Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Idealan sastav za ovu utakmicu Morata, Rabiot I Arthur su manje igrali u zadnje vrijeme, taman im treba utakmica.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Druze ja mislim da nije u pitanju kontinuitet, on svaku utakmicu pokazuje isto. Bezvoljan je, ima karakter potrosenog qurtona, a cim treba dodati samo malo duzu loptu ukaki se u gace i proda je. Nit ima snage niti volje da bude ono sto ocekujemo. Ja bih bio jako sretan ako se ispostavi da sam pogrijesio, jer je rijec o skupom igracu, ali nazalost nemam nikako dobar osjecaj po pitanju njega.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ja licno mislim da bi se Arthur najbolje snaso kad bi recimo imo pored sebe jednog Locatellia i Mckenie. Tad bi pruzo od sebe ono sto se od njega ocekuje..BuffonGigi je napisao/la: ↑13 jan 2021, 09:59Druze ja mislim da nije u pitanju kontinuitet, on svaku utakmicu pokazuje isto. Bezvoljan je, ima karakter potrosenog qurtona, a cim treba dodati samo malo duzu loptu ukaki se u gace i proda je. Nit ima snage niti volje da bude ono sto ocekujemo. Ja bih bio jako sretan ako se ispostavi da sam pogrijesio, jer je rijec o skupom igracu, ali nazalost nemam nikako dobar osjecaj po pitanju njega.
Ovo je kao da opisujes Bentancura ove sezone. Samo sto taj prodaje i kratke i duge lopte. Sav je mlitav.BuffonGigi je napisao/la: ↑13 jan 2021, 09:59Druze ja mislim da nije u pitanju kontinuitet, on svaku utakmicu pokazuje isto. Bezvoljan je, ima karakter potrosenog qurtona, a cim treba dodati samo malo duzu loptu ukaki se u gace i proda je. Nit ima snage niti volje da bude ono sto ocekujemo. Ja bih bio jako sretan ako se ispostavi da sam pogrijesio, jer je rijec o skupom igracu, ali nazalost nemam nikako dobar osjecaj po pitanju njega.
Treba uzeti u obzir da je Arthuru prva sezona, treba mu vremena. Ostaje mi u pamćenju još uvijek ona tekma protiv Rome, u drugom kolu, kad je ušao nakon što smo imali igrača manje. Lik je dominirao. Kad bi takve predstave mogli izvući (tj kad bi Pirlo to znao) imali bi igrača na duge staze. Ako se s bentancurom imalo strpljenja, trebalo bi i ovome dati malo vremena.
Što se tiče Bentancura, mislim da bi ga se klub i riješio, ali ne bi mogao izvući mnogo love trenutno, sve dok Boca drzi 50% od eventualne prodaje
Jedino što je bitno od utakmice:
- Da Morati i Demiralu ne bude ništa u pogledu povreda;
- Da Arthur dobije kontinuiet uz nadam se finu tekmu;
- Da vidimo Dragusina na većem uzorku jer je fin igrač i tako neplanirano dobijemo već zamjenu za odlazeće senatore. Dakle, bez potrebe da se ulaže,
De Ligt, Demiral i Dragusin bi bilo bolesno dobro.
Bonus: Da vidimo Chiellonea konačno.
- Da Morati i Demiralu ne bude ništa u pogledu povreda;
- Da Arthur dobije kontinuiet uz nadam se finu tekmu;
- Da vidimo Dragusina na većem uzorku jer je fin igrač i tako neplanirano dobijemo već zamjenu za odlazeće senatore. Dakle, bez potrebe da se ulaže,
De Ligt, Demiral i Dragusin bi bilo bolesno dobro.
Bonus: Da vidimo Chiellonea konačno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kao prvo, nisi dobro informisan oko ugovora Bentancura, jer Boca vise ne drzi nista od ugovora, to je zavrseno.Voland je napisao/la: ↑13 jan 2021, 12:44Ovo je kao da opisujes Bentancura ove sezone. Samo sto taj prodaje i kratke i duge lopte. Sav je mlitav.BuffonGigi je napisao/la: ↑13 jan 2021, 09:59Druze ja mislim da nije u pitanju kontinuitet, on svaku utakmicu pokazuje isto. Bezvoljan je, ima karakter potrosenog qurtona, a cim treba dodati samo malo duzu loptu ukaki se u gace i proda je. Nit ima snage niti volje da bude ono sto ocekujemo. Ja bih bio jako sretan ako se ispostavi da sam pogrijesio, jer je rijec o skupom igracu, ali nazalost nemam nikako dobar osjecaj po pitanju njega.
Treba uzeti u obzir da je Arthuru prva sezona, treba mu vremena. Ostaje mi u pamćenju još uvijek ona tekma protiv Rome, u drugom kolu, kad je ušao nakon što smo imali igrača manje. Lik je dominirao. Kad bi takve predstave mogli izvući (tj kad bi Pirlo to znao) imali bi igrača na duge staze. Ako se s bentancurom imalo strpljenja, trebalo bi i ovome dati malo vremena.
Što se tiče Bentancura, mislim da bi ga se klub i riješio, ali ne bi mogao izvući mnogo love trenutno, sve dok Boca drzi 50% od eventualne prodaje
A kao drugo, Bentancur je prvu polusezonu prosle godine odigrao fenomenalno, a nije ni priblizno kostao kao ovaj, niti ima slicnu platu. Bentancur kad ga vidis makar izgleda kao fudbaler, zna i asistirati i zabiti, ovog nema ni naprijed ni nazad. Ne mozes njih dvojicu porediti ama bas nikako.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
BuffonGigi je napisao/la: ↑13 jan 2021, 16:52Kao prvo, nisi dobro informisan oko ugovora Bentancura, jer Boca vise ne drzi nista od ugovora, to je zavrseno.Voland je napisao/la: ↑13 jan 2021, 12:44Ovo je kao da opisujes Bentancura ove sezone. Samo sto taj prodaje i kratke i duge lopte. Sav je mlitav.BuffonGigi je napisao/la: ↑13 jan 2021, 09:59
Druze ja mislim da nije u pitanju kontinuitet, on svaku utakmicu pokazuje isto. Bezvoljan je, ima karakter potrosenog qurtona, a cim treba dodati samo malo duzu loptu ukaki se u gace i proda je. Nit ima snage niti volje da bude ono sto ocekujemo. Ja bih bio jako sretan ako se ispostavi da sam pogrijesio, jer je rijec o skupom igracu, ali nazalost nemam nikako dobar osjecaj po pitanju njega.
A kao drugo, Bentancur je prvu polusezonu prosle godine odigrao fenomenalno, a nije ni priblizno kostao kao ovaj, niti ima slicnu platu. Bentancur kad ga vidis makar izgleda kao fudbaler, zna i asistirati i zabiti, ovog nema ni naprijed ni nazad. Ne mozes njih dvojicu porediti ama bas nikako.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Burberry46
- Kontakt:
Odličan sastav, praktično 1 standardni igrač je tu, 2 ako uzmemo da će Arthur biti prvotimac. Tu je i Correia, nadam se da će igrati da ga vidimo.
#MaxOUT
#MaxOUT
Jel vi gledate tekmu na SK? Ili je ovo neka snimka od prije 3-4 godine 

jao kulu
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Jesi vidio kako mu je Bentancur doda

Kulu ne da lopte ni majci
Ova ekipa bi razbila prvu postavu 
Bar u kombinatorici. Baš čekam Correiu, šteta što nije počeo.

Bar u kombinatorici. Baš čekam Correiu, šteta što nije počeo.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Dragusin 2002, a krece se, igra, vuce loptu, alal vera.
Kakav fudbal, svaka cast decki

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Moram li ponoviti, Kulusevski igracina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.