Poslušao Nadu Macuru

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Isto sranje drugo pakovanje.BuffonGigi je napisao/la: ↑13 jan 2021, 10:09Najbolje bi mozda bilo zamijeniti ravnozemljasa i halu, ali cisto sumnjam da ce se neko odluciti za to.
pa i simmons grozan ulaz u sezonu, a i u bubbleu je bio spor. isto i denver - porter pauzira, a upravo između njih je čini se bila dosad najozbiljnija pregovaračka fama. Ma Harden je top,pa onu prvu utakmicu je bio senzacionalan,jednostavno mu se više ne ostaje u rocketsima... a ta priča da ne možeš osvojiti s njime bla-bla-bla-bla. ko da je pizdin dim uzeti nba. pa kolko igračina je ostalo suho? a on 2 godine bio prsa o prsa s jednom od 3 najbolje ekipe u povijesti. istina, i prije je olagano ispadao od ne tako moćnih warriorsa,a ispadanje od lebrona ili finale s thunderom kad nitko nije slutio što će postati isto vs lebrona niej za zamjeriti,bio je efikasan u ovoj seriji s lakersima s tim da je rw0 bio kriminalan ko i što je započeo u was.BuffonGigi je napisao/la: ↑13 jan 2021, 09:51Ali ko ce ga sad? Ja sam govorio da Phila treba dati Simmonsa ranije, smatram isto i sada pod uslovom da je to onaj stari Harden. Ali ovo sad sto izlazi na teren je beskorisna i demoralisana vreca g.ovana, ne znam ko ce za njega ista vrijedno dati.
Tuzno bi bilo izgubiti Bena, ali Biid-Harden > Davis-Bron.
Pogodjena poenta
Ma bi al ne vidim zasto bi Hou to napravio u ovoj situaciji. Kad lik nije mogao sa Bronom ostati, zamisli kombi njega i zmije koji pravi daje acounte i hvali i brani se po twiteru jer ga muči što grejvis napiše da je botBuffonGigi je napisao/la: ↑13 jan 2021, 10:09Najbolje bi mozda bilo zamijeniti ravnozemljasa i halu, ali cisto sumnjam da ce se neko odluciti za to.
Ni secunde, vrineme je njemu da pokysa nesto drugu a i nama, sve u dure. Nego all lights are on Hala da uvede ekipu u playoff, 2 tekme zaredom ne moze 20 boba prebacit, hajde treca sreca
A zamjena irving-simmons???
Hala cijelu karijeru uvodio svoj tim u PO, osvajao titule, bio najbolji. Nema se tu sta vise pricati
Vidimo iz prilozenog da je to sve bila ekipa.Brokula je napisao/la: ↑13 jan 2021, 13:18Hala cijelu karijeru uvodio svoj tim u PO, osvajao titule, bio najbolji. Nema se tu sta vise pricati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.