Ni Taverna mu nije strana, največe leglo sarajevskih sponzoruša

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A sta imaju ovi sto ga napadaju i vredjaju ?
Ma vidim ja neki poremećaj i kod ljudi i na samoj temi...ElCartel11 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:36Predložio sam moderatoru i bas mi je brzo odgovorio te odbio moj prijedlog.Vanja8 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:22Mislis...????ElCartel11 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:18Treba uvesti na našem pdf koliko moze biti post najduzi.
Kaže ovo je FK Alfred izvolite pisati duge postove.
Kako smo tanki, Oremuš, Hebibović, Hodžić i Šabanović? Dovesti desnog beka, vratiti Oremuša u sredu je grehota kad u sredi na toj poziciji imaš Pejovića, Đokanovića, Sušića, tri TOP igrača gdje ti jedan mora bit klupa što je opet grehota. Takođe, po potrebi tu može odigrati i Adukor, koji se na toj poziciji takođe, u svom prvom mandatu, baš dokazao.miky_hz je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:37Tu vala nismo imat cemo i viška ako Šabanovic bude u normalnoj kondiciji,al eto treba se potrudit kad ode Oremus da dovedemo Cipetica iz LokomotiveElCartel11 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:34Sad kad je otisao u Lokomotivu bice priča kako smo ga mogli mi dovesti jer smo tu tanki.![]()
Pročepismo ga ovo jutro, trenutno 2226, odnosno 40 novih a nema ni 12:00h
Ko ti ne da ljubaviSanchez1987 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:28Ne daju ovdje ni misljenje da iskazes,odma napadiShategabri je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:18Doduše...ja samo pišem svoje mišljenje na forumu koje je potpuno nebitno šta će oni uraditi po tom pitanju.![]()
drug , ja te fakat ne kontam sta si napisao i koga uopste persiras?Denchi je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:54Ok,Historicar je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:41Ni Taverna mu nije strana, največe leglo sarajevskih sponzoruša![]()
![]()
Znaci da je majstor i u cuganju i zna svoj limit jer kad ga testiraju catapultom sve ok, cak se jbg nasao na listi sa najvise pretrcanim km, kondiciono je ok, jer mu nisu zamjerali nista, zadatke na odmorima i pauzama ispunjava, nije kaznjavan za manjak zalaganja na utakmicama, treningu niti se pojavio sa viskom kg...
Sta cemo sad?
Evo ozbiljno slazite da tuce djecu po rodilistu ili da vara suprugu?
Jos to vam je ostalo....hajmomozete vi to
Kakve lazi i manipulacijeSanchez1987 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:26Nikakve veze nema uprava sa tim,a sam Vinko je tamo nekad juni/juli prosle godine dao izjavu da se trazi napadac i desni bek,znaci da nije ni do njega toliko,Nam je isto rekao ko odlucuje o igracima,e znamo onda jedino ko ostaje,al haj ako je cilj kluba i zelja navijaca borba za prvo mjesto u 100 toj ligi svijeta i ispadanje u 2-3 pretkolu onda je kakanjac odlican..ja sam samo htio reci za bolje igrace i neke grupne faze treba bolji SD,imas dosta primjera u evropi koliko su klubovi napredovali uz dobrog SD.AngelDiMaria je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:09moze, ukini upravu, ukini nama, plati odstetu tz i dovedi husrefa da him on **** materSanchez1987 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:06Nije handze sam sebi dao ugovor,i rekao dobar sam ja za Sarajeva,ne treba im bolji,tako da ako zelis napredak kluba onda probleme rijesavas iz korijena![]()
BordoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:50Pročepismo ga ovo jutro, trenutno 2226, odnosno 40 novih a nema ni 12:00h![]()
Nismo drugovi, zao mi je sto ne razumijes citiranjeantilan je napisao/la: ↑13 jan 2021, 12:04
drug , ja te fakat ne kontam sta si napisao i koga uopste persiras?![]()
Cinjenica je da nas je kostao bruku i da je raja zbog njega leksilijume pila .. Cinjenica je i da nas je prosle sezone vadio sa klupe bruku puta
Sa tobom i onim Zipom generalno ne volim diskusije, jer ste posebna nekakva sorta, da Bog sacuva..ironicni,pogani fuj..
Nabijem ti ja taj catapult kad on on 7 zicera-8fuli
ako cemo o visku kila, vrati film 2-3mjeseca unazad..mojne se pravit lud majke ti
Ako ga toliko volis, vodi ga kuci nek ti zabija. Nama treba novi, bolji napadac.
Poz i za tebe i za njega
Druze ja sam isto napisao da nismo tanki na toj poziciji,nesto si pobrkoBordoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:48Kako smo tanki, Oremuš, Hebibović, Hodžić i Šabanović? Dovesti desnog beka, vratiti Oremuša u sredu je grehota kad u sredi na toj poziciji imaš Pejovića, Đokanovića, Sušića, tri TOP igrača gdje ti jedan mora bit klupa što je opet grehota. Takođe, po potrebi tu može odigrati i Adukor, koji se na toj poziciji takođe, u svom prvom mandatu, baš dokazao.miky_hz je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:37Tu vala nismo imat cemo i viška ako Šabanovic bude u normalnoj kondiciji,al eto treba se potrudit kad ode Oremus da dovedemo Cipetica iz LokomotiveElCartel11 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:34Sad kad je otisao u Lokomotivu bice priča kako smo ga mogli mi dovesti jer smo tu tanki.![]()
Jedino gdje smo tanki je napadačka pozicija, zatim stoperska i lijevi bek. Napadača dovesti moramo za prve postave. Ja sam zadovoljan sa stoperskim parom Miličević - Dupovac, tu je takođe Adukor i Bešić al bilo bi dobro još jednog kvalitetnog stopera dovesti, bar za rotacije, ista situacija je i sa lijevim bekom, Pidro je OK, ali slaba mu je konkurencija u vidu Salčina/Islamovića.
To sto ti nisi upratio to je drugoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2021, 12:06Kakve lazi i manipulacijeSanchez1987 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:26Nikakve veze nema uprava sa tim,a sam Vinko je tamo nekad juni/juli prosle godine dao izjavu da se trazi napadac i desni bek,znaci da nije ni do njega toliko,Nam je isto rekao ko odlucuje o igracima,e znamo onda jedino ko ostaje,al haj ako je cilj kluba i zelja navijaca borba za prvo mjesto u 100 toj ligi svijeta i ispadanje u 2-3 pretkolu onda je kakanjac odlican..ja sam samo htio reci za bolje igrace i neke grupne faze treba bolji SD,imas dosta primjera u evropi koliko su klubovi napredovali uz dobrog SD.AngelDiMaria je napisao/la: ↑13 jan 2021, 11:09
moze, ukini upravu, ukini nama, plati odstetu tz i dovedi husrefa da him on **** mater![]()
![]()
NIKAD, AMA BAS NIKAD, Vinko nije rekao da se trazi spic i desni bek, te lazi prosipaj negdje drugo![]()
Kako ne smijes pa stalno se kritikuje, problem je kad neko ne misli isto... Evo denci kad krene o nekoj normalnoj temi odma ga nego za handžića pocne prozivati.AngelDiMaria je napisao/la: ↑13 jan 2021, 10:53**** te forum ako ne smijes reci misljenje glede napadaca koji je direktno kriv za neke utakmice.ne mogu biti podjednako krivi handzic i kovacevic nikako.
kao sto jedan vrli forumas rece, glede handzica, da je kriva odbrana sto primimo gol ili dva, a promasimo 5 6 prilika, ko je tu kriv.
imamo pravo reci kako MI vidimo handzica u buducnosti i sta je problem. ako neko kaze kontra dencija, kao ko te pita. pa **** se i zatvorite forum onda i da pratimo samo vijesti iz kluba.
zbog tih kultova licnosti sve vise i vise licite na lobotomce, pojedini.
Denchi je napisao/la: ↑13 jan 2021, 12:16Nismo drugovi, zao mi je sto ne razumijes citiranjeantilan je napisao/la: ↑13 jan 2021, 12:04
drug , ja te fakat ne kontam sta si napisao i koga uopste persiras?![]()
Cinjenica je da nas je kostao bruku i da je raja zbog njega leksilijume pila .. Cinjenica je i da nas je prosle sezone vadio sa klupe bruku puta
Sa tobom i onim Zipom generalno ne volim diskusije, jer ste posebna nekakva sorta, da Bog sacuva..ironicni,pogani fuj..
Nabijem ti ja taj catapult kad on on 7 zicera-8fuli
ako cemo o visku kila, vrati film 2-3mjeseca unazad..mojne se pravit lud majke ti
Ako ga toliko volis, vodi ga kuci nek ti zabija. Nama treba novi, bolji napadac.
Poz i za tebe i za njega
Kostao bruku? Cega tacno? Decidno....
Prvi na tabeli, bez poraza, donio poena, imao krizu koju ima svaki spic nekad....trcao, trudio se, asisitirao....
Pametni? Mozda tu rijec trazis? Kulturni? Sa argumentima? Fuj..
Ne mozes nabit catapult kad si reko da cuga i ubija se? Znaci da lazes jer bi se to vidjelo na rezultatima mjerenja na catapultu kontas? Ne mozes cugat i rokat i najvise pretrcat(bio jednom jedan Travancic)...ne mozes doci sa viskom kg, ne postovati program rada a da te ne kazne po dzepu i stave na oglasnu plocu....jbg stave Rahmanovica najboljeg igraca lige i kluba a da ne stave rezervistu???
Ako ga toliko mrzis prati Akademiju ili Olimpik...
Treba nam novi spic ja sam to govorio prije nego smo duplu osvojili![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], johntravolta123, Lecler, MSOZ101, samoFKS, spezial, Tarapi, Varijantas8 i 62 gosta.