A gledaj kralja ko da ga je pjesma pogodila u kafani

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A gledaj kralja ko da ga je pjesma pogodila u kafani
Tačno! Široki ima veću crkvu.
Uđem maloprije u Ideju da popijem kafu, na vrata ulazi ćelava figura u crnom kaputu na prvi pogled nepoznata, sjeda za stol do mene i stavlja fasciklu sa papirima ispred sebe.
Ishod, zvali kuharicu da im napravi jos kolaca. NestaloCora1946 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 19:30Uđem maloprije u Ideju da popijem kafu, na vrata ulazi ćelava figura u crnom kaputu na prvi pogled nepoznata, sjeda za stol do mene i stavlja fasciklu sa papirima ispred sebe.
Nije proslo 5 minuta, ispred ulaza se parkira bijeli automobil marke BMW, iz kojeg izlazi neki buco, zapucuje se prema sanku i narucuje dvije krempite, boem i limunadu srednje zasladjenu.
Sjeda za stol za kojem sjedi celava figura, s pocetka prijatan razgovor. Naculim malo usi i cujem celavu figuru kako govori "nemamo izbora, necemo moci dovesti napadaca, ti si jedina opcija i ne smijes da nas napustis ni pod kojim uslovom, pred tobom je ugovor na 3 godine sa svim poboljsanim uvjetima". Buco cita papire i pita celavu figura zasto u ugovor nije uvrsteno parking mjesto ispred Ideje te gratis kolaci nakon utakmice. Razgovor se pretvara u raspravu, nakon cega napustam objekat i upucujem se ka kuci, ishod razgovora mi nije poznat.
Cora1946 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 19:30Uđem maloprije u Ideju da popijem kafu, na vrata ulazi ćelava figura u crnom kaputu na prvi pogled nepoznata, sjeda za stol do mene i stavlja fasciklu sa papirima ispred sebe.
Nije proslo 5 minuta, ispred ulaza se parkira bijeli automobil marke BMW, iz kojeg izlazi neki buco, zapucuje se prema sanku i narucuje dvije krempite, boem i limunadu srednje zasladjenu.
Sjeda za stol za kojem sjedi celava figura, s pocetka prijatan razgovor. Naculim malo usi i cujem celavu figuru kako govori "nemamo izbora, necemo moci dovesti napadaca, ti si jedina opcija i ne smijes da nas napustis ni pod kojim uslovom, pred tobom je ugovor na 3 godine sa svim poboljsanim uvjetima". Buco cita papire i pita celavu figura zasto u ugovor nije uvrsteno parking mjesto ispred Ideje te gratis kolaci nakon utakmice. Razgovor se pretvara u raspravu, nakon cega napustam objekat i upucujem se ka kuci, ishod razgovora mi nije poznat.
Hahahaha sta ti je brate... pisao sam o frajeru ima mjesec i neki dan ga Zuki spomenem... odkud ti to... e stare mi ako ga zaganjaju javit cu se i ja odmah klubu pitat treba li kakav skaut!
Tek nasao novi klub.
Pa dobro jel bas svi moraju iz tog tuskog minhena nama doc???Ahmoveliki je napisao/la: ↑12 jan 2021, 19:49Hahahaha sta ti je brate... pisao sam o frajeru ima mjesec i neki dan ga Zuki spomenem... odkud ti to... e stare mi ako ga zaganjaju javit cu se i ja odmah klubu pitat treba li kakav skaut!
Podsjeca na Benju bas... opasan sut, jak na lopti, dobro igra ledjima, dobro igra s ekipom... moze i spica i lijevo krilo
17 maraka.
Trenutno korisnika/ca: enzo1, samoFKS, umrobihzbogtebe1946 i 49 gostiju.