FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 12 jan 2021, 11:30

Dobar je napisao/la:
12 jan 2021, 11:24
Denchi je napisao/la:
12 jan 2021, 11:16
Dobar je napisao/la:
12 jan 2021, 10:47

Ko da sam reko da umjesto Handzica dolazi al sreća imaš ti stručnjak odmah ispravljas :D
Djeca znaju da desno i lijevo nije isto, izgleda da je vrtic hub experata za tebe ;) :D
E nek si mi vala reko stručnjak svaka čast :clap:
Nema veze mlad si jos, savladaces ti to, gluplji od tebe su uspjeli :thumbup: ja vjerujem u tebe
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 12 jan 2021, 11:31

Sad treba pisati o Cipetiću cijeli dan ,ko ga yebe ionako se nema šta raditi,samo udrite

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 12 jan 2021, 11:31

Denchi je napisao/la:
12 jan 2021, 11:28
Zip je napisao/la:
12 jan 2021, 10:53

Sve si rekao sa ovim :salut:
I ja mislim :D

Generalno ne kontam "famu" oko tog igraca, nikakve igre nema da bi opravdalo poziv za repku.

Skroman da ne kazem truba u oba smjera

Dule koji je nama los igrac, a svima ispod dobar, je samo 2 god. stariji a ima duplo vise odigranih tekmi i minutaze...

Branimir je tipicni primjer nahajpanog igraca i menadzerskog reprezentativca....
Ako je Oremus ozdravio svakako nam ne treba jer bi se trebao vratiti Halid, + Hodzic ima tu. Nakon ljeta i Konjalic koji je na posudbi.

Nisam upratio, jel bio Halid prisutan na prozivci?
Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 12 jan 2021, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 12 jan 2021, 11:34

Koliko su pojedini glupi govori cinjenjca da sam nakon par minuta rekao da se sprdam upravo na racun njih i oni i dalje slazu kombinacije i raspravljaju treba li nam i kako bi se uklopio :rol: :rol: :rol:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 12 jan 2021, 11:34

hordasDoboj je napisao/la:
12 jan 2021, 11:31
Nisam upratio, jel bio Halid prisutan na prozivci?
Jest
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 12 jan 2021, 11:34

Denchi je napisao/la:
12 jan 2021, 11:30
Dobar je napisao/la:
12 jan 2021, 11:24
Denchi je napisao/la:
12 jan 2021, 11:16

Djeca znaju da desno i lijevo nije isto, izgleda da je vrtic hub experata za tebe ;) :D
E nek si mi vala reko stručnjak svaka čast :clap:
Nema veze mlad si jos, savladaces ti to, gluplji od tebe su uspjeli :thumbup: ja vjerujem u tebe
To stručnjak tvoja podrška mi mnogo znaci :wave:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 jan 2021, 11:34

Mi trebamo ganjati lijevog beka koji će biti alternativa Pidri.Kod Salčina se u zadnje vrijeme vidjelo da nije to to.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 jan 2021, 11:36

Zip je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Zip je napisao/la:
12 jan 2021, 10:53

Sve si rekao sa ovim :salut:

Generalno ne kontam "famu" oko tog igraca, nikakve igre nema da bi opravdalo poziv za repku.

Dule koji je nama los igrac, a svima ispod dobar, je samo 2 god. stariji a ima duplo vise odigranih tekmi i minutaze...

Branimir je tipicni primjer nahajpanog igraca i menadzerskog reprezentativca....
Tebi kad Handzic ima mjesta u Sarajevu a za ovog Cipetica nema, nemamo sta pricati.
Jedan je reprezentativac a drugi da nije Susica, upropastio polusezonu i umjesto +9, imali bi +3 ili 4 boda...
Pa i Hare je upisao nastup za repku :D :rol:

Ne bez zajhebancije, cim se podjete gubit u raspravi odma za Handzica, a realno nema veze s njim prica, lik je rezerva, ovaj u startu se gura u prvih 11...

Da nemamo Hodzica(koji je opet ponavljam takodje los po rijetkom forumskom koncenzusu) ne bi imao nista protiv da bude klupa(sad drugo sto on to ne bi) ali i dule i ovaj zajedno na klupi ne donose nista, obojica su slabiji od Oremusa i ende....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 12 jan 2021, 11:36

JavierBosnia je napisao/la:
12 jan 2021, 10:31
Branimir Cipetić novi je igrač FK Sarajevo!

HHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :urnebes:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 jan 2021, 11:37

12 jan 2021, 11:34
Koliko su pojedini glupi govori cinjenjca da sam nakon par minuta rekao da se sprdam upravo na racun njih i oni i dalje slazu kombinacije i raspravljaju treba li nam i kako bi se uklopio :rol: :rol: :rol:
Opaaaa, kako si nas zayebo...

Na drugom forumu, ti bi vec bio bivsi... Al dobro, ovde je sve moguce.

Samo, sutra nemoj da ti prvi poletis kako je forum qurcina kad se opet bude pricalo o Husrefu, Dzeki( doduse ti si za Dzeku :mrgreen: ) itd...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 jan 2021, 11:37

Historicar je napisao/la:
12 jan 2021, 11:34
Mi trebamo ganjati lijevog beka koji će biti alternativa Pidri.Kod Salčina se u zadnje vrijeme vidjelo da nije to to.
Islamovic je tu, sljedeci bek, ozbiljno ce se raditi s njim...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 jan 2021, 11:40

Denchi je napisao/la:
12 jan 2021, 11:36
Zip je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

Tebi kad Handzic ima mjesta u Sarajevu a za ovog Cipetica nema, nemamo sta pricati.
Jedan je reprezentativac a drugi da nije Susica, upropastio polusezonu i umjesto +9, imali bi +3 ili 4 boda...
Pa i Hare je upisao nastup za repku :D :rol:

Ne bez zajhebancije, cim se podjete gubit u raspravi odma za Handzica, a realno nema veze s njim prica, lik je rezerva, ovaj u startu se gura u prvih 11...

Da nemamo Hodzica(koji je opet ponavljam takodje los po rijetkom forumskom koncenzusu) ne bi imao nista protiv da bude klupa(sad drugo sto on to ne bi) ali i dule i ovaj zajedno na klupi ne donose nista, obojica su slabiji od Oremusa i ende....
Pa ti postavljas standarde, ako ih vec visoko postavljas ne mozes braniti Handzica a pogotovo ne Hodzica.

Na stranu ova zaybancija za Cipetica, ovde smo mi o njemu pisali i prije ovog izleta u ofsajd mladog javiera... Da bi bio upgrade u nasoj ekipi, to sto se nekome on ne svidja odakle dolazi ili nije po njegovom ukusu, to su druge svari koje mi nebi trebali da uzimamo u obzir.

Jer, ako vec ne gledamo tako na igrace iz Srbije i igrace koji dolaze iz rs-a, koji su pocinili genocid, onda nemamo pravo ni da to radimo prema igracu iz SB.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 12 jan 2021, 11:41

Zip je napisao/la:
12 jan 2021, 11:37

Samo, sutra nemoj da ti prvi poletis kako je forum qurcina kad se opet bude pricalo o Husrefu, Dzeki( doduse ti si za Dzeku :mrgreen: ) itd...
E jes vas tesko zajebat :tralala:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 jan 2021, 11:42

Samo dobro udaren u glavu moze povjerovati u pricu, da na ovom pdfu postoje insajder koji imaju nekog u Upravi i taj neko im odaje povjerljive informacije. Sumnjam da se znaju umiti, a ne informacija u domenu poslovne tajne kluba. :urnebes:

S obzirom da ovdje pisu djeca od 18 godina, sve je moguce. :D
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 12 jan 2021, 11:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 jan 2021, 11:43

12 jan 2021, 11:41
Zip je napisao/la:
12 jan 2021, 11:37

E jes vas tesko zajebat :tralala:

Ma glupi smo bgmi... Kapa dole, bas nas niko nije ovako ishandrio kao ti :tokralju:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 jan 2021, 11:44

Anex je napisao/la:
12 jan 2021, 11:31
Sad treba pisati o Cipetiću cijeli dan ,ko ga yebe ionako se nema šta raditi,samo udrite
Pa sta fali, meni je npr. fascinantno da su lika progurali do repke nakon jedne sezone u BiH, a nije bio ni na mapi nigdje prije toga....

Takodje koliko se raja ponasa ko stado i uzima odmah zdravo za gotovo da je neko dobar ako je u repci....pogotovo u kojoj je cviko & co. krojio pozive za koverte...

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 12 jan 2021, 11:46

Da ne pretjerujemo Cipetic je poslije Mirka najbolji desni bek u ligi.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 jan 2021, 11:46

FRANK RIBERY je napisao/la:
12 jan 2021, 11:42
Samo dobro udaren u glavu moze povjerovati u pricu, da na ovom pdfu postoje insajder koji imaju nekog u Upravi i taj neko im odaje povjerljive informacije. Sumnjam da se znaju umiti, a ne informacija u domenu poslovne tajne kluba. :urnebes:

Pa dobro mozda uprava pregovara sa likovima koji zastupaju tog igraca a ti nisu u upravi i mogu nesto laprdati nebili nabili cjenu??

Npr :hmmmmm: :think:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 jan 2021, 11:53

Zip je napisao/la:
12 jan 2021, 11:40

Pa ti postavljas standarde, ako ih vec visoko postavljas ne mozes braniti Handzica a pogotovo ne Hodzica.

Na stranu ova zaybancija za Cipetica, ovde smo mi o njemu pisali i prije ovog izleta u ofsajd mladog javiera... Da bi bio upgrade u nasoj ekipi, to sto se nekome on ne svidja odakle dolazi ili nije po njegovom ukusu, to su druge svari koje mi nebi trebali da uzimamo u obzir.

Jer, ako vec ne gledamo tako na igrace iz Srbije i igrace koji dolaze iz rs-a, koji su pocinili genocid, onda nemamo pravo ni da to radimo prema igracu iz SB.
Tacno i ja i ne kazem da je Hare za prve postave, niti da je Dule za prve postave....

Niti da mi ne trebamo dovesti bolje od trenutnog desnog beka i napadaca u prvih 11

Ja sam samo protiv dovodjenja gorih od ovih na klupi i onda kao oni ce igrat u prvih 11 jer eto nova su imena...a nemaju iskustva i minutaze ni pola od ovih sto su na klupi, nemaju evropskih tekmi, nemaju titula, medalja, itd.

Protiv toga sam kategoricno, bolji bujrum - gori drum :thumbup:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 jan 2021, 11:54

Denchi je napisao/la:
12 jan 2021, 11:46
FRANK RIBERY je napisao/la:
12 jan 2021, 11:42

Pa dobro mozda uprava pregovara sa likovima koji zastupaju tog igraca a ti nisu u upravi i mogu nesto laprdati nebili nabili cjenu??

Npr :hmmmmm: :think:
Denchi, poznajem nekoliko ljudi u klubu i oko kluba, vjeruj da tema nikad nisu bili transferi igraca ili bilo sto sto se moze podvesti pod poslovnu tajnu. Koliko god pojedinci pravili od kluba mahalu, mi smo jedini ozbiljan i profesionalan klub u ovoj drzavi. Pojacanja se nece dovoditi preko ovog foruma, mozda je to bila praksa prije oviha, sad sigurno nije.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 15 gostiju.