas haha

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Prije svega cestitke momcima na jos jednoj pobjedi i na odlicnoj trecoj poziciji
Sto se tice pojacanja najbolje bi bilo vratiti Saravija.Ni dan danas nisam prezalio sto smo ga se onako lako rijesili.U sredini bi nam najvise legao Papu.Kakav Livakovic i Henderson.Bolje ovaj Villar da igra.
Saravi i Papu.Bilo bi svrsavanje

Sto se tice pojacanja najbolje bi bilo vratiti Saravija.Ni dan danas nisam prezalio sto smo ga se onako lako rijesili.U sredini bi nam najvise legao Papu.Kakav Livakovic i Henderson.Bolje ovaj Villar da igra.
Saravi i Papu.Bilo bi svrsavanje

-
- Kontakt:
Ma Sharafa dovesti obavezno, Papu ili Eriksen bi bili top ...Surreal je napisao/la: ↑28 dec 2020, 00:25I krenuli smo..
@Manuel @bombaysaphire , vi ste "najaktivniji" očekujem vas haha![]()
![]()
Može i Kluviert mlad je on , budućnost je pred njim .
Gervinho nikako , mada su tu ionako šanse 1% .
Najvažnije je da se Fonseca ispoštuje i doći će rezultati .
Ja sam super zadovoljan do sada

-
- Kontakt:
Bod kao kuća !! Vodimo 1:0 povučemo se , Inter povede 2:1 pa promaši Vidal odličnu priliku i povuku se , Fonseca katastrofa izmjene ...
Dobro je na kraju ispalo , svaki bod je bitan pogotovo protiv konkurenta za Ligu Šampiona.
Dobro je na kraju ispalo , svaki bod je bitan pogotovo protiv konkurenta za Ligu Šampiona.
Iskreno meni se riga od Rome, od perioda ono kad nas je celavi Spalle napustio i kad je dosao onaj mag Monchi. Igrali smo i polufinale lp ali klub tone i i tone nakon sto su otisli Sabatini i Spalle. Ne znam ni koji k ovo sve pratim mame im se najebem svima u klubu.
embrace the chaos
- robertkosar
- Kontakt:
Ovaj lijevi bek u Rome je katastrofalan oba gola su njegova 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Koje demoliranje majko moja.Raspad sistema.
-
- Kontakt:
Jednostavno nemoj pratiti . Pa nismo giganti pa da stalno budemo u vrhu , pogledaj jedan Milan koji je bio najveći evropski velikan nakon Reala na koje je grano pao ...Denno je napisao/la: ↑15 jan 2021, 21:59Iskreno meni se riga od Rome, od perioda ono kad nas je celavi Spalle napustio i kad je dosao onaj mag Monchi. Igrali smo i polufinale lp ali klub tone i i tone nakon sto su otisli Sabatini i Spalle. Ne znam ni koji k ovo sve pratim mame im se najebem svima u klubu.
Ekipa nija loša , večeras dvije greške Ibaneza i potop .
Previše za jednu utakmicu , a pogotovo gradski derbi .
Vjeruj da moze to tako i da ne bih pratio, ali **** nesto ko u dnk utkano.21 god vec za giallorosse. I sta ti to znaci ne mozemo stalno u vrhu biti. Ajde umij se i razmisli malo ako mozga imas, kad smo zadnji put trofej uzeli i koliko losih rezultata ovaj klub daje da covjeka sramota bude.bombaysaphire je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:01Jednostavno nemoj pratiti . Pa nismo giganti pa da stalno budemo u vrhu , pogledaj jedan Milan koji je bio najveći evropski velikan nakon Reala na koje je grano pao ...
embrace the chaos
-
- Kontakt:
Nemam ja mozga , budi ti pozdravljen . Nastavi pisati tamo gdje si tako navikao ...Denno je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:07Vjeruj da moze to tako i da ne bih pratio, ali **** nesto ko u dnk utkano.21 god vec za giallorosse. I sta ti to znaci ne mozemo stalno u vrhu biti. Ajde umij se i razmisli malo ako mozga imas, kad smo zadnji put trofej uzeli i koliko losih rezultata ovaj klub daje da covjeka sramota bude.bombaysaphire je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:01Jednostavno nemoj pratiti . Pa nismo giganti pa da stalno budemo u vrhu , pogledaj jedan Milan koji je bio najveći evropski velikan nakon Reala na koje je grano pao ...
Sta da ti napisem na ekipa nije losa i ne mozemo stalno u vrhu biti. Nista licno stvarno i nemoj da se uvrijedis, ali nemoj me zajebavati, citiraj ako imas sta pametno napisati, pozdrav.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.