Mislim da je Mepas prestao finansirati Siroki, tako sam barem cuo, moguce i da nije tacna informacija.Vjeverica777 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 19:08Gdje su sponzori? Hoces reci da Atacco,Mepas,Feal sada financiraju Zrinjski?Zip je napisao/la: ↑14 jan 2021, 18:11Pa pogledaj gdje su ti veci sponzori sada i zbog cega su se povukli.Vjeverica777 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 18:06
Tko ima usmjeriti pare kad Široki nikada nije bio politički klub za razliku od mnogih,uvijek su financiranja bila od lokalnih sponzora i naravno od prodaje svojih igraca sto i danas cine.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Forzza Velez
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jel ovo Osimu propao milion KM od intervjua za Juventus nakon sto je propalo sa Dzekom 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kakva reklamna kampanja pred skupstinuJavierBosnia je napisao/la: ↑14 jan 2021, 19:50Jel ovo Osimu propao milion KM od intervjua za Juventus nakon sto je propalo sa Dzekom![]()

Samo vadit ce se isjecci sa ovoga hahahaha padam od smjeha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Je li tačno ovo što Amar priča.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 17:26100 000€
Rekao ti je to prvi @Zuka ovdje
I 30% od eventualnog sljedeceg transfera
@Zuka yebiga zna
Cuo se sa nekim Turcinom kolegom
Ne gotivim ja Zuku al frajer zna u tim vodama pliva
E sad kad legnu pare na racun aBd
Kako ce to oni trosit to ne znam

https://sportsport.ba/fudbal/osim-dudic-podcast/387952
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Oprošten dug, za slobodne papire.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 17:26100 000€
@Zuka yebiga zna
- JavierBosnia
- Kontakt:
Evo i Albi su za odrzavanje terena duzniDenchi je napisao/la: ↑14 jan 2021, 19:54Kakva reklamna kampanja pred skupstinuJavierBosnia je napisao/la: ↑14 jan 2021, 19:50Jel ovo Osimu propao milion KM od intervjua za Juventus nakon sto je propalo sa Dzekom![]()
Samo vadit ce se isjecci sa ovoga hahahaha padam od smjeha

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Jesam ja ovo dobro cuo prica 15 minuta o prodaji pomocnog i onda rece da je opstinski ??? 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Zao mi je situacije u Zeljeznicaru, osjeti se bas na ovom podcastu. Mislim razumijem ih, i nama je u mislima nekada bilo novac i to, ali sada su neki pozitivni vjetrovi. Osjeti se i na Osimu, bas uveliko da je to to. I to ne radi se o sitnim parama, ali dobro..
Ti si naša ljubav jedina!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Trosit ce ga tako sto ce preusmjeriti prema Poreznoj upravi a gdje je stigao novi dug od oko 400 tisuca KM.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 17:26100 000€
@Zuka yebiga zna
Već sam pisao da u najmanju ruku nisam fan Osima, ali moram priznati da mi je u zadnje vrijeme predobar i presmiješan, posebno u ovom podcastu. Valjda grohnuli argumenti za qrčenje, pa je baš onako fakinsko filozofski zanimljiv, satiričan i ironičan, šteta što samo o parama priča
Baš dobar podcast, čestitke za ss.ba, konačno i od vas nešto ozbiljno.

Baš dobar podcast, čestitke za ss.ba, konačno i od vas nešto ozbiljno.
Samo koji strah kod postavljanja pitanja od celavudina, eto omladinski pogon hehe mogli bi od tebe amawe i na kraju Fedja rijeci ne rece o op hahahah
Al kad rece da DK ima 14 kuca i 1 dzamiju, presjeklo me znaci 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
A kada morž reče, zvali njega da pitaju za Džeku.

Zadnja izmjena: fks74, dana/u 14 jan 2021, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pa kad rece za vrapcice a Fedja ga gleda zbo bi ga najradije

Al najjace za Slavka, ne moze kaze ime mu spomenut, kao zbog njeg izgubili licencu, niko da mu kaze pa nije nista uradio sto radi Lemdara i Veseli ili ti, samo je najmanji iznos bio kod covjeka hahahahahahah
Hahahahahahahhahha pola podcasta prica kako su osteceni kad je liga prekinuta i kako su ga zvali iz Juveta, i klepce rukamaDenchi je napisao/la: ↑14 jan 2021, 21:52Pa kad rece za vrapcice a Fedja ga gleda zbo bi ga najradije
Al najjace za Slavka, ne moze kaze ime mu spomenut, kao zbog njeg izgubili licencu, niko da mu kaze pa nije nista uradio sto radi Lemdara i Veseli ili ti, samo je najmanji iznos bio kod covjeka hahahahahahah

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Biblioteka memeovaAduka87 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 21:54Hahahahahahahhahha pola podcasta prica kako su osteceni kad je liga prekinuta i kako su ga zvali iz Juveta, i klepce rukamaDenchi je napisao/la: ↑14 jan 2021, 21:52Pa kad rece za vrapcice a Fedja ga gleda zbo bi ga najradije
Al najjace za Slavka, ne moze kaze ime mu spomenut, kao zbog njeg izgubili licencu, niko da mu kaze pa nije nista uradio sto radi Lemdara i Veseli ili ti, samo je najmanji iznos bio kod covjeka hahahahahahah![]()
![]()
![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 20:00Oprošten dug, za slobodne papire.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 17:26100 000€
@Zuka yebiga zna

Zuka napisao ovdje 100 000 € neki Turcin mu rekao
Ne znam ja
Ja sam iz Svrakina
- svrakino1921
- Kontakt:
Haloo ba
Ja sam ovdje o Fanimu pisao iz zayebancije
Pa ne mogu da vjerujem naslovnice portala
Jel ovo moguce

Ja sam ovdje o Fanimu pisao iz zayebancije
Pa ne mogu da vjerujem naslovnice portala
Jel ovo moguce

- svrakino1921
- Kontakt:
Dobra ova Uefa
Mi dvaput u Izrael
Oni oba puta iskesirali 40 000€ za put
To nijedan klub nije dobio od Uefe
GOLEM SI ZELJO
Mi dvaput u Izrael
Oni oba puta iskesirali 40 000€ za put
To nijedan klub nije dobio od Uefe
GOLEM SI ZELJO

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.