AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
A dajte gol više nabijem vas. Taman će se u produžetke otići , najgora moguća opcija u pm.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Kontakt:
Koliko znam prenosi se, juve je prošle sezone dobio crveni i u ligi nije igrao.. znam da je glupo al tako je.
#ALLEGRIOUT
Ne prenose se kartoni iz kupa.
E yebem ti i produžetak i majku
E yebem ti i produžetak i majku

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ima dovoljno vremena da se igrači odmore, 6 dana nije malo. Ali vala i ovi mesari imaju sreće, te 2 stative, te 4-5 ovog ćelavca lopta pogađa više nego što on zapravo brani.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
E jbga, ovo je baš bespotrebno. Samo bez povreda pa kako god zavrsi
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kako me ispizdiše zbog produžetaka jbt. Kao da gledam ide neka povreda u produžecima kada već do sada nije.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Bas sranje ici u produzetke,al valjda tako ide kad igramo sa Torinom kup, i prosle sezone isto sa njima u produzetke.
Iako je Diaz ono trebao dati,on je meni ovih zadnjih par tekmi bas puno napredovao,ona lopta za Leao je extra pas bio.
Iako je Diaz ono trebao dati,on je meni ovih zadnjih par tekmi bas puno napredovao,ona lopta za Leao je extra pas bio.
To vazi samo za Superkup.JuventinoVero je napisao/la: ↑12 jan 2021, 22:34Koliko znam prenosi se, juve je prošle sezone dobio crveni i u ligi nije igrao.. znam da je glupo al tako je.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prije jeste bilo to pravilo na snazi čini mi se, ali sad to nema veze, kup i liga su odvojeni.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Volio bih da ispadnu i da se batali ovo bezvezno takmicenje.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Meni se cini kao da Hakan igra pod bolovima?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kalulu ili ti ga crni Baresi 
Ali ovaj Kvasimodo je prosječan igrač. Torino mu je mjera. A onaj idiot traži 50M.

Ali ovaj Kvasimodo je prosječan igrač. Torino mu je mjera. A onaj idiot traži 50M.
Kao što rekoh, ide 120min ovdje, propust Piolija; umjesto da odmori sve startere, i baci ove Jr u vatru, ovako samo trošiš igrače, strijepiš i čekaš povrede...
Sve i da osvoje ovaj kup, apsolutno ništa nema od toga, totalno bezveze. Večeras ispadaju na penale, kad su se već provukli protiv portugalske Rijeke
Tonali je svake utakmice umješan u klepanje, hrvanje, kartone; još nije skontao da nije doveden kao novi Gattuso (iako je zvao Rinčeta i pitao da li je okej da uzme #8), nego da i nešto kreira u ofanzivi.
Hauge je isti Samu, totalno beskoristan, s tim da španac trči više i doprinosi u defanzivi. Ali eto, norvežanin je punih 5 god mlađi, te još u fazi adaptacije, ne može gore od ovoga...
Sve i da osvoje ovaj kup, apsolutno ništa nema od toga, totalno bezveze. Večeras ispadaju na penale, kad su se već provukli protiv portugalske Rijeke

Tonali je svake utakmice umješan u klepanje, hrvanje, kartone; još nije skontao da nije doveden kao novi Gattuso (iako je zvao Rinčeta i pitao da li je okej da uzme #8), nego da i nešto kreira u ofanzivi.
Hauge je isti Samu, totalno beskoristan, s tim da španac trči više i doprinosi u defanzivi. Ali eto, norvežanin je punih 5 god mlađi, te još u fazi adaptacije, ne može gore od ovoga...
I teren San Sira je u jako,jako kriticnom stanju,sto prije mora se mjenjati trava
Što je najgore, ovaj mrtvi Torino će dogurati do penala i možda prolaska iako su trebali imati bar 2-3 gola u mreži. Pa ovi nehljebi baš ništa nisu napravili u ovih 110 minuta.
Mada mi je u suštini svejedno jer fokus treba biti na ligi, ali bi bilo nefer da nezasluženo ispadneš poslije produžetaka. Eto, bar da neku satisfakciju imaš poslije ovih bespotrebno odigranih 30 minuta u nastavku.
Pioli bi isto trebao vaditi Tonalija (tj. trebao je još prije produžetaka), ako mu šta bude opet nećeš imati s kim igrati protiv Cagliarija.

Mada mi je u suštini svejedno jer fokus treba biti na ligi, ali bi bilo nefer da nezasluženo ispadneš poslije produžetaka. Eto, bar da neku satisfakciju imaš poslije ovih bespotrebno odigranih 30 minuta u nastavku.
Pioli bi isto trebao vaditi Tonalija (tj. trebao je još prije produžetaka), ako mu šta bude opet nećeš imati s kim igrati protiv Cagliarija.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Koliko loš Hauge, pa sigurno zadnja 3-4 nastupa bez ikakvog značaja
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Haugeu treba jos vremena, nije se navikao na ligu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Imaš 25 šuteva a ovi mesari možda 3 puta nesto pokusali i dođeš do penala. Eh da hoće sad Milan i ispasti.
Eh sad bi Gigio dobro došao, da nije dobio crveni 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Perfektni penali 

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.