NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Otisao na sestrin rodjendan, Neymar vibes.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad Irving bude u PO zajedno sa KD-om harao sve ce se ovo zaboraviti
-
- Kontakt:
Ne može se harati sa ovakvim ponašanjem , treba imati odličnu atmosferu u ekipi da se hara ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Treba sada Brooklyn njega u B tim i zavrsiti sa budalom
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Samo lagano,ko kaze da im ja narusena atmoafera?bombaysaphire je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:57Ne može se harati sa ovakvim ponašanjem , treba imati odličnu atmosferu u ekipi da se hara ...
Ovo je svakako cudna sezona po mnogo cemu.
-
- Kontakt:
Ma nije buraz , atmosfera je super .ronaldo99 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 12:11Samo lagano,ko kaze da im ja narusena atmoafera?bombaysaphire je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:57Ne može se harati sa ovakvim ponašanjem , treba imati odličnu atmosferu u ekipi da se hara ...
Ovo je svakako cudna sezona po mnogo cemu.
Kolege treniraju , igraju utakmice a njega boli qrac ...
Misliš da će oni to prihvatiti sasvim normalno ?
Što je on poseban ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ne vidim bas da je negdje pisalo svi su protiv njega?
Niko nije poseban,samo ne znam zasto se tome pridaje tolika paznja,i niko i ne zna zasto je odsutan.
Niko nije poseban,samo ne znam zasto se tome pridaje tolika paznja,i niko i ne zna zasto je odsutan.
Sta mislis, kako je LeVertu, Allenu, Harrisu i ostalim dok gledaju kako im saigrac koji prima 2-3 puta vise novca od njih samo nestane i ne javlja se nikome? Je l se mora pisati o tome?
I to sto niko ne zna, medju ostalim i njegov trener, i jeste dio problema. Gdje u ovom univerzumu se moze desiti da drugi najplaceniji igrac neke ekipe (i jedan od najplacenijih u cijeloj ligi) samo "nestane sa mape i nikome se ne javlja"? A evo danas kako izlaze klipovi, moze se naslutiti da je makar nasao vremena da ode na sestrin rodjendan.
Sad mi je jos draze sto nije ostao u Bostonu. Daleko je kvalitetniji igrac od Kembe, ali bih prije uzeo Kembu da Tatum/Brown stasaju uz njega 4 godine, nego uz Irvinga.
Eto vi znate kako se oni osjecaju,koje gluposti,vrlo moguce da citava ekipa i zna sta je sa njim al se ne iznosi u javnost.
Kqzem kad se vrati,zaigra,pocnu pobjedjivati sve ce se to zaboraviti.
Kqzem kad se vrati,zaigra,pocnu pobjedjivati sve ce se to zaboraviti.
Zna svako ko se bavio bilo kakvim sportom kako se ekipa osjeca u tim trenucima. Vjerovatno ga podrzavaju u namjerama da se ekstra provede na sekinom rodjendanu dok oni pisaju krv na utakmici.
Jeste, Nash ce radije ispadati debil koji ne zna gdje mu je igrac nego da iznese u javnost sta je u pitanju.
Ali opusteno, sve ce se zaboraviti kad okadi sledecu halu pred pocetak meca.
Jeste, Nash ce radije ispadati debil koji ne zna gdje mu je igrac nego da iznese u javnost sta je u pitanju.
Ali opusteno, sve ce se zaboraviti kad okadi sledecu halu pred pocetak meca.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 12 jan 2021, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
Tako su i za Clipperse pisali, cekajte dok pocne PO i budu raznosili sve pred sobom, pa vidjesmo sta je bilo.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
Među rijetkima sam tada pisao da nemaju potrebnu atmosferu u ekipi , koja je potrebna za prsten .Nail for Real je napisao/la: ↑12 jan 2021, 12:55Tako su i za Clipperse pisali, cekajte dok pocne PO i budu raznosili sve pred sobom, pa vidjesmo sta je bilo.
- Chapman1886
- Kontakt:
i ja sam govorio da su klipersi kanta obična,ove godine još veća blamaža stiže
Samo Sloboda | COYG
Da budemo realni proslogodisnji Clippersi su i pored lose hemije, autisticnog najboljeg i retardiranog drugog igraca imali ozbiljnije koncepcijske probleme u vidu nedostatka pravog kreatora s loptom u rukama i prilicno upitnih defanzivaca na 5. Brooklyn koncepcijski nema toliko ocite probleme, tek dva retarda kao najbolje igrace. Ako se ne pokolju u medjuvremenu izaci ce s istoka bez neke pretjerane muke.
Sad kad se pocnu buniti ovi mladi igraci tipa Levert, Allen i ostala klapa sto se bore da izbore plejof dok ovaj drka qrc 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Irving je poprilicno veci bolesnik od Duranta, mislili smo da je obrnuto ali ova epizoda u Netsima kaze drugacije
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Durant ima neke komplekse, i mnoge stvari shvata licno sto je cudno za sportistu koji jje sve ostvario, ali mimo toga je normala lik.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:04Irving je poprilicno veci bolesnik od Duranta, mislili smo da je obrnuto ali ova epizoda u Netsima kaze drugacije
Irving iz dana u dan pokazuje ozbiljne mentalne poremecaje, i vise ne znas cime te moze iznenaditi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
Prije da ce ustanoviti neku sektu i biti njen vodza...Chapman1886 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:20irvinga će strpati u kakvu ustanovu po kraju kariejre
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ko je mislio drugačije? Kyrie Irving je bolesnik, neko sa legitimnim i ozbiljnim psihičkim poremećajima i to je neupitno još od "zemlja je ravna ploča" epizode. Milijarda stvari poslije toga je samo bila potvrda toga.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:04Irving je poprilicno veci bolesnik od Duranta, mislili smo da je obrnuto ali ova epizoda u Netsima kaze drugacije
Durant je samo obični kompleksaš i pichka, koja je nesigurna u sebe, što je čudno za vidjeti kod nekoga ko je toliko dobar i uspješan u tome što radi, ali nikada nije došao ni do 10% Irvingove retardacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.