Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Serie A
Ako za ono sinoć dobije 8.5 onda je 10 malo kad odigra dobro 

Il Club più titolato al mondo!
Il giornale 5.5
GDS 6
Tuttosport 6
La Stampa 6.5
Ne da je bitno sta ce novine napisati, bar meni, vidimo iz priloženog da variraju u cijeloj ocjeni, a vjerovatno i vise ako se uzme vise medija. Od mene ima 5,5 (5 kao najniža moguća ocjena), a i to samo jer gol obicno digne ocjenu. Inače najniza moguca ocjena 5. Il giornale u tom pogledu pogodio.
GDS 6
Tuttosport 6
La Stampa 6.5
Ne da je bitno sta ce novine napisati, bar meni, vidimo iz priloženog da variraju u cijeloj ocjeni, a vjerovatno i vise ako se uzme vise medija. Od mene ima 5,5 (5 kao najniža moguća ocjena), a i to samo jer gol obicno digne ocjenu. Inače najniza moguca ocjena 5. Il giornale u tom pogledu pogodio.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 11 jan 2021, 11:38, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma ja sam gledao na FotMobu. Znam da to nije relevantno al mi zapalo za oko, jer je istu ocjenu dobio i Danilo koji je odigrao vrhunsku utakmicu
Il Club più titolato al mondo!
Ko je po tebi sinoc bio najbolji u timu Juventusa ?Pogba je napisao/la: ↑11 jan 2021, 11:34Il giornale 5.5
GDS 6
Tuttosport 6
La Stampa 6.5
Danilo. Gol i asistencija, a igrač zadnje linije. Pored toga dobar u primarnoj zadaći. Pored njega solidna partija Rabiota, a iza recimo Chiesa pa i Kulusevski koji se trudio za razliku od drugih mečeva.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- OldFashioned
- Kontakt:
Malo su napucali ocjenu Ronaldu.
Ono sinoć je ispod njegovog standarda iako kapa dole majstoru koliko se trudi i istrčava kontre u 90+.
Ono sinoć je ispod njegovog standarda iako kapa dole majstoru koliko se trudi i istrčava kontre u 90+.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ko radi, taj i griješi.

Berardi je pravio više problema u svoje vrijeme Milanu, sreća pa je stagnirao.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Najjaci su mi komentari tipa "hrabri Sassuolo" ili "zasluzili su bar bod". Zasluzili su qurcinu, kao i oni sto to pisu. Polomili 3 igraca u ovako teskoj situaciji, i imali jos par grubih nasrtaja. Ovakve ekipe su rak rana Ita fudbala.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- OldFashioned
- Kontakt:
Igrali su solidno i onako kako znaju do crvenog kartona, napadački na posjed i sa visokim presingom.BuffonGigi je napisao/la: ↑11 jan 2021, 15:02Najjaci su mi komentari tipa "hrabri Sassuolo" ili "zasluzili su bar bod". Zasluzili su qurcinu, kao i oni sto to pisu. Polomili 3 igraca u ovako teskoj situaciji, i imali jos par grubih nasrtaja. Ovakve ekipe su rak rana Ita fudbala.
Međutim bilo je zaista par krvničkih startova jedan od njih srećom ZA VAR kažnjen opravdanim crvenim.
Ekipe kao Sassuolo ne mogu baš sa Juventusom igrati čisto na finoći i očekivati pozitivan rezultat, yebi ga, prevelika je razlika u kvaliteti.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Zbog toga su sudije tu...
Bas sam neki dan pisao o crvenim za nase igrace, uporedjivao kako drugi nisu za iste startove dobivali ni zute..i evo, opet se desilo..mada je sudija pregledao VAR i donio ispravnu odluku..
Nevezano samo za Juventus, sudije trebaju da kaznjavaju sve ove kostolomce, pa makar ih izbacivali napolje 10x u sezoni..oni gore u VAR sobi sve to vide..mogu da dojave sudiji..
Bas sam neki dan pisao o crvenim za nase igrace, uporedjivao kako drugi nisu za iste startove dobivali ni zute..i evo, opet se desilo..mada je sudija pregledao VAR i donio ispravnu odluku..
Nevezano samo za Juventus, sudije trebaju da kaznjavaju sve ove kostolomce, pa makar ih izbacivali napolje 10x u sezoni..oni gore u VAR sobi sve to vide..mogu da dojave sudiji..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Zanimljivo je da je 92% podforuma pisalo da je Chiesa qrac od igrača 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nije bas 92%, ali ogromna vecina strucnjaka na PDFu se tako izjasnila. Ali ja bih istaknuo jednog, meni omiljenog strucnjaka, koji percipira igrace na nivou Sase Matica:
Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 maj 2018, 17:39Konkretno ovaj Chiesa je nista posebno, gledao sam sigurno 15 utakmica u kojima je nastupio, i nista posebno nikad nije odigrao.Tu i tamo neki fin potez i to je sve.
Odigrao je Chiesa sasvim ok ovaj dio sezone, ali daleko je to još od top nivoa.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Beduin
- Kontakt:
A je li po tebi top krilo i sta je toliko woow napravio ove sezone?
Protiv Milana je razvalio, priznajem, ali to nije dovoljno za generalnu pohvalu u dosadasnjem dijelu sezone, barem po meni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
I dalje stojim iza toga da osim ponekog bljeska i dalje ne pokazuje ništa ili nešto vrijedno 60M. Kad si toliko plaćen, od tebe se očekuje da si 90% utakmica produktivan. Dakle i dalje je to daleko od igrača koji vrijedi 60M. Čak ni u ovom ludom vaktu ne vrijedi više od 30M, kao što Tonali ne vrijedi više od 20M. Kao što je Belotti igrač od 20ak M također. Precijenjeni Italijani. S tim da prva dva imaju vrijeme ispred sebe a Belotti baš i ne.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mirabelli zna procijeniti vjerujte mu, ja mu vjerujem svaku rijec koju kaze, do sad je sve pogadjao.
On i Pogba kad popljuju igraca, ja automatski znam da je dobar, isto kao i kad hvale nekog, znas da je flop.
On i Pogba kad popljuju igraca, ja automatski znam da je dobar, isto kao i kad hvale nekog, znas da je flop.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zato smo svi složni u procjeni da si ti flop.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.