Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sirotinjo i Bogu si teska...
Pogledaj ti doprvak trenira na snijegu,nije se imalo platiti dva lopatanera da ono malo ociste...
Aman gdje vas Amaw dovede...
Ma jednostavno...KRAJ PRICE
Pogledaj ti doprvak trenira na snijegu,nije se imalo platiti dva lopatanera da ono malo ociste...
Aman gdje vas Amaw dovede...
Ma jednostavno...KRAJ PRICE
Zip, ovo si vec napisao sa drugog profila

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
"Cilj je da sedam dana treniramo gdje budemo stigli, jer nas vrijeme uslovljava. Morat ćemo u sale, jer snijeg se zaledi. Danas i sutra ćemo biti ovdje, a od nedjelje smo u Hillsu gdje ima velika sala, plastična podloga i tu ćemo nešto izmišljati do Međugorja"

Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 15 jan 2021, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Da hoce proc neki veci intervju Amara a da ne spomene muljanje. To bi vec bio znacajan napredak
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kme kme kmedejavu je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:53Naravno da jesmo! I za titulu i za kup, koji se kasnije nije nigdje spomenuoOsttribine je napisao/la: ↑15 jan 2021, 09:57
Sto je najtuznije oni su svi manje vise ubijedjeni u to, nedavno sam imao raspravu sa jednim kolegom navijacem Želje, kao savez im "oteo" titulu, kako vam je rekoh oteo titulu kada ste bili drugi, hajde da kazes oteli nam mogucnost da se u nastavku borimo za titulu to svakako, do kraja je bilo jos 11 kola, svasta se moglo desiti, ali cinjenica je da su oni i te sezone igrali toplo hladno, razbiju nas u derbiju, a prospu bodove ne znam na nekoj bezveznoj ekipi. Pa i u nastavku na proljece u one tri utakmice mi smo uzeli maksimalnih 9 bodova dok su oni 7. Ali dzaba pricat, oni uvijek imaju svoju verziju.
![]()
Jedina smo drzava u Evropi koja je prekinula prvenstvo i dodjelila titulu na minimalnu prednost. Pored toga, jedina smo drzava mozda cak i na cijelom svijetu ciji je KORONA prvak organizivao slavlje korona titule pred 7-8 hiljada navijaca pored svih tih silnih restrikcija i desavanja, zbog kojih se na kraju krajeva i prvenstvo prekinulo. Prvenstvo se prekinulu na 10ak zarazenih dnevno, a novo nastavilo na 300+ zarazenih.
Sad pitam tebe jel tebi ovo smijesno, onako realno gledajuci? Jer znam da niti jedan necete priznati na kakav apsurdan nacin ste uzeli titulu![]()
Ups, ovo je trebalo ici sa profila @Vanja8
To je nemoguće, to je u krvi, DNK....feniksptica je napisao/la: ↑15 jan 2021, 16:16Da hoce proc neki veci intervju Amara a da ne spomene muljanje. To bi vec bio znacajan napredak
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑15 jan 2021, 16:13"Cilj je da sedam dana treniramo gdje budemo stigli, jer nas vrijeme uslovljava. Morat ćemo u sale, jer snijeg se zaledi. Danas i sutra ćemo biti ovdje, a od nedjelje smo u Hillsu gdje ima velika sala, plastična podloga i tu ćemo nešto izmišljati do Međugorja"
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Amar kao trener - iznadprosjecan, medju najboljim u ligi i velika opasnost za sve koji ciljaju na titulu. Ali, Amar kao vodoinstalster, elektricar, direktor, predsjednik, clan skupstine, ekonom i sve u klubu, velika prednost za sve te klubove jer ovo kako on zeli da vodi Zeljeznicar je izumrlo prije 15 godina, samo mu niko nije javio
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- Osttribine
- Kontakt:
Ja se samo u jednoj stvari mogu sloziti da je kako vama tako i ostalima oduzeto pravo na borbu za titulu ili pozicije koje vode u Evropu, no to nije problem FK Sarajeva, bili smo prvi 3 boda vise od drugoplasiranog nakon sto je svako sa svakim odigrao dva puta. Niko na nasem mjeetu titulu ne bi odbio. Uradili smo ono sto se od nas trazilo za nastavak, a vi se tjesite da je to zavjera Vice, Begica ili sta znam koga, cak ste imali i teoriju da je Sarajevo za prekid s tim da ovu tekucu sezonu titulu da Borcu. Shvatite da derbi i pobjeda u istom nije prvenstvo, Sarajevo je jednostavno najbolja ekipa i najkonstantnija unazad tri godine sto rezultati i pokazuju ili furajte ovu Amarovu pricu kako smo mi eto sreckovici neki koji su dobili tamo neke ribare, Buducnost koju eto i Mulalic pobijedi itd.dejavu je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:53Naravno da jesmo! I za titulu i za kup, koji se kasnije nije nigdje spomenuoOsttribine je napisao/la: ↑15 jan 2021, 09:57
Sto je najtuznije oni su svi manje vise ubijedjeni u to, nedavno sam imao raspravu sa jednim kolegom navijacem Želje, kao savez im "oteo" titulu, kako vam je rekoh oteo titulu kada ste bili drugi, hajde da kazes oteli nam mogucnost da se u nastavku borimo za titulu to svakako, do kraja je bilo jos 11 kola, svasta se moglo desiti, ali cinjenica je da su oni i te sezone igrali toplo hladno, razbiju nas u derbiju, a prospu bodove ne znam na nekoj bezveznoj ekipi. Pa i u nastavku na proljece u one tri utakmice mi smo uzeli maksimalnih 9 bodova dok su oni 7. Ali dzaba pricat, oni uvijek imaju svoju verziju.
![]()
Jedina smo drzava u Evropi koja je prekinula prvenstvo i dodjelila titulu na minimalnu prednost. Pored toga, jedina smo drzava mozda cak i na cijelom svijetu ciji je KORONA prvak organizivao slavlje korona titule pred 7-8 hiljada navijaca pored svih tih silnih restrikcija i desavanja, zbog kojih se na kraju krajeva i prvenstvo prekinulo. Prvenstvo se prekinulu na 10ak zarazenih dnevno, a novo nastavilo na 300+ zarazenih.
Sad pitam tebe jel tebi ovo smijesno, onako realno gledajuci? Jer znam da niti jedan necete priznati na kakav apsurdan nacin ste uzeli titulu![]()
Postao je dosadan, sa svojim ,, humorom ", čak je nekako i odvratan. Priča mu više ne pije vode, eto neko im uvijek kriv za sve. A kada poče prozivati Slavka za licencu, mogao sam ga pljunuti u ona usta žvaljava. Znači Slavko kriv, što mu nisu dali lovu.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 jan 2021, 18:26Amar kao trener - iznadprosjecan, medju najboljim u ligi i velika opasnost za sve koji ciljaju na titulu. Ali, Amar kao vodoinstalster, elektricar, direktor, predsjednik, clan skupstine, ekonom i sve u klubu, velika prednost za sve te klubove jer ovo kako on zeli da vodi Zeljeznicar je izumrlo prije 15 godina, samo mu niko nije javio
- svrakino1921
- Kontakt:
Hotel Hills
2 x Međugorje
GOLEM SI ZELJO
2 x Međugorje
GOLEM SI ZELJO
Jel ono rece Amaw da im je neko namjerno uskratio licencu .. kae jesmi mi malo zakasnili, al zele nas unistiti, svi su protiv nas kme kme kme

Ne mozes malo zakasniti sa uplatom, il si uolatio do tog roka il nisi

Ne mozes malo zakasniti sa uplatom, il si uolatio do tog roka il nisi

- PeppermintSA
- Kontakt:
Tata ti je "neljud", đubre lojavo ustajalo.
P.S. jesam ih *ebo za sva vremena onom tužbom
P.S. jesam ih *ebo za sva vremena onom tužbom

Jaa kakvi su strumfovi...
Znaju da im klub nema za kifle i niko da ode da ocisti snijeg,neku akciju da naprave, da im puleni noge ne lome...
Svasta...
Znaju da im klub nema za kifle i niko da ode da ocisti snijeg,neku akciju da naprave, da im puleni noge ne lome...
Svasta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.