Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mah realno pored Tatara, Velkoskog nema sanse pa i Jukic
Mislim da ga treba posuditi opet.
Joj naših katastrofaAduka87 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:44
Sta vi mislite raja, pogledajte juniore Zvijezda 09 sigurno ima par kvalitetnih igraca, ja bih iskreno pokusao dovest neke od njih u nasu akademiju. Pogledao sam ekipu i najvise se izdvaja mladi napadac Milosevic sa 11 golova u 13 tekmi, sta mislite vi na to, sigurno ima par talentovanih igraca![]()
MortemHz je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:45Joj naših katastrofaAduka87 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:44
Sta vi mislite raja, pogledajte juniore Zvijezda 09 sigurno ima par kvalitetnih igraca, ja bih iskreno pokusao dovest neke od njih u nasu akademiju. Pogledao sam ekipu i najvise se izdvaja mladi napadac Milosevic sa 11 golova u 13 tekmi, sta mislite vi na to, sigurno ima par talentovanih igraca![]()
![]()
Mislim da je kasno dovoditi juniore od 18 godina u akademiju jer je to izlazno godisteAduka87 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:44
Upravu si samo kazem da ima sig par talentovanih igraca u Zvijezdi na koje bi se moglo racunatDenchi je napisao/la: ↑13 jan 2021, 16:05Mislim da je kasno dovoditi juniore od 18 godina u akademiju jer je to izlazno godisteAduka87 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:44
tj. bili bi akademci svega par mjeseci....
Nasi stoje ovako nisko jer su juniori raspusteni i igraju u17, tj. Pomjerene su generacije, tako da ce ovi decki biti duze na okupu....
Pisalo se o tome na pocetku sezone...
Još da bude RahmanovićGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2021, 16:34Valjalo bi da na zvanicnoj iskoci, KO JE S NAMA do 2023![]()
Ili do 2022![]()
UfffHaver ! je napisao/la: ↑13 jan 2021, 16:39Još da bude RahmanovićGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2021, 16:34Valjalo bi da na zvanicnoj iskoci, KO JE S NAMA do 2023![]()
Ili do 2022![]()
![]()
Prestari
Upri u me stanojemiky_hz je napisao/la: ↑13 jan 2021, 13:44Nekadašnji ljubimac navijača Sarajeva Miloš Stanojević okončao je pozajmicu u turskom Ankarasporu i vratio se u matični Angaragucu.
U kratkom razgovoru za Instagram stranicu pl.bih rekao je da još uvijek razmatra opcije za nastavak karijere, a ne isključuje ni povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.
Nepotrebanholyman je napisao/la: ↑13 jan 2021, 17:39Upri u me stanojemiky_hz je napisao/la: ↑13 jan 2021, 13:44Nekadašnji ljubimac navijača Sarajeva Miloš Stanojević okončao je pozajmicu u turskom Ankarasporu i vratio se u matični Angaragucu.
U kratkom razgovoru za Instagram stranicu pl.bih rekao je da još uvijek razmatra opcije za nastavak karijere, a ne isključuje ni povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.