Prvo da se nauci napamet šta je sve Brko izjavio, da se dobro utvrdi gradivo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sto je najtuznije oni su svi manje vise ubijedjeni u to, nedavno sam imao raspravu sa jednim kolegom navijacem Želje, kao savez im "oteo" titulu, kako vam je rekoh oteo titulu kada ste bili drugi
To je sve sto zna, 4% pa 3% utice publika na sudiju a sad nema publike pa se gubi kuci hahahahahaha
Pa to je taj luzerski mentalitet koji usadjuje svojim nastupima, oni su mali, radnicki klub, svi ih ostecuju, suti, pokrij se po glavi, dobro je, Slavko ih silovo, evropa ih siluje, savez ih siluje....Osttribine je napisao/la: ↑15 jan 2021, 09:57Sto je najtuznije oni su svi manje vise ubijedjeni u to, nedavno sam imao raspravu sa jednim kolegom navijacem Želje, kao savez im "oteo" titulu, kako vam je rekoh oteo titulu kada ste bili drugi, hajde da kazes oteli nam mogucnost da se u nastavku borimo za titulu to svakako, do kraja je bilo jos 11 kola, svasta se moglo desiti, ali cinjenica je da su oni i te sezone igrali toplo hladno, razbiju nas u derbiju, a prospu bodove ne znam na nekoj bezveznoj ekipi. Pa i u nastavku na proljece u one tri utakmice mi smo uzeli maksimalnih 9 bodova dok su oni 7. Ali dzaba pricat, oni uvijek imaju svoju verziju.
Ista situacija. Identicna. Kaze momak, ubili bi do kraja sve, uigrali se, formu uhvatili, nezaustavljivi.Osttribine je napisao/la: ↑15 jan 2021, 09:57Sto je najtuznije oni su svi manje vise ubijedjeni u to, nedavno sam imao raspravu sa jednim kolegom navijacem Želje, kao savez im "oteo" titulu, kako vam je rekoh oteo titulu kada ste bili drugi, hajde da kazes oteli nam mogucnost da se u nastavku borimo za titulu to svakako, do kraja je bilo jos 11 kola, svasta se moglo desiti, ali cinjenica je da su oni i te sezone igrali toplo hladno, razbiju nas u derbiju, a prospu bodove ne znam na nekoj bezveznoj ekipi. Pa i u nastavku na proljece u one tri utakmice mi smo uzeli maksimalnih 9 bodova dok su oni 7. Ali dzaba pricat, oni uvijek imaju svoju verziju.
Sa njima se ne može normalno diskutovati. Imam ih i ja kamaru na poslu i sve me podsjećaju na dijete koje začepi uši i viče; nanananana, e da ne bi čulo šta mu govoriš.Osttribine je napisao/la: ↑15 jan 2021, 09:57Sto je najtuznije oni su svi manje vise ubijedjeni u to, nedavno sam imao raspravu sa jednim kolegom navijacem Želje, kao savez im "oteo" titulu, kako vam je rekoh oteo titulu kada ste bili drugi, hajde da kazes oteli nam mogucnost da se u nastavku borimo za titulu to svakako, do kraja je bilo jos 11 kola, svasta se moglo desiti, ali cinjenica je da su oni i te sezone igrali toplo hladno, razbiju nas u derbiju, a prospu bodove ne znam na nekoj bezveznoj ekipi. Pa i u nastavku na proljece u one tri utakmice mi smo uzeli maksimalnih 9 bodova dok su oni 7. Ali dzaba pricat, oni uvijek imaju svoju verziju.
Naravno da nije, više smo mi uradili nego oni da se nastavi prvenstvo, to je činjenica.Shategabri je napisao/la: ↑15 jan 2021, 09:13Reče fino kako prošla sezona nije prekinuta zbog prvog![]()
![]()
Pa mi smo se riješili mahale, oni nisu. Kad će ne zna se.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑15 jan 2021, 10:39Sa njima se ne može normalno diskutovati. Imam ih i ja kamaru na poslu i sve me podsjećaju na dijete koje začepi uši i viče; nanananana, e da ne bi čulo šta mu govoriš.Osttribine je napisao/la: ↑15 jan 2021, 09:57Sto je najtuznije oni su svi manje vise ubijedjeni u to, nedavno sam imao raspravu sa jednim kolegom navijacem Želje, kao savez im "oteo" titulu, kako vam je rekoh oteo titulu kada ste bili drugi, hajde da kazes oteli nam mogucnost da se u nastavku borimo za titulu to svakako, do kraja je bilo jos 11 kola, svasta se moglo desiti, ali cinjenica je da su oni i te sezone igrali toplo hladno, razbiju nas u derbiju, a prospu bodove ne znam na nekoj bezveznoj ekipi. Pa i u nastavku na proljece u one tri utakmice mi smo uzeli maksimalnih 9 bodova dok su oni 7. Ali dzaba pricat, oni uvijek imaju svoju verziju.
Najgore od svega jest kad su me zaokupili objašnjavajući kako nije dobro što smo Musemića otpustili. Isto čopor, božemeoprosti...
Džaba ja objašnjavao kako je FKS nadraslo Husrefa. Onda idu one "pametne"; Vjetnamci, pasojedi, berači riže... Morž-brigada od brkova ne vidi provaliju.
Znaju se cinjenice, ko je testirao igrace na vrijeme a ko nije. Masovna deluzija idalje traje, zive u La La Lendu, nece da vide ocigledno, a to je da im je klub pred gasenje, nostalgicari sta ces, da nije chuhaji zabio bolje bi biloMortemHz je napisao/la: ↑15 jan 2021, 10:54Naravno da nije, više smo mi uradili nego oni da se nastavi prvenstvo, to je činjenica.Shategabri je napisao/la: ↑15 jan 2021, 09:13Reče fino kako prošla sezona nije prekinuta zbog prvog![]()
![]()
Ja sam bez rijeci ostao kad sam cuo sta je rekao. Znaci lik indirektno prizna da su prije izraela muljali sa negativnim testovima ovdje.....Denchi je napisao/la: ↑15 jan 2021, 06:20Samo ga pustit da prica sve bi prizno hahahahJohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 23:21Al kad rece, kad si domacin mozes muljat sa testivima na coronu hahahaha
On je i za nase prostore gromada, div jbt, zamisli kako ce izgledati medju malim koreancima, show ce biti hahaZukanovic je napisao/la: ↑15 jan 2021, 11:12Napadač Veleža Fejsal Mulić dobio je ove zime unosnu ponudu iz Južne Koreje.
Tako bi Rođeni mogli ostati bez najboljeg ovosezonskog strijelca, ali obzirom da je stigla relativno dobra ponuda vjerovatno će na kraju priče svaka strana biti zadovoljna.
Kako saznaju ****, jedna od ekipa iz Južne Koreje poslala je Veležu ponudu u iznosu od 100.000 dolara ili 80.000 eura.
Da je priča istinita potvrdio je jučer na prozivci i rener Veleža Feđa Dudić koji nije otkrio za kojeg igrača je stigla ponuda već samo da je Velež istu zaprimio.
Pa rece mu onaj mali iz coska s maskom, "pa i niste bili glasni" ja sam mislio mozdani ce ga opalit kako poce glavom trestMortemHz je napisao/la: ↑15 jan 2021, 10:54Naravno da nije, više smo mi uradili nego oni da se nastavi prvenstvo, to je činjenica.Shategabri je napisao/la: ↑15 jan 2021, 09:13Reče fino kako prošla sezona nije prekinuta zbog prvog![]()
![]()
Pogledaj debila gore, nerealno.
Izgledat će kao slon u staklarskoj radnji. Korejska liga je puno bolja od naše, a Mulić, osim korpulentnosti, niti nema nešto za ponuditi.extazy je napisao/la: ↑15 jan 2021, 11:43On je i za nase prostore gromada, div jbt, zamisli kako ce izgledati medju malim koreancima, show ce biti hahaZukanovic je napisao/la: ↑15 jan 2021, 11:12Napadač Veleža Fejsal Mulić dobio je ove zime unosnu ponudu iz Južne Koreje.
Tako bi Rođeni mogli ostati bez najboljeg ovosezonskog strijelca, ali obzirom da je stigla relativno dobra ponuda vjerovatno će na kraju priče svaka strana biti zadovoljna.
Kako saznaju ****, jedna od ekipa iz Južne Koreje poslala je Veležu ponudu u iznosu od 100.000 dolara ili 80.000 eura.
Da je priča istinita potvrdio je jučer na prozivci i rener Veleža Feđa Dudić koji nije otkrio za kojeg igrača je stigla ponuda već samo da je Velež istu zaprimio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.