Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Navodno je jučer trebalo biti otvaranje ponuda za prenos Serie A. Ima li ikakvih informacija ko je prošao, hocel opet Arene kod nas prenositi ili se SK uključio budući da su izgubili LaLigu?
Il Club più titolato al mondo!
Znat ce se u Februaru ali je prava uzeo IMG koji je trenutno mnogo povezaniji sa SK nego sa Arenama ... veza je dodatno ojacana jer su ovi uzeli i Seriu B kao znak dobre volje i zelje da preuzmu Seriu A (i za Seriu B IMG je nosioc prava dalje distribucije)... i prosli put je IMG uzeo prava i prodao Areni ali tada SK nije bio zainteresiran za Seriu A jer su Primerom pokrivali termine Serie A ali sada kada su izgubili Primeru od velikog značaja im je uzeti nocne termine Serie A i nedjeljne dnevne zbog broja utakmica...
Dakle po meni je blize da SK uzme Seriu A ali budemo vidjeli jos...
Dakle po meni je blize da SK uzme Seriu A ali budemo vidjeli jos...
Imam ga ja na mojatv al je slika krš. Jucer gledo kup pa ne mozes prepoznat ko je koji igrac jbt
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Možda su na Moja TV SD kanali. Sto se tice njihovih HD kanala sasvim ok slika. Doduše ne kao Sky HD al nije loše
Il Club più titolato al mondo!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jesu SD kanali, a jedina alternativa mi je TXTV koji nikako nema sportklubove
Ma prije sam ga pokusavo koristit. Svako malo promijene linkove pa valja ganjat, pa trza hoce nece, pa mi dodje da razbijem tv. Ne znam kakvo je sad stanje al prvo iskustvo mi nije bilo dobro, doduse jest bilo davno
Stekanja su ti dolazila zbog internet koji nije bio jak a uz to je bio i nestabilan...
Uz normalan internet Kodi je trenutno najbolja opcija za sk i arene... meni uz telemahov internet (i to onaj najstandardniji) odlicno funkcionise bez stekanja... a i ovaj bluethunder koji koristim kao pvr provajder na kodiu se pokazao odlicnim.... vec desetak dana radi bez promjena portala a i kad se mora zamijeniti to ne traje duze od pola minute...
Dakle kodi plus internet i to normalan ne ono telekomovo smece sto skida po 100kb po sekundi je daleko najbolja opcija samo treba naci ko nudi samo internet jer telemach mescini ne da samo internet... mozda logosoft ili neko drugi...
Uz normalan internet Kodi je trenutno najbolja opcija za sk i arene... meni uz telemahov internet (i to onaj najstandardniji) odlicno funkcionise bez stekanja... a i ovaj bluethunder koji koristim kao pvr provajder na kodiu se pokazao odlicnim.... vec desetak dana radi bez promjena portala a i kad se mora zamijeniti to ne traje duze od pola minute...
Dakle kodi plus internet i to normalan ne ono telekomovo smece sto skida po 100kb po sekundi je daleko najbolja opcija samo treba naci ko nudi samo internet jer telemach mescini ne da samo internet... mozda logosoft ili neko drugi...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma uzmes brate neki telemahov najosnovniji paket internet+tv, i platis 10 km mjesecno nekom preko pika za IPTV. IPTV s danasnjim internet konekcijama je dosta stabilan, ali moj savjet je da spojite smart tv sa routerom kablom.Kompromis je napisao/la: ↑15 jan 2021, 08:59Stekanja su ti dolazila zbog internet koji nije bio jak a uz to je bio i nestabilan...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ma jeftinije ga izađe, a i sigurnije opcija MojaTVWeb svakako od 10 000 kanala sto dobijes s IPTV neces gledati vise od 5 - 10. Osim toga to su sve ilegalni streamovi tako da je to dosta nepouzdano. Jest da su Arene SD ali ko ga **** SD se gledao 20 godina da ne moze danas.BuffonGigi je napisao/la: ↑15 jan 2021, 11:45Ma uzmes brate neki telemahov najosnovniji paket internet+tv, i platis 10 km mjesecno nekom preko pika za IPTV. IPTV s danasnjim internet konekcijama je dosta stabilan, ali moj savjet je da spojite smart tv sa routerom kablom.Kompromis je napisao/la: ↑15 jan 2021, 08:59Stekanja su ti dolazila zbog internet koji nije bio jak a uz to je bio i nestabilan...
Kodi i Blue Thunder na opciju PVR. Perverzija.
Dok de odluciscna kojem cesprogramu gledati tekmu..ista i zavrsi
Ja ne mogu komentatora sa Arene..samo domaci talijanski heheh
Dok de odluciscna kojem cesprogramu gledati tekmu..ista i zavrsi

veceras se igra "derby della capitale" bez navijaca :(
prosle sezone su odigrani potpuni isti, a opet razliciti derbyji, u prvom je lazio dominirao, a zavrsilo je 1-1, dok je u drugom roma dominirala, a takodjer je zavrsilo 1-1... roma ove sezone djeluje bolje, no, derby je derby, vidjecemo ko ce imati vece srce veceras, to moze donijeti prevagu
prosle sezone su odigrani potpuni isti, a opet razliciti derbyji, u prvom je lazio dominirao, a zavrsilo je 1-1, dok je u drugom roma dominirala, a takodjer je zavrsilo 1-1... roma ove sezone djeluje bolje, no, derby je derby, vidjecemo ko ce imati vece srce veceras, to moze donijeti prevagu
Ja potegao Lazio 1x&3+, 2.80 kvota.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sd nije smetao kad je tv bio kutija obicna ....danas kad imas 4 k tv gledati utakmicu u Sd formatu ocoravis , kockice se stvaraju u slicimeepo je napisao/la: ↑15 jan 2021, 11:54Ma jeftinije ga izađe, a i sigurnije opcija MojaTVWeb svakako od 10 000 kanala sto dobijes s IPTV neces gledati vise od 5 - 10. Osim toga to su sve ilegalni streamovi tako da je to dosta nepouzdano. Jest da su Arene SD ali ko ga **** SD se gledao 20 godina da ne moze danas.BuffonGigi je napisao/la: ↑15 jan 2021, 11:45Ma uzmes brate neki telemahov najosnovniji paket internet+tv, i platis 10 km mjesecno nekom preko pika za IPTV. IPTV s danasnjim internet konekcijama je dosta stabilan, ali moj savjet je da spojite smart tv sa routerom kablom.Kompromis je napisao/la: ↑15 jan 2021, 08:59Stekanja su ti dolazila zbog internet koji nije bio jak a uz to je bio i nestabilan...

Snimio kodi i ovaj bluethunder, za sad izgleda dobro. Vidit cemo kako ce se ponasat. Samo brate kolko je ruzan ovaj skin sta je ovo
Meni je svejedno,ja sam i za jedne i druge

Ja sam tim IPTV

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.