Migrantska kriza u BiH

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

90minut
Kontakt:

Re: Migrantska kriza u BiH

Post Postao/la 90minut » 08 jan 2021, 21:54

Jadni naši dobri preposteni biscani

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 08 jan 2021, 21:55

Kad im fali materijala za tik tok. Zapale kamp

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 09 jan 2021, 10:10

Ako niste gledali, Mustafa Ružnić, premijer USK, je sinoć otvoreno pričao o migrantskoj krizi na USK.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 11 jan 2021, 23:05

Samaranje i prskanje po "uglednicima" BiH. Nista sto nismo znali, samo sto eto sad dolazi sa strane vlasti. I sta ce se promijeniti? Nista. Nazalost. Ne daj krajšo na sebe, samo ostro i u kost!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 12 jan 2021, 10:35

Pala Bošnjačka glava, nikom ništa, prvo hapse namjerno pogrešnog migranta da bi onda spakovali priču o tome kako je pobjegao negdje u regionu.

Situacija je jednostavna, EU je dala novac našim korumpiranim političarima, i oni sada moraju da štite migrante na štetu nas građana koji plaćamo porez državi.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 12 jan 2021, 10:44

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
12 jan 2021, 10:35
Pala Bošnjačka glava, nikom ništa, prvo hapse namjerno pogrešnog migranta da bi onda spakovali priču o tome kako je pobjegao negdje u regionu.

Situacija je jednostavna, EU je dala novac našim korumpiranim političarima, i oni sada moraju da štite migrante na štetu nas građana koji plaćamo porez državi.
Nisu oni marke dali nasim korumpiranim politicarima , sve su oni to kroz svoje organizacije pokrali ! Stranci su 10x gora bagra od nasih politicara samo sto to jedan prosjecan bosnjo ne moze da vidi
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 jan 2021, 10:50

Veće bagre od SDA nema.
Nek se jave Bakir, Cikotić, Tigar i ostali kako stranci niau marke dali ako smiju.
Naravno da ne smiju jer imaju koristi od ovog.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 12 jan 2021, 11:11

Ne vjeujem da naši marke nisu dobili, vjerujem da su raznorazni NGO umiješani ali reći da naši političari nisu odgovorni...

Meni je najjača uloga IZ u svemu ovome, totalno izdajnička organizacija.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 jan 2021, 11:17

12 jan 2021, 11:11
Ne vjeujem da naši marke nisu dobili, vjerujem da su raznorazni NGO umiješani ali reći da naši političari nisu odgovorni...

Ako su samo stranci u pitanju što ih ne razmjeste pravedno po državi.

Situacija je jasna. SDA kao najkorumpiranija stranka u Evropi ih drži u Bihaću i Velikoj Kladuši, dok im Dodik i Čović ne daju prikučiti kod sebe.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 12 jan 2021, 11:33

Kako ce neko biti odgovoran kad nista ne moze sam odluciti, kad se mora 100 ljudi sloziti i utaliti da bi se nesto desilo. Sistem je problem gdje niko ne moze odgovarati ali ni odlucivati ni o cemu samo sjede i primaju plate
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 12 jan 2021, 11:35

pa reis portparol sda.....čuj išo da agituje da se u biru prebace :puke: sram te bilo!!!!!!!!!!
Samo Sloboda | COYG

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 jan 2021, 11:45

Chapman1886 je napisao/la:
12 jan 2021, 11:35
pa reis portparol sda.....čuj išo da agituje da se u biru prebace :puke: sram te bilo!!!!!!!!!!
Reis garantuje da ce sve biti ok :rol:
Don't believe the hype.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 12 jan 2021, 11:50

akisarajevo92 je napisao/la:
12 jan 2021, 11:45
Chapman1886 je napisao/la:
12 jan 2021, 11:35
Reis garantuje da ce sve biti ok :rol:
Je li se zakleo Allahom? Ako nije, ne vjerujem mu...
it's football day

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jan 2021, 11:52

Reis ima lopovske macije oci.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 jan 2021, 11:58

Slobodas je napisao/la:
12 jan 2021, 11:33

Kako ce neko biti odgovoran kad nista ne moze sam odluciti, kad se mora 100 ljudi sloziti i utaliti da bi se nesto desilo. Sistem je problem gdje niko ne moze odgovarati ali ni odlucivati ni o cemu samo sjede i primaju plate
o čemu ti pričaš.
Tačno se zna ko ih trpa u Biru.
Opština i kanton su protiv toga.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 12 jan 2021, 12:56

Ma te pare se dijele samo na medjunarodne organizacije. I sam Satler to kaze u smislu “mi bi voljeli da te pare mozemo dati BiH” ali zna kako stvari ovdje stoje. Eto i Dodik danas ponovi da te pare idu putem ovih organizacija, a ne drzavnih institucija.
I onaj sef IOMa u izjavi za klix objasnjava kako se trose ta sredstva. Mada ne moze da ne bude sumnjivo kad kaze kako su u Biru ulozili 3.5 miliona eura, a ono kad udjes ista rupa ko i prije, samo kontejneri poredani.

A zasto su samo kod nas je problem nesposobnosti, merhametluka i naivnosti politike prvenstveno SDA politike.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 12 jan 2021, 13:06

Podrska narodu iz Bihaca. Odgledao sam cijeli intervju i samo jos jednom potvrdio da je strasno sta im se tamo radi. Onako prelijepim gradom da se ne moze navece prosetati zbog stoke sa nozevima.

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 12 jan 2021, 13:15

Kajzer10 je napisao/la:
12 jan 2021, 12:56

Ma te pare se dijele samo na medjunarodne organizacije. I sam Satler to kaze u smislu “mi bi voljeli da te pare mozemo dati BiH” ali zna kako stvari ovdje stoje. Eto i Dodik danas ponovi da te pare idu putem ovih organizacija, a ne drzavnih institucija.
I onaj sef IOMa u izjavi za klix objasnjava kako se trose ta sredstva. Mada ne moze da ne bude sumnjivo kad kaze kako su u Biru ulozili 3.5 miliona eura, a ono kad udjes ista rupa ko i prije, samo kontejneri poredani.

A zasto su samo kod nas je problem nesposobnosti, merhametluka i naivnosti politike prvenstveno SDA politike.
I dalje nasjedate na bjelosvjetske ublehe o parama koje daju Bosni da zbrine migrante koje Grci bacaju u more? Imal vama ta priča ikakvog smisla? Priča tipa 'Ogromne pare smo dali Bosni da zbrine migrante koje mi prebijamo na svojim granicama i bacamo u more'? Pa to ni maloumna osoba ne može da svari a kamoli neko sa makar dva grama mozga.

Što se tiče SDA politike, ona je jasna. Ko je predložio vojsku na granice da se smanji priliv migranata i ko je to odbio?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 12 jan 2021, 13:19

Jackk je napisao/la:
12 jan 2021, 13:15
Kajzer10 je napisao/la:
12 jan 2021, 12:56

I dalje nasjedate na bjelosvjetske ublehe o parama koje daju Bosni da zbrine migrante koje Grci bacaju u more? Imal vama ta priča ikakvog smisla? Priča tipa 'Ogromne pare smo dali Bosni da zbrine migrante koje mi prebijamo na svojim granicama i bacamo u more'? Pa to ni maloumna osoba ne može da svari a kamoli neko sa makar dva grama mozga.

Što se tiče SDA politike, ona je jasna. Ko je predložio vojsku na granice da se smanji priliv migranata i ko je to odbio?
SDA politika

Je li to ona ista politika koja dijeli disciplinske kazne granicnoj policiji u zapadnoj Bosni ako im migranti prodju kopnenu granicu prema Hrvatskoj?
Ista ona politika koja je nakrcala Krajinu migrantima?
Ista ona politika koja je po rijecima ovog Ruznica, otvorila putnicku zeljeznicku liniju samo za migrante?

Vjerujem da im je narod tamo zahvalan. Pomogli su im.

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 12 jan 2021, 13:21

Pitam još jednom: Ko je odbio da se vojska stavi na granice i zbog čega?

HINT: Srbija do Sibira.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.