Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tvoje NEMA, ucinilo te legendom
Sta kae ma "nacuo" sam nesto oko prodaje pomocnog hahahahahahahahahahahahahah kakve ovce on ove svoje smatra to nisu istine
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ISTINA ZA VEDRANA!
Da ima "p" od pravne države i da Savez nije kharina kakav jest, još danas bi Brči bio na informativnom razgovoru zbog tvrdnji koje je iznio.
Naravno da jesmo! I za titulu i za kup, koji se kasnije nije nigdje spomenuoOsttribine je napisao/la: ↑15 jan 2021, 09:57
Sto je najtuznije oni su svi manje vise ubijedjeni u to, nedavno sam imao raspravu sa jednim kolegom navijacem Želje, kao savez im "oteo" titulu, kako vam je rekoh oteo titulu kada ste bili drugi, hajde da kazes oteli nam mogucnost da se u nastavku borimo za titulu to svakako, do kraja je bilo jos 11 kola, svasta se moglo desiti, ali cinjenica je da su oni i te sezone igrali toplo hladno, razbiju nas u derbiju, a prospu bodove ne znam na nekoj bezveznoj ekipi. Pa i u nastavku na proljece u one tri utakmice mi smo uzeli maksimalnih 9 bodova dok su oni 7. Ali dzaba pricat, oni uvijek imaju svoju verziju.

Jedina smo drzava u Evropi koja je prekinula prvenstvo i dodjelila titulu na minimalnu prednost. Pored toga, jedina smo drzava mozda cak i na cijelom svijetu ciji je KORONA prvak organizivao slavlje korona titule pred 7-8 hiljada navijaca pored svih tih silnih restrikcija i desavanja, zbog kojih se na kraju krajeva i prvenstvo prekinulo. Prvenstvo se prekinulu na 10ak zarazenih dnevno, a novo nastavilo na 300+ zarazenih.
Sad pitam tebe jel tebi ovo smijesno, onako realno gledajuci? Jer znam da niti jedan necete priznati na kakav apsurdan nacin ste uzeli titulu

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- feniksptica
- Kontakt:
Vas problem je sto konstanto godina lijepo krenete i ujebete sve posle. Sjeti se prosle sezone i prve 4 utakmice bez primljenog gola. Ove sezone odlican start. Lud je ko misli da biste vi uzeli prosle sezone titulu. Iskreno i bez ljutnje. Pogotovo je tu kao dokaz ova sezona gdje se vidi kako to Vinko radi i ko bi odradio i proslu sezonu.dejavu je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:53Naravno da jesmo! I za titulu i za kup, koji se kasnije nije nigdje spomenuoOsttribine je napisao/la: ↑15 jan 2021, 09:57
Sto je najtuznije oni su svi manje vise ubijedjeni u to, nedavno sam imao raspravu sa jednim kolegom navijacem Želje, kao savez im "oteo" titulu, kako vam je rekoh oteo titulu kada ste bili drugi, hajde da kazes oteli nam mogucnost da se u nastavku borimo za titulu to svakako, do kraja je bilo jos 11 kola, svasta se moglo desiti, ali cinjenica je da su oni i te sezone igrali toplo hladno, razbiju nas u derbiju, a prospu bodove ne znam na nekoj bezveznoj ekipi. Pa i u nastavku na proljece u one tri utakmice mi smo uzeli maksimalnih 9 bodova dok su oni 7. Ali dzaba pricat, oni uvijek imaju svoju verziju.
![]()
Jedina smo drzava u Evropi koja je prekinula prvenstvo i dodjelila titulu na minimalnu prednost. Pored toga, jedina smo drzava mozda cak i na cijelom svijetu ciji je KORONA prvak organizivao slavlje korona titule pred 7-8 hiljada navijaca pored svih tih silnih restrikcija i desavanja, zbog kojih se na kraju krajeva i prvenstvo prekinulo. Prvenstvo se prekinulu na 10ak zarazenih dnevno, a novo nastavilo na 300+ zarazenih.
Sad pitam tebe jel tebi ovo smijesno, onako realno gledajuci? Jer znam da niti jedan necete priznati na kakav apsurdan nacin ste uzeli titulu![]()
I kone gdje ce Ikic, da nece ostat u Sa ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa u Borac

- feniksptica
- Kontakt:
Kaze Amar na priprepe kad se ide treba i placati. Naviko ostat duzan ovo mu je napoznanica kad se placa..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa dobro reko je i da moze komplet pripreme na grbavici odradit 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta ces
Oba putovanja u Izrael smo platili iz svog dzepa
Cak i hitnu pomoc u Izraelu 5000 maraka
A ne ko vi 50 000 maraka iz budzeta
I potrosili to u Zenicu
Ipak smo mi iz Metropole
A zbog vas nam se i sela sad smiju
Zbog vasim bravurama i kombinacijama sa stadionom Kosevo
Oba putovanja u Izrael smo platili iz svog dzepa
Cak i hitnu pomoc u Izraelu 5000 maraka
A ne ko vi 50 000 maraka iz budzeta
I potrosili to u Zenicu
Ipak smo mi iz Metropole
A zbog vas nam se i sela sad smiju
Zbog vasim bravurama i kombinacijama sa stadionom Kosevo
- Shategabri
- Kontakt:
Jest, a odakle plaćate radove na stadionu?
Ko daje finansijske inekcije po 200 k?
Između ostalog i mojih para kao građanina?
Mani nas šuplje
Ko daje finansijske inekcije po 200 k?
Između ostalog i mojih para kao građanina?
Mani nas šuplje

Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
Sirotinjo i Bogu si teška...
- svrakino1921
- Kontakt:
Sve smo mi to vratili građanima Kantona Sarajevo
Kroz utakmice voljene reprezentacije sa selekcijama Sjeverne Irske i Italije

Kroz utakmice voljene reprezentacije sa selekcijama Sjeverne Irske i Italije

- svrakino1921
- Kontakt:
Cuj sirotinja
A gledaj opreme

A gledaj opreme

Fakat ovaj baca supljake ali zesce.Halo ima nas i 18+ mojne vise Lutve ti.
Sta bi sa "najboljom skolom u drzavi" a nase bivse akademce dovode, Sarvan i Nargalic na prozivci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.