Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa dobro to stoji, al govorim da smo daleko odmakli od kaljuže iz lige i da smo daleko u zaostatku od regionalnih trenutno vodećih klubova, o Evropi da ne pričam.
Ovaj ti je u Verl-u trenutnoDenchi je napisao/la: ↑12 jan 2021, 20:02Pa dobro jel bas svi moraju iz tog tuskog minhena nama doc???Ahmoveliki je napisao/la: ↑12 jan 2021, 19:49Hahahaha sta ti je brate... pisao sam o frajeru ima mjesec i neki dan ga Zuki spomenem... odkud ti to... e stare mi ako ga zaganjaju javit cu se i ja odmah klubu pitat treba li kakav skaut!
Podsjeca na Benju bas... opasan sut, jak na lopti, dobro igra ledjima, dobro igra s ekipom... moze i spica i lijevo krilo
A dje bio prije?Ahmoveliki je napisao/la: ↑12 jan 2021, 20:27Ovaj ti je u Verl-u trenutnoDenchi je napisao/la: ↑12 jan 2021, 20:02Pa dobro jel bas svi moraju iz tog tuskog minhena nama doc???Ahmoveliki je napisao/la: ↑12 jan 2021, 19:49
Hahahaha sta ti je brate... pisao sam o frajeru ima mjesec i neki dan ga Zuki spomenem... odkud ti to... e stare mi ako ga zaganjaju javit cu se i ja odmah klubu pitat treba li kakav skaut!
Podsjeca na Benju bas... opasan sut, jak na lopti, dobro igra ledjima, dobro igra s ekipom... moze i spica i lijevo krilo
Eto ti nisi sa tim turskim svabamaAhmoveliki je napisao/la: ↑12 jan 2021, 20:35Dosadan si Narcise
Ne perem ja povazdan ovdje... lika dva puta spomenuo ako nista realan je i bolji od ostalih krila u ekipi osim Benje, a moze i napadaca odigrati... za Hareta recimo izmislio fudbal
Najbolje 3 dovest jer sta ako se oba ozljedefeniksptica je napisao/la: ↑12 jan 2021, 21:00Kad mi kazu ostavite Hareta dobar je on za rezerve nije kriv sto mora igrat. Pa majku mu niste dobri. Sta opet treba dovest jednog napadaca i nesto se povrijedi i opet Hare da nam zivce vadi. Mislim 1 je pod moranje napadac svakako sad al 2 napadacu su nesto sto nam je isto tako potrebno ako cemo s manje srkelta odbraniti titulu
Bravo, mada 3 rjesenje treba biti omladinac, al ako imamo keša moze i neko stariji. Sta da ti se i Hare povrrijedio il fasovo koronu pa npr zadnje 3 utakmice igras bez ijednog napadaca ?Denchi je napisao/la: ↑12 jan 2021, 21:04Najbolje 3 dovest jer sta ako se oba ozljedefeniksptica je napisao/la: ↑12 jan 2021, 21:00Kad mi kazu ostavite Hareta dobar je on za rezerve nije kriv sto mora igrat. Pa majku mu niste dobri. Sta opet treba dovest jednog napadaca i nesto se povrijedi i opet Hare da nam zivce vadi. Mislim 1 je pod moranje napadac svakako sad al 2 napadacu su nesto sto nam je isto tako potrebno ako cemo s manje srkelta odbraniti titulu
Kakav kinder![]()
De ne budi plitak, kako si sredio terene, tribine, ogradu, pratece objeke. Asfaltiraj put. Sitnica cija cijena nije vise od 20k KM.
Znaci nema komemtarisanja eventualnih prinova da se ne naljute Narco i Dencho ? Pustite da ljudi iznose misljenje koga bi zeljeli bez da ih ovaj iritantni lik pokusava ismijavati...
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 49 gostiju.