Nema veze mlad si jos, savladaces ti to, gluplji od tebe su uspjeli

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nema veze mlad si jos, savladaces ti to, gluplji od tebe su uspjeli
Ako je Oremus ozdravio svakako nam ne treba jer bi se trebao vratiti Halid, + Hodzic ima tu. Nakon ljeta i Konjalic koji je na posudbi.Denchi je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:28I ja mislim
Generalno ne kontam "famu" oko tog igraca, nikakve igre nema da bi opravdalo poziv za repku.
Skroman da ne kazem truba u oba smjera
Dule koji je nama los igrac, a svima ispod dobar, je samo 2 god. stariji a ima duplo vise odigranih tekmi i minutaze...
Branimir je tipicni primjer nahajpanog igraca i menadzerskog reprezentativca....
Pa i Hare je upisao nastup za repkuZip je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:30Tebi kad Handzic ima mjesta u Sarajevu a za ovog Cipetica nema, nemamo sta pricati.Denchi je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:28I ja mislim
Generalno ne kontam "famu" oko tog igraca, nikakve igre nema da bi opravdalo poziv za repku.
Dule koji je nama los igrac, a svima ispod dobar, je samo 2 god. stariji a ima duplo vise odigranih tekmi i minutaze...
Branimir je tipicni primjer nahajpanog igraca i menadzerskog reprezentativca....
Jedan je reprezentativac a drugi da nije Susica, upropastio polusezonu i umjesto +9, imali bi +3 ili 4 boda...
Opaaaa, kako si nas zayebo...JavierBosnia je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:34Koliko su pojedini glupi govori cinjenjca da sam nakon par minuta rekao da se sprdam upravo na racun njih i oni i dalje slazu kombinacije i raspravljaju treba li nam i kako bi se uklopio![]()
![]()
![]()
Islamovic je tu, sljedeci bek, ozbiljno ce se raditi s njim...Historicar je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:34Mi trebamo ganjati lijevog beka koji će biti alternativa Pidri.Kod Salčina se u zadnje vrijeme vidjelo da nije to to.
Pa ti postavljas standarde, ako ih vec visoko postavljas ne mozes braniti Handzica a pogotovo ne Hodzica.Denchi je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:36Pa i Hare je upisao nastup za repkuZip je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:30Tebi kad Handzic ima mjesta u Sarajevu a za ovog Cipetica nema, nemamo sta pricati.Denchi je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:28
I ja mislim
Jedan je reprezentativac a drugi da nije Susica, upropastio polusezonu i umjesto +9, imali bi +3 ili 4 boda...![]()
![]()
Ne bez zajhebancije, cim se podjete gubit u raspravi odma za Handzica, a realno nema veze s njim prica, lik je rezerva, ovaj u startu se gura u prvih 11...
Da nemamo Hodzica(koji je opet ponavljam takodje los po rijetkom forumskom koncenzusu) ne bi imao nista protiv da bude klupa(sad drugo sto on to ne bi) ali i dule i ovaj zajedno na klupi ne donose nista, obojica su slabiji od Oremusa i ende....
Pa sta fali, meni je npr. fascinantno da su lika progurali do repke nakon jedne sezone u BiH, a nije bio ni na mapi nigdje prije toga....
Pa dobro mozda uprava pregovara sa likovima koji zastupaju tog igraca a ti nisu u upravi i mogu nesto laprdati nebili nabili cjenu??FRANK RIBERY je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:42Samo dobro udaren u glavu moze povjerovati u pricu, da na ovom pdfu postoje insajder koji imaju nekog u Upravi i taj neko im odaje povjerljive informacije. Sumnjam da se znaju umiti, a ne informacija u domenu poslovne tajne kluba.
S obzirom da ovdje pisu djeca od 18 godina, sve je moguce.![]()
Tacno i ja i ne kazem da je Hare za prve postave, niti da je Dule za prve postave....Zip je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:40
Pa ti postavljas standarde, ako ih vec visoko postavljas ne mozes braniti Handzica a pogotovo ne Hodzica.
Na stranu ova zaybancija za Cipetica, ovde smo mi o njemu pisali i prije ovog izleta u ofsajd mladog javiera... Da bi bio upgrade u nasoj ekipi, to sto se nekome on ne svidja odakle dolazi ili nije po njegovom ukusu, to su druge svari koje mi nebi trebali da uzimamo u obzir.
Jer, ako vec ne gledamo tako na igrace iz Srbije i igrace koji dolaze iz rs-a, koji su pocinili genocid, onda nemamo pravo ni da to radimo prema igracu iz SB.
Denchi, poznajem nekoliko ljudi u klubu i oko kluba, vjeruj da tema nikad nisu bili transferi igraca ili bilo sto sto se moze podvesti pod poslovnu tajnu. Koliko god pojedinci pravili od kluba mahalu, mi smo jedini ozbiljan i profesionalan klub u ovoj drzavi. Pojacanja se nece dovoditi preko ovog foruma, mozda je to bila praksa prije oviha, sad sigurno nije.Denchi je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:46Pa dobro mozda uprava pregovara sa likovima koji zastupaju tog igraca a ti nisu u upravi i mogu nesto laprdati nebili nabili cjenu??FRANK RIBERY je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:42Samo dobro udaren u glavu moze povjerovati u pricu, da na ovom pdfu postoje insajder koji imaju nekog u Upravi i taj neko im odaje povjerljive informacije. Sumnjam da se znaju umiti, a ne informacija u domenu poslovne tajne kluba.
S obzirom da ovdje pisu djeca od 18 godina, sve je moguce.![]()
Npr![]()
![]()