Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
MVP this year?
Covjek objasnio. Vecina navijaca Rocketsa ga razumije i zeli mu srecu u daljnjoj karijeri. Malo koji igrac je uradio za jednu fransizu koliko je on za Houston.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 jan 2021, 05:18James Harden says Rockets are "just not good enough ... I love this city. I literally have done everything that I can. I mean, this situation is crazy. It’s something that I don’t think can be fixed."
Wtf je ovo? Ja ovako izgledam kad godinu ne mrdnem kurcemNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 jan 2021, 04:23Kome nije jasno da se Harden iskljucio iz HOU, samo nek pogleda par zadnjih tekmi...
![]()
![]()
![]()
ovo je sramotaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 jan 2021, 04:23Kome nije jasno da se Harden iskljucio iz HOU, samo nek pogleda par zadnjih tekmi...
![]()
![]()
![]()
pa ako ode gdje on zeli 99% okrenuce plocuBuffonGigi je napisao/la: ↑13 jan 2021, 09:51Ali ko ce ga sad? Ja sam govorio da Phila treba dati Simmonsa ranije, smatram isto i sada pod uslovom da je to onaj stari Harden. Ali ovo sad sto izlazi na teren je beskorisna i demoralisana vreca g.ovana, ne znam ko ce za njega ista vrijedno dati.
Brzo bi se on vratio, kao i Luka sto je. Slicna situacija i sa Jokicem prosle godine. Ja imam osjecaj da se on namjerno "zapakuje" ovako i da izgleda kao da je prosjecan Amerikanac koji se hrani u McD. Lik fakat nosi dvije trenerke ili nesto slicno tome, ali da sutra isposluje trade, prvog februara bi fizicki izgledao uredno.BuffonGigi je napisao/la: ↑13 jan 2021, 10:02Sve je to ok, ali sad treba da trenira mjesec dana samo da dotjera ovu skembu, a sezona je vec uveliko u toku. Pitanje je da li ove sezone moze uopste da se vrati na nivo na kom je bio prethodnih godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.