u zadnjoj recenici poslije 4 zareza fali ti "OD"Portillo je napisao/la:Nova godina, red je da promjenim i avatarZao mi je sto ovaj covjek nije uspio u Realu, bio je to jedan od rijetkih za koje sam bas htio da dodje - i dosao je. Eto, Madridiste, sretna vam/nam nova godina mnogo pobjeda, trofeja i svega ostalog, i naravno poraza Barce
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- -Barcelona-
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
hahahaha, ne fali, ne fali, bgm bi bio red da vas napokon pobjedimo, nadam se da nam necete nabit kompleks ko mi Atleticu (valjda)-Barcelona- je napisao/la: u zadnjoj recenici poslije 4 zareza fali ti "OD"posto smo prijatelji da ti pomognem
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@ legenda hvala, ebiga jarane navrnem na temu RM i ( rep.BIH) a nema ni tebe zadnje vrijeme 
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Uh evo me imam net opet sretna nova svima madridistama,a i ovim drugim
Ima li kakvih transfer priča onaj Panjzema mi opasno škripi
Ima li kakvih transfer priča onaj Panjzema mi opasno škripi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Cini se da cemo imati pravih pravcatih problema protiv Getafea
Mourinho je u dvojbi koga staviti da igra stopera zajedno s Albiolom jer znamo da Pepe i Carvalho nece igrati. Ramos ili Garay?
Takodjer dilema na sredini terena - Granero ili Khedira? Ja bih rekao Lass
Uvjeren sam da ce nam sutra odbranu osim Casillasa, Marcela, Ramosa i Albiola ciniti Alvaro Arbeloa.
Uvjeren sam da ce nam sutra odbranu osim Casillasa, Marcela, Ramosa i Albiola ciniti Alvaro Arbeloa.
Evo prica se kako bi mogao doci Adebayor
Kazu kako bi to mogla biti jedna od najbolja opcija za bijele,mogao bih igrati Ligu Prvaka i sve
Kazu kako bi to mogla biti jedna od najbolja opcija za bijele,mogao bih igrati Ligu Prvaka i sve
- -Barcelona-
- Kontakt:
kakvih jarane problema protvi getafea,zna se da je real stariji brat getafeu,a na starije se ne mozeBrnjoo je napisao/la:Cini se da cemo imati pravih pravcatih problema protiv GetafeaMourinho je u dvojbi koga staviti da igra stopera zajedno s Albiolom jer znamo da Pepe i Carvalho nece igrati. Ramos ili Garay?
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Pa nije ti ovo paradajz liga BiH , zna se dobro da Real svake godine muku muci sa Getafeom.-Barcelona- je napisao/la:kakvih jarane problema protvi getafea,zna se da je real stariji brat getafeu,a na starije se ne mozeBrnjoo je napisao/la:Cini se da cemo imati pravih pravcatih problema protiv GetafeaMourinho je u dvojbi koga staviti da igra stopera zajedno s Albiolom jer znamo da Pepe i Carvalho nece igrati. Ramos ili Garay?
U ova vremena kada nam treba napadac koji ce se lako afirmirati u momcad i igrat ce timski, Real ni ne pomislja dovesti tog placenika Emmanuela Adebayora. To je samo cista glupot otockih medija koji zaradjuju kruh na Real Madridu, Florentinu Perezu, Jorgeu Valdanu i Miguelu Pardezi, i klupskom bankovnom racunu.
Sto se tice "starijeg brata", neko vec rece, svake godine se mucimo sa tom ekipom u barem jednoj utakmici. Uvijek nam je Coliseum znacio napetu utakmicu bez obzira na sve, ali bolji smo sto se vidi i na tabeli.
Getafe je momcad koju ne smijemo potcijeniti.
Za nadati se da ce Barca dobiti 2 -3 razlike da nam ne bjeze puno i po gol razlici, sramota je ipak
Kako nema Messija, a igrat ce vjerovatno opreznije i u odbrani jer nemaju dva standardna stopera, ja se nadam nekih 3:0, ne vise, a mi cemo dobiti 1:3
Sto se tice "starijeg brata", neko vec rece, svake godine se mucimo sa tom ekipom u barem jednoj utakmici. Uvijek nam je Coliseum znacio napetu utakmicu bez obzira na sve, ali bolji smo sto se vidi i na tabeli.
Getafe je momcad koju ne smijemo potcijeniti.
Za nadati se da ce Barca dobiti 2 -3 razlike da nam ne bjeze puno i po gol razlici, sramota je ipak
- Nail for Real
- Kontakt:
Prosla su vremena kad smo morali od Getafea da strepimo. Ne kazem da ce nam biti lako, ali siguran sam u jos jednu rutinsku pobjedu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
[youtube][/youtube]
Ev ova utakmica ce mi ostati u pamcenju jos dugo, dugo..
Ev ova utakmica ce mi ostati u pamcenju jos dugo, dugo..
Ja od Getafea uvijek strepim tako da
biće teško
Sjećam se jednom su me na FM-u zeznuli tako a ih i ne volim baš
Sjećam se jednom su me na FM-u zeznuli tako a ih i ne volim baš
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sve do sad na Marci je bilo da Messi igra,ali na nasu radost Bojan igra umjesto njega ...Nadam se da ce barSelona uzeti bod ovdje 
- Los_Blanos2
- Kontakt:

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
ahajunioR je napisao/la:Sve do sad na Marci je bilo da Messi igra,ali na nasu radost Bojan igra umjesto njega ...Nadam se da ce barSelona uzeti bod ovdje
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Eh dobro jutro moji Realovci
Veceras Real igra jako tesku utakmicu,protiv Getafe-a,koja im uvijek stvara probleme...nadam se da veceras nece biti tako.
Veceras bi na travnjak trebao izaci ovaj sastav:Cassilas,Marcelo,Albiol,Ramos,Arbeloa,Lass,Xabi,CR7,Ozil,Di Maria,Benzema.
Nadam se da ce sansu dobiti i Kaka,jer ekipi njegov povratak puno znaci!!
Nek nam je sa srecom!!

Veceras Real igra jako tesku utakmicu,protiv Getafe-a,koja im uvijek stvara probleme...nadam se da veceras nece biti tako.
Veceras bi na travnjak trebao izaci ovaj sastav:Cassilas,Marcelo,Albiol,Ramos,Arbeloa,Lass,Xabi,CR7,Ozil,Di Maria,Benzema.
Nadam se da ce sansu dobiti i Kaka,jer ekipi njegov povratak puno znaci!!
Nek nam je sa srecom!!

Bog te cuo..

Daj Bože da se ponovi 2008

Kad ste od njih izgubiLi i kuci i u gostima
Kad ste od njih izgubiLi i kuci i u gostima
- Los_Blanos2
- Kontakt:

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Los_Blanos2 je napisao/la:
Vidi Ronalda što mu šuknu nešto aa
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.