Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Sjećam se kad je izjavio da ostali igrači ne rade dovoljno i da trebaju više pomagati njemu, Jordanu i Templeu
takva izjava bas priliči njemuDonnie Darko je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:54Sjećam se kad je izjavio da ostali igrači ne rade dovoljno i da trebaju više pomagati njemu, Jordanu i Templeu![]()
Zamisli kako je Dinwiddieu, Levertu, Harrisu, Allenu, kad ih neko proziva što ne rade dovoljno za Garretta Templea![]()
Ti ocito imas neki kompleks i traume od Golden Statea, rodila majka sina debila.
Kakve veze ima rivalstvo (a rivali smo btw) sa povlastenim statusom dok smo mi pokusni kunic i primorani da igramo Embiid/Howard petorku sa 3 rukija uz njih. Jos nocas b2b i 3. tekma u 4 noci.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 jan 2021, 21:53Jes ih slatko vidjet kako Boston smatraju velikim rivalima a Kelte zaboli za njimaAtletico/Espanyol/Everton nba lige
Mislim da previše opravdavaš poteze lige, a realno ovim potezima pokazuju da su amateri...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 jan 2021, 20:41Ove nove mjere bukvalno stavljaju sve ekipe u vrstu balona.
Na gostovanju mogu biti samo u hotelu, dok kuci ne smiju napustati istu osim u slucajnu nuznosti.
Liga je morala ovo uraditi, ukoliko ne zele da se sezona prekine, ali ovo ne moze trajati duze od 2-3 sedmice inace bi postalo neizdrzivo.
Ma ne znam, ovo je postalo cirkus sve. Sve više ekipa dolazi u našu situaciju, nekoliko dnevno je otkazano, dolaze striktnije mjere...Valjda će sve na hajr izaćiClutch je napisao/la: ↑12 jan 2021, 22:11Kakve veze ima rivalstvo (a rivali smo btw) sa povlastenim statusom dok smo mi pokusni kunic i primorani da igramo Embiid/Howard petorku sa 3 rukija uz njih. Jos nocas b2b i 3. tekma u 4 noci.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 jan 2021, 21:53Jes ih slatko vidjet kako Boston smatraju velikim rivalima a Kelte zaboli za njimaAtletico/Espanyol/Everton nba lige
![]()
Da se razumijemo moje misljenje je da i ne trebate igrati, kao i svako kome pola ekipe zavrsi u karantinu. Slika je saljivog i frustrirajuceg karaktera jer nama ga kvalitetno uvalise.
Prije nego sto ista kazes, pogledaj samo pod kakvim je udarom NFL bio, a sada i NBA.amerosm je napisao/la: ↑12 jan 2021, 23:04Mislim da previše opravdavaš poteze lige, a realno ovim potezima pokazuju da su amateri...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 jan 2021, 20:41Ove nove mjere bukvalno stavljaju sve ekipe u vrstu balona.
Na gostovanju mogu biti samo u hotelu, dok kuci ne smiju napustati istu osim u slucajnu nuznosti.
Liga je morala ovo uraditi, ukoliko ne zele da se sezona prekine, ali ovo ne moze trajati duze od 2-3 sedmice inace bi postalo neizdrzivo.
Primjera radi NFL bez ikakvih mjera završi sezonu, a znamo kakva je logistika što se testiranja i putovanja tiče, no za razliku od NBA-a tamo se zna ko je gazda.
Istina, ima manje utakmica, ali je tamo teže kontrolisati game-day osoblje jednog tima koje broji i do 100 ljudi, nego u NBA-u.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 jan 2021, 23:44Prije nego sto ista kazes, pogledaj samo pod kakvim je udarom NFL bio, a sada i NBA.amerosm je napisao/la: ↑12 jan 2021, 23:04Mislim da previše opravdavaš poteze lige, a realno ovim potezima pokazuju da su amateri...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 jan 2021, 20:41Ove nove mjere bukvalno stavljaju sve ekipe u vrstu balona.
Primjera radi NFL bez ikakvih mjera završi sezonu, a znamo kakva je logistika što se testiranja i putovanja tiče, no za razliku od NBA-a tamo se zna ko je gazda.
Druga stvar, logistika NFLa jeste veca kad se putuje, ali zaboravljas jednu jako bitnu stvar...
NFL igra JEDNOM sedmicno.Ako tamo nedostaje igrac, max. ce propustiti jednu tekmu (14 dana karantin i negativni testovi).Ovdje kad nekog nema taj period, lik propusti 7-8 tekmi.Niko ne zeli gledati osakacene timove bez glavnih zvijezda.Da ne govorim o tome koliko to utice na rezultate ekipa i u onako skracenom rasporedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.