FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa nije religija jedina i najbitnija stvar. Fasizam je bilo kakva podijela.
Hebale vas religije vise.
Hebale vas religije vise.
Fasisti ili ne, rado bi doveo svakog njihovog igraca koji bi doprinosio uspjehu mog kluba.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
?Zoran28 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 13:34
Super je bratu zeljeti uspjeh, ali onda nisi navijac Sarajeva, nego kluba u kojem ti igra brat. I to mi je OK, ali nemoj onda yebavati navijace Sarajeva koji su tu i kad Handzic ne igra (kad je u drugom klubu) i kad ne igra(kad je u Sarajevu fizicki)![]()
I sto ne odgovori covjeku na pitanje
Da li je toliko stran pojam da mozes biti navijac kluba i u isto vrijeme zeljeti uspjeh svojoj familiji? Nekad se srecom poklopi pa je u tvom omiljenom klubu a nekad ne...
Koje pitanje? mislim da sam odgovorio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Aha znaci brat od Nojera je ortodoxni Salkeov navijac ali ga malo prenijelo pa zeli Bayernu da osvoji titulu? Hau jes no. Branis neodbranjivo, i Harisa i brata mu, ali slabo ti ide. Procitan i ti i oni 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ne možeš Bilbao porediti sa Širokim Brijegom nikako. U Bilbau igraju samo igrači rođeni u Baskiji, dakle nije bitno koje si vjere. Jedino što je bitno je da si rođen tu, što je po meni sasvim lijepo i zanimljivo. Pogotovo jer već godinama opstaju na taj način. A što se tiče Širokog, znamo ko može igrati a ko ne može i iz kojih razloga...Evander je napisao/la: ↑12 jan 2021, 13:47Je li Atletic Bilbao fasisticki klub?ŠTA_JE je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:11Branimir Cipetic je nesumnjivo dobar igrac. Kao slobodan igrac da nama dodje ok ali mi sirokom nesto da dajemo za njega NE. Ma niko ustvari niko iz tog kluba pa to je ljudi rasisticki i fasisticki klub u kojem jos nikad nijedan Bosnjak nije zaigrao, musliman iz neke druge zemlje, nijedan srbin i to zato jer je to politika tog kluba. **** igraca koji pristaje da igra u takvoj ekipi! Na kraju krajeva zbog Vedrana! Ne znam bio sam dole kad j Vedran ubijen i...mozda i grijesim ali...
Po meni i Siroki i Bilbao jesu, glupo je da neko moze ili me moze igrati, radi rasnih ili bilo kojih razloga.
Smeta mi cinjenica sto se na Bilbao gleda kao "simpatica klub, tradicija, bla, bla...", a onda Siroki nazove neko fasistickim, radi iste stvari.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Mozda je salke slab te godine a bayern dobar pa ima izgleda da mu brat uzme titulu vise nego salke....?
Da li je lose bit realista? A navijac?
Ne branim nista, osim postojanja drugacijeg misljenja ili nacina razmisljanja....
Pa naravno, procitan sam da sam mu brat

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Sanjam sinoc da smo za Andriju Balica ponudili milion eura 

Znaci ti navijas za klub kad ima sanse za titulu? Kad nema "odes" malo podrzati druge... E bas ovakvi pricaju "Handzi znaci Sarajevo" i slicne pateticne nebuloze.Denchi je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:04Mozda je salke slab te godine a bayern dobar pa ima izgleda da mu brat uzme titulu vise nego salke....?
Da li je lose bit realista? A navijac?
Ne branim nista, osim postojanja drugacijeg misljenja ili nacina razmisljanja....
Pa naravno, procitan sam da sam mu brat![]()
Da je Husajin Balića pa inekako, ovakoajdohordas je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:06Sanjam sinoc da smo za Andriju Balica ponudili milion eura![]()

I kakva je tu razlika? U Bilbau ne mogu igrati igrači drugih etničkih pripadnosti, u Širokom ne mogu igrati igrači drugih etničkih pripadnosti. Cijela ta priča oko Cipetića je smiješna, kakve veze on ima sa politikom kluba igra čovjek gdje može i ne treba njega kao igrača valorizirati na osnovu politike kluba. Na stranu to, ne bih volio bilo kakvu saradnju sa Širokim jer kao što smo se već složili radi se o klubu koji ima diskriminatorsku politiku. Volio bih ako bi se mogla napraviti saradnja isključivo sa igračem gdje mi ne bi imali nikakve kontakte sa Širokom (ako je moguće).Beli98 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:03Ne možeš Bilbao porediti sa Širokim Brijegom nikako. U Bilbau igraju samo igrači rođeni u Baskiji, dakle nije bitno koje si vjere. Jedino što je bitno je da si rođen tu, što je po meni sasvim lijepo i zanimljivo. Pogotovo jer već godinama opstaju na taj način. A što se tiče Širokog, znamo ko može igrati a ko ne može i iz kojih razloga...Evander je napisao/la: ↑12 jan 2021, 13:47Je li Atletic Bilbao fasisticki klub?ŠTA_JE je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:11Branimir Cipetic je nesumnjivo dobar igrac. Kao slobodan igrac da nama dodje ok ali mi sirokom nesto da dajemo za njega NE. Ma niko ustvari niko iz tog kluba pa to je ljudi rasisticki i fasisticki klub u kojem jos nikad nijedan Bosnjak nije zaigrao, musliman iz neke druge zemlje, nijedan srbin i to zato jer je to politika tog kluba. **** igraca koji pristaje da igra u takvoj ekipi! Na kraju krajeva zbog Vedrana! Ne znam bio sam dole kad j Vedran ubijen i...mozda i grijesim ali...
Po meni i Siroki i Bilbao jesu, glupo je da neko moze ili me moze igrati, radi rasnih ili bilo kojih razloga.
Smeta mi cinjenica sto se na Bilbao gleda kao "simpatica klub, tradicija, bla, bla...", a onda Siroki nazove neko fasistickim, radi iste stvari.
Ne, ja navijam za Sarajevo
Ali npr. Drago mi je kad Velez igra dobro osim s nama naravno, da npr. Mi iz nekog razloga ispadnemo iz igre za titulu ne bi imao nista protiv da oni uzmu tj. Bilo bi mi draze nego bilo koji drugi klub, zbog Mostaraca i svega sto su prosli itd.
A nemam familije kod njih prije nego pitas

Slicno mi je i Olimpik simpatican a posebno kad ima nasih dole na posudbi ili nasih bivsih igraca....sa gustom ispratim kad odbiju nekom poene....
A nasa djeca su kod mene posebna kategorija pa ti to ismijavaj i pricaj sta hoces....
Cipetic najbolji desni bek lige, ali tesko da mi njega mozemo dovesti. Nemojte momka vezat za neke (nesportske) stvari sa kojim on veze nema, na kraju krajeva on je reprezentativac nase drzave.
Covjek se zajebavao za Cipetica oni jos pricaju o njemu i raspravljaju bzs
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Mirko Oremus, Bog otac za svakog drugog desnog beka u ligi
Cipetic je 2 najbolji.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Super realista.Denchi je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:41Ne, ja navijam za Sarajevo
Ali npr. Drago mi je kad Velez igra dobro osim s nama naravno, da npr. Mi iz nekog razloga ispadnemo iz igre za titulu ne bi imao nista protiv da oni uzmu tj. Bilo bi mi draze nego bilo koji drugi klub, zbog Mostaraca i svega sto su prosli itd.
A nemam familije kod njih prije nego pitas
Slicno mi je i Olimpik simpatican a posebno kad ima nasih dole na posudbi ili nasih bivsih igraca....sa gustom ispratim kad odbiju nekom poene....
A nasa djeca su kod mene posebna kategorija pa ti to ismijavaj i pricaj sta hoces....

Ja uopšte nisam spomenuo Cipetića već sam se nadovezao na tu priču o igračima kojima je dozvoljeno igrati i kojima nije. Bilbao i Široki se ne mogu porediti i ne mogu stati u istu rečenicu kad je svima jasno da iz nacionalističkih razloga ne možeš igrati za taj klub. Ti i da si rođen tu, da cijeli život provedeš tu ne možeš igrati jer se na drugi način moliš Bogu. Kakve veze ima kojem se Bogu moliš sa sportom? Malo glupo, zar ne? U Bilbau ih zaboli šta ti radiš pored, bitno je samo da si "domaći", pa zvao se ti Mujo, Miloš ili Jure. Tu za mene sva priča završava. A kad me već pitaš za Cipetića, nemam nikakav problem da dođe on, niti bilo koji drugi igrač iz Širokog Brijega ili bilo kojeg drugog kluba ukoliko posjeduje kvalitet za Sarajevo. Ugodan ostatak dana.72220 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:40I kakva je tu razlika? U Bilbau ne mogu igrati igrači drugih etničkih pripadnosti, u Širokom ne mogu igrati igrači drugih etničkih pripadnosti. Cijela ta priča oko Cipetića je smiješna, kakve veze on ima sa politikom kluba igra čovjek gdje može i ne treba njega kao igrača valorizirati na osnovu politike kluba. Na stranu to, ne bih volio bilo kakvu saradnju sa Širokim jer kao što smo se već složili radi se o klubu koji ima diskriminatorsku politiku. Volio bih ako bi se mogla napraviti saradnja isključivo sa igračem gdje mi ne bi imali nikakve kontakte sa Širokom (ako je moguće).Beli98 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:03Ne možeš Bilbao porediti sa Širokim Brijegom nikako. U Bilbau igraju samo igrači rođeni u Baskiji, dakle nije bitno koje si vjere. Jedino što je bitno je da si rođen tu, što je po meni sasvim lijepo i zanimljivo. Pogotovo jer već godinama opstaju na taj način. A što se tiče Širokog, znamo ko može igrati a ko ne može i iz kojih razloga...Evander je napisao/la: ↑12 jan 2021, 13:47
Je li Atletic Bilbao fasisticki klub?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA