RSD Velež - Stadion Rođeni

SanaBosna
Kontakt:

Re: RSD Velež - Stadion Rođeni

Post Postao/la SanaBosna » 02 jan 2021, 02:39

Mostarac1974 je napisao/la:
28 dec 2020, 16:34
SanaBosna je napisao/la:
28 dec 2020, 01:57
Ja sam zaljubljen u ovoj klub i stadion mada nisam mostarac ali mi je toliko drag klub da sam postal navijac FK Veleza i NK Podgrmec, kad moze Reprezentacija igrati protiv Liechtenstein na stadion tusanj moze i prijateljsku odigrati na stadion rodjeni, bilo bi fino da makar 80% zarade od karte itd ide do kluba da jos dodaju financiju da srede kompletan stadion.
Svoj ti poso brate.Hvala tebi na lijepim željama i iskrenim razmišljanjem.A radi takvi ljeudi,Velež i dan danas postoji i uvijek će biti klub svih pravi navijača koji su iz raznih dijelova BiH a uvijek su dobro došli na stadion ROĐENI i onih koji navijaju za VELEŽ od rođenja a i za navijače koji gaje simpatije prema VELEŽU.Pozdrav tebi i svim ljudima koji osjećaju ljubav i simpatije prema VELEŽU.M.U.S.V.D.G
Hvala za ljepe rijeci, bilo bi bas super da klub otvori neki fund pa da mi iz inostranstva saljemo donacije svaki mj, zelja mi je pomoci klub koji mi je jako drag, a po Moe nekom misljenju FK ce biti prvi klub nakon rata da udje u Evropu.

Jednog dana cu da posjetim ovaj ljep stadion i klub,

Velezovac iz Australije!

Mostarac1974
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1974 » 02 jan 2021, 15:13

SanaBosna je napisao/la:
02 jan 2021, 02:39
SanaBosna je napisao/la:
Ja sam zaljubljen u ovoj klub i stadion mada nisam mostarac ali mi je toliko drag klub da sam postal navijac FK Veleza i NK Podgrmec, kad moze Reprezentacija igrati protiv Liechtenstein na stadion tusanj moze i prijateljsku odigrati na stadion rodjeni, bilo bi fino da makar 80% zarade od karte itd ide do kluba da jos dodaju financiju da srede kompletan stadion.
Svoj ti poso brate.Hvala tebi na lijepim željama i iskrenim razmišljanjem.A radi takvi ljeudi,Velež i dan danas postoji i uvijek će biti klub svih pravi navijača koji su iz raznih dijelova BiH a uvijek su dobro došli na stadion ROĐENI i onih koji navijaju za VELEŽ od rođenja a i za navijače koji gaje simpatije prema VELEŽU.Pozdrav tebi i svim ljudima koji osjećaju ljubav i simpatije prema VELEŽU.M.U.S.V.D.G
Hvala za ljepe rijeci, bilo bi bas super da klub otvori neki fund pa da mi iz inostranstva saljemo donacije svaki mj, zelja mi je pomoci klub koji mi je jako drag, a po Moe nekom misljenju FK ce biti prvi klub nakon rata da udje u Evropu.

Velezovac iz Australije!
Drug!Svaki navijač je važan VELEŽU a i ponos VELEŽA su njegovi navijači.Podrška klubu je dobro došla kakva god bila.Sada pušu neki drugi vjetrovi i VELEŽ ima najstabilniju upravu i ljude u njoj poslije rata.Svak može konkretno komtaktirati FK VELEŽ preko oficijalne stranice i stupiti u kontakt sa ljudima koji će vam se odazvat na vaše pitanje kako i na koji način pomoć klubu i učestvovat u izgradnji stadiona ROĐENI.Sve je transparentno dokumentovano i objavljeno za što dobijete i dokaz na papiru da ste doprinjeli u pomoći koju nudite.Kao navijač i simpatezer VELEŽA vam se zahvaljujem i jedva čekam momenat kada ćemo svi zajedno izgradit i napunit ARENU ROĐENI.VELIKI POZDRAV ZA NAVIJAČE VELEŽA U DIJASPORI.M.U.S.V.D.G

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 03 jan 2021, 02:22

SanaBosna je napisao/la:
02 jan 2021, 02:39
SanaBosna je napisao/la:

Velezovac iz Australije!
Svaka tebi cast care ,i veliki respect imas od navijaca Rodjenih..Obavezno svrati na Stadion Rodjeni ako budes tu u Mostaru ili na putu za more,tamo ces uvijek nekoga naci koji ce ti dati sve informacije koje zelis da znas i o klubu i o stadionu.Sto se tice pomoci klubu ,ne znam koliko si pratio akcije navijaca Rodjenih,bilo ih je dosta ovih zadnjih godina,od kupovine ulaznica za utakmice kluba(ovo odkad ne mogu navijaci na tribine) do pomoci u infrastrukturi,kupovini nekih rekvizita za igrace ,izradi WC-ova ispod tyribina,Sponzorisanje VelezTV ,nabavka neke opreme itd itd. Imamo i dva udruzenja navijaca koji u dobra doba pomazu klub i to UG Mostraski Rodjeni koji okuplja sve najodanije navijace iz Mostara i dijaspore i koji prave razne akcije za pomoc klubu a i velika su spona izmedju kluba i navijaca (tu se dobiju i sve valjane i pravovremene informacije iz kluba)Imas i RAOC (Red Army Old Crew) koji su facebook zatvorena grupa gdje su clanovi vecinom Velezovi "pacenici" iz dijaspore(sa svih strana svijeta) i koji su se obavezali da mjesecno uplacuju u fond po 10 eura pa se onda
povede rasprava na facebooku ove grupe gde ce mo uloziti sredstva,a u svakom momentu se moze vidjeti i koliki je trenutni saldo i gdje je svaki euro otiso tako da je sve maksimalno transparentno(ako gledas one priloge sa Velez TV vidit ces nasu reklamu RAOC-a na svakom prilogu jer bez nase pomoci tesko da bi imali svake sedmice bar po 2 priloga o tekucim desavanjima u vezi klubu..Evo ne govorim samo tebi nego svima koji ovo citaju zele,mogu a ne znaju kako konkretno pomoci klubu da se jave u neku od ovih grupa i bice veoma zadovoljan i transparetnoscu i svim drugim u vezi kluba,a i vidit ce i konkretno gdje ide njegova pomoc.

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 03 jan 2021, 05:23

@mostarac1974
@rodjak

Hvala vam puno za ljepe rijeci, obavezno cu kontaktirao RAOC da vidim kako bi mogao pomoci i na koji nacin, stvarno od srca zelim pomoci klubu koji se dokazao kao bi trebao da klub funkcijonise i gdje idu pare!

Veliki pozdravi iz Australije!

Jos jednom izvinjavam se za gramatiku ovako mi malo bude sramota kad pisem jer nije pravilno, mnogo mlad sam otisao iz Bosne oko 93 ima tad 3 godine pa sam preko forume nase ucio citati i pisati na nasem.

Jos jednom hvala vam osjecam se kao dio RA i Drago mi je da imam nacin na koji mogu pomoci klubu.

Da li je ovo ta FB stranica?
slika

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 03 jan 2021, 10:26

SanaBosna je napisao/la:
03 jan 2021, 05:23
@mostarac1974
@rodjak

Hvala vam puno za ljepe rijeci, obavezno cu kontaktirao RAOC da vidim kako bi mogao pomoci i na koji nacin, stvarno od srca zelim pomoci klubu koji se dokazao kao bi trebao da klub funkcijonise i gdje idu pare!

Jos jednom izvinjavam se za gramatiku ovako mi malo bude sramota kad pisem jer nije pravilno, mnogo mlad sam otisao iz Bosne oko 93 ima tad 3 godine pa sam preko forume nase ucio citati i pisati na nasem.

Jos jednom hvala vam osjecam se kao dio RA i Drago mi je da imam nacin na koji mogu pomoci klubu.

slika
Nije drug.
Siguran sam da ce neko upratit iz RAOCa ovo pa da ce ti napisati u pp detalje.
#musvdg

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 03 jan 2021, 10:38

SanaBosna je napisao/la:
@mostarac1974
@rodjak

slika
Ako hoces u grupu RAOC onda se moras prijavit u ovu grupu https://www.facebook.com/groups/1615693555362102

Imas i drugi nacina da podrzis klub, kada je utakmica mozes kupiti virtualne karte ili mozes kupiti nesto sa fan shopa jer saljemo i za Australiju.

Pozdrav bRAte!
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 03 jan 2021, 17:51

SanaBosna je napisao/la:
@mostarac1974
@rodjak

slika
Piši bRAte kako god znaš nismo na času Bosanskog....
Ima i forum navijača rođeni.com pa se registruj tamo nas ima mnogo više...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 05 jan 2021, 22:56

SanaBosna ,poslo sam ti, ima nekoliko dana, privatnu poruku,vidim ne otvaras poruke nikako ,reko care da se ne pokvari od stajanja :)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 08 jan 2021, 15:18

Ima li kakvih fotkica "zdenkice"? Nisam odavno bio u Mostaru zbog ovog loseg vremena u Hercegovini evo vec danima. :kafa:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 11 jan 2021, 10:20

Beli98 je napisao/la:
08 jan 2021, 15:18
Ima li kakvih fotkica "zdenkice"? Nisam odavno bio u Mostaru zbog ovog loseg vremena u Hercegovini evo vec danima. :kafa:
Nema nista posebno novo, kisa pada i ne prestaje. Ne da se zavrsit :mrgreen:
#musvdg

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 14 jan 2021, 15:58

slika

JaskoBiH
Kontakt:

Post Postao/la JaskoBiH » 16 jan 2021, 15:12

Da li postoji projekat cijelog stadiona kako bi to izgledalo ?

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 17 jan 2021, 22:50

Baader je napisao/la:
17 jan 2021, 21:46
slika
:ljepota: :bih:
#musvdg

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 22 jan 2021, 00:40

m
a
s
h
A
ll
a
h

prelepo. shajrom da vam bude i da 21/22 uzmete titulu.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 27 jan 2021, 01:19

sta bi sa ovim momkom "Sana Bosna" sam je izrazio zelju da konkretno pomogne klubu,poslao mu poruku i objasnio mu sve nacine kako konkretno da pomogne klubu ,odnosno da se pridruzi nekoj od nasih grupa ,nigdje covjeka jebote haha :o a nije mi ni odgovorio na pp :urnebes: ko da je u zemlju propao .Kontam da mozda nije dobio koronu pa da nije u bolnici pa mi se ne moze javiti ali do sada bi ozdravio da je to slucaj :roll: .

Nek je ziv i zdrav (nadam se da je OK) :salut:

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 30 jan 2021, 12:08

Radno na stadionu skinuta ograda i reze se jedan dio tribine.

slika

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 14 feb 2021, 16:02

Ljudi, je li pocelo betoniranje ''zdenke''? To je jedina dobra vijest u rekonstrukciji stadiona u BiH!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.