Ne ne ne, takve lazi bar meni ne mogu prociSanchez1987 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 12:20To sto ti nisi upratio to je drugoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2021, 12:06Kakve lazi i manipulacijeSanchez1987 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:26
Nikakve veze nema uprava sa tim,a sam Vinko je tamo nekad juni/juli prosle godine dao izjavu da se trazi napadac i desni bek,znaci da nije ni do njega toliko,Nam je isto rekao ko odlucuje o igracima,e znamo onda jedino ko ostaje,al haj ako je cilj kluba i zelja navijaca borba za prvo mjesto u 100 toj ligi svijeta i ispadanje u 2-3 pretkolu onda je kakanjac odlican..ja sam samo htio reci za bolje igrace i neke grupne faze treba bolji SD,imas dosta primjera u evropi koliko su klubovi napredovali uz dobrog SD.![]()
![]()
NIKAD, AMA BAS NIKAD, Vinko nije rekao da se trazi spic i desni bek, te lazi prosipaj negdje drugo![]()
To su napisale jedne novine, a Emir H., je pred utakmicu sa Slobodom(prijateljska, tamo u julu), rekao da ce biti jos pojacanja, ali nije htio da otkrije pozicije

Vinko to sigurno nije rekao