FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve je krenulo nizbrdo kada je Adrijana Kurtisaj otisla iz kluba!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Dobro je to što je Skupština za 10 dana. Vrlo brzo ćemo znati na čemu smo. Da li se mi bez potrebe brinemo kako uz osmijeh komentarišu ovi koji su bolje upućeni.
Prika tebe bi bilo sevap pozvat na skupštinu čisto da je posmatraš koliko puta si je spomenuo

e cuj prika
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Treba delu povesti na skupštinu da im objasni šta je Željo.
Željezničar za život cijeli!
Ako na mene misliš,pogrešno si protumačio,meni je šega bila priča oko igrača,nakon Krupe tjeraj sve,pa za 10 dana neko napisa da nas napušta njih 7-8,pa se palo u očaj i kuku majko,provjeri
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Ima Mekic i Bogicevic da objasne sta je ZeljoSudoHusika je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:39Treba delu povesti na skupštinu da im objasni šta je Željo.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisam brate. Jutros su Admir i Nastrojeni pisali kako im je smiješno što se ljudi boje da nam nema spasa. Ja sam rekao ok ako vi više znate pa vam je smiješno ali treba shvatiti i ljude koji brinu nakon ovih sedam do osam godina ludila i turbulencije.
-
- Kontakt:
Sve je to prika @braco kriv. Yebe nas ovdje postavlja podatke kome kad ističe ugovor i poslije izvjesnog vremena pita koga bi ostavili a koga bi pokušali zadržati.Dejan1921 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:43Nisam brate. Jutros su Admir i Nastrojeni pisali kako im je smiješno što se ljudi boje da nam nema spasa. Ja sam rekao ok ako vi više znate pa vam je smiješno ali treba shvatiti i ljude koji brinu nakon ovih sedam do osam godina ludila i turbulencije.
Taman se priča primirila i braco onaj dan postavi Fazlu sa svojim insajderskim twitter informacijama. Od tog trenutka na temi vlada depresijaSudoHusika je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:47Sve je to prika @braco kriv. Yebe nas ovdje postavlja podatke kome kad ističe ugovor i poslije izvjesnog vremena pita koga bi ostavili a koga bi pokušali zadržati.![]()

Prika moj dobriDejan1921 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:50Taman se priča primirila i braco onaj dan postavi Fazlu sa svojim insajderskim twitter informacijama. Od tog trenutka na temi vlada depresijaSudoHusika je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:47Sve je to prika @braco kriv. Yebe nas ovdje postavlja podatke kome kad ističe ugovor i poslije izvjesnog vremena pita koga bi ostavili a koga bi pokušali zadržati.![]()
![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja bih @Macka poslao, da ih maltretira copy paste replikama.SudoHusika je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:39Treba delu povesti na skupštinu da im objasni šta je Željo.
SudoHusika je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:47
Sve je to prika @braco kriv. Yebe nas ovdje postavlja podatke kome kad ističe ugovor i poslije izvjesnog vremena pita koga bi ostavili a koga bi pokušali zadržati.![]()
Kako svaki put hinjski zakuham

Zadnja izmjena: braco, dana/u 12 jan 2021, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
voltron30 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:53Ja bih @Macka poslao, da ih maltretira copy paste replikama.SudoHusika je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:39Treba delu povesti na skupštinu da im objasni šta je Željo.
Ocekujem uskoro neki pateticni post od Husike,prika moj
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
LjoZee je napisao/la: ↑12 jan 2021, 10:54Ima spasa, ali sa ovim ljudima ne. Onog momenta kad se Amar pokupi sa sve ovom Upravom mozemo poceti traziti spas. Tu je jedini problem sto ce ti duze vremena trebati.Admir74 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 08:18Naravno, nisam ni ja slijep da ne vidim da nešto ne štima, ali reći da nema spasa je krajnje bezveze. Da smo kojim slučajem samo Krupu dobili zadnje kolo polusezone, Mekić bi za većinu bio pojačanje, ovako, sav očaj polusezone (nekih dijelova) se spusti na bilo šta što se desi u i oko kluba. I još nešto, reći da administracija ništa ne radi zaista je teška riječ, poručujem da dođete i vidite koliko ljudi rade za malo novaca, i koliko predano to rade, a rade vjerujte mi.
Kažem sav (opravdan) bijes je tim veći jer rezultati su za izluditi, dobiješ dobre a izgubiš od lošijih klubova, sve se to odrazi na atmosferu u klubu.
Drago mi je da informacija iz kluba nema, a znam da se radi na dosta stvari, i vrlo bitna Skupština je ispred. Mi navijači smo zadnji koji bi trebali nešto tražiti, od nikom te ne damo scenarija, zbog kojeg nas niko neće. I zaista apelujem na sve navijače da predstojeću skupštinu kluba "zaobiđemo" u širokom luku, radi Želje.
I da zaista pohvalim Manijake za nedjeljnu akciju, ponosan sam!!!!!
I sta ce nam Mekic pomoci da je Messi, a ovo se desilo sa Veselinovicem i Lendricem? Nema tu rezultata nikakvog. Pustite suplje opravdavanja nekoga i "bit ce bolje". Toliko bolje da su vratili Bogicevica. Znaci ni obraza nemaju nego daj uhljebi nekog svog.

MIGRANTI iz METROPOLE!
Šta je smiješno?UBIPITAR je napisao/la: ↑12 jan 2021, 15:08LjoZee je napisao/la: ↑12 jan 2021, 10:54Ima spasa, ali sa ovim ljudima ne. Onog momenta kad se Amar pokupi sa sve ovom Upravom mozemo poceti traziti spas. Tu je jedini problem sto ce ti duze vremena trebati.Admir74 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 08:18Naravno, nisam ni ja slijep da ne vidim da nešto ne štima, ali reći da nema spasa je krajnje bezveze. Da smo kojim slučajem samo Krupu dobili zadnje kolo polusezone, Mekić bi za većinu bio pojačanje, ovako, sav očaj polusezone (nekih dijelova) se spusti na bilo šta što se desi u i oko kluba. I još nešto, reći da administracija ništa ne radi zaista je teška riječ, poručujem da dođete i vidite koliko ljudi rade za malo novaca, i koliko predano to rade, a rade vjerujte mi.
Kažem sav (opravdan) bijes je tim veći jer rezultati su za izluditi, dobiješ dobre a izgubiš od lošijih klubova, sve se to odrazi na atmosferu u klubu.
Drago mi je da informacija iz kluba nema, a znam da se radi na dosta stvari, i vrlo bitna Skupština je ispred. Mi navijači smo zadnji koji bi trebali nešto tražiti, od nikom te ne damo scenarija, zbog kojeg nas niko neće. I zaista apelujem na sve navijače da predstojeću skupštinu kluba "zaobiđemo" u širokom luku, radi Želje.
I da zaista pohvalim Manijake za nedjeljnu akciju, ponosan sam!!!!!
I sta ce nam Mekic pomoci da je Messi, a ovo se desilo sa Veselinovicem i Lendricem? Nema tu rezultata nikakvog. Pustite suplje opravdavanja nekoga i "bit ce bolje". Toliko bolje da su vratili Bogicevica. Znaci ni obraza nemaju nego daj uhljebi nekog svog.![]()
![]()
Bolan to je isto kao da citars Danana i pricas o ljubavi prema Zelji haha‚
nema to bolan obraza
nema to bolan obraza

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Proklet neka je dan kada su glasovi razuma i ubipitari prišli klubu!