Gledaj Sigmund Freuda sa Gorice.

Jaa ba,uzese ga Celiku pa ga po kotlovnicama negdje krili...feniksptica je napisao/la: ↑12 jan 2021, 21:03Blazevic godinu se sudio sa Celikom. Izgleda ista ga sudbina ceka sa Zeljom
Admireeeee, Admireeeee, Admireeeee...
Treba izbjegavati imati ovog Blazevica u ekipi.Vanja8 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 21:08Jaa ba,uzese ga Celiku pa ga po kotlovnicama negdje krili...feniksptica je napisao/la: ↑12 jan 2021, 21:03Blazevic godinu se sudio sa Celikom. Izgleda ista ga sudbina ceka sa Zeljom
Listam forum i naletim na ovog indijanca, kojem njemačko govvno miriše.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑14 jan 2021, 12:53Neumjesno je porediti organizovanu navijacku grupu najboljeg kluba u Evropi iz najsredjenije evropske drzave sa grupom delikventa iz banana drzave, kojima navijacka grupa sluzi kao alibi za kriminalne aktivnosti. Pametnom dosta!Miljacka je napisao/la: ↑14 jan 2021, 12:50Kad se Bayernovi navijaci potuku, a potuku se je li ih to cini manje gospodskim klubom? Ili npr. kad naprave bakljadu, a naprave je jako cesto.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑14 jan 2021, 12:42HZ je skupina delikventa, sa kriminalnim miljeom, koji su klubu napravili vise stete nego koristi. Duga je lista sranja koja su doticni pravili da bi mi trebao dan da ih sve pobrijim. Klub pratim puno duze od starosti vecine clanova te grupe. Zaboli me sta pojedinci misle, FK Sarajevo treba da bude gospodski klub koji se nece stidjeti svojih navijača. Bez replike molim, ovo je moj licni stav sa kojim se slaze 95 posto gradjana ovog grada.
Zbog njihovog divljanja klub je znao u sezoni platiti i 300hikjada maraka kazni, to su dva ozbiljna pojacanja. O cemu mi pisemo ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 30 gostiju.