Jel ima netko u Sarajevu da radi ove pečeve na Pes željo Sarajevo i to bosanska liga?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo rade neki Srbi, ima patch, imas bh ligu, ling long, hnl, crnogorsku, drugu srpsku.
Imaju navijanja, stadioni, u nasoj ligi fali par stadiona, ima i najava pred derbi, ma sve zivo eto, samo nema faca u nasoj ligi kao u srpskoj.
Najvise ima Siroki faca jer je on sponzor, ima oko 10ak faca, a ostali klubovi nasi nisu odg na sponzorstvo, a imali bi i oni jos vise faca.
balkanpesbox je patch.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Znam za komp ali tražim za plejku pa zato pitamforgempp je napisao/la: ↑12 jan 2021, 00:26Ovo rade neki Srbi, ima patch, imas bh ligu, ling long, hnl, crnogorsku, drugu srpsku.
Imaju navijanja, stadioni, u nasoj ligi fali par stadiona, ima i najava pred derbi, ma sve zivo eto, samo nema faca u nasoj ligi kao u srpskoj.
Najvise ima Siroki faca jer je on sponzor, ima oko 10ak faca, a ostali klubovi nasi nisu odg na sponzorstvo, a imali bi i oni jos vise faca.
balkanpesbox je patch.
Naravno, nisam ni ja slijep da ne vidim da nešto ne štima, ali reći da nema spasa je krajnje bezveze. Da smo kojim slučajem samo Krupu dobili zadnje kolo polusezone, Mekić bi za većinu bio pojačanje, ovako, sav očaj polusezone (nekih dijelova) se spusti na bilo šta što se desi u i oko kluba. I još nešto, reći da administracija ništa ne radi zaista je teška riječ, poručujem da dođete i vidite koliko ljudi rade za malo novaca, i koliko predano to rade, a rade vjerujte mi.
Kažem sav (opravdan) bijes je tim veći jer rezultati su za izluditi, dobiješ dobre a izgubiš od lošijih klubova, sve se to odrazi na atmosferu u klubu.
Drago mi je da informacija iz kluba nema, a znam da se radi na dosta stvari, i vrlo bitna Skupština je ispred. Mi navijači smo zadnji koji bi trebali nešto tražiti, od nikom te ne damo scenarija, zbog kojeg nas niko neće. I zaista apelujem na sve navijače da predstojeću skupštinu kluba "zaobiđemo" u širokom luku, radi Želje.
I da zaista pohvalim Manijake za nedjeljnu akciju, ponosan sam!!!!!
Pa nakon svih ovih godina stalne turbulencije, pogotovo ove zadnje tri u kojima prisustvujemo slobodnom padu, teško je očekivati od bilo koga da bude optimista. Od postavljanja krova i utakmice sa Tuzlom ne znam da je i jedna vijest bila dobra, obećavajuća ako ništa. Al zato je bilo tužbi, dugova, loših pojačanja, priča o prodaji zemljišta kako bi se klub izvadio i slično. Akcija u nedjelju je pokazala da će Željo imati svoje najvjernije uz sebe pa makar i u kantonalnoj ligi igrali, ali iskreno shvatam svakoga koji smatra da nam nema spasa. Ja sam evo prvi koji je bliži tome nego da će se nešto promijeniti na bolje.Admir74 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 08:18Naravno, nisam ni ja slijep da ne vidim da nešto ne štima, ali reći da nema spasa je krajnje bezveze. Da smo kojim slučajem samo Krupu dobili zadnje kolo polusezone, Mekić bi za većinu bio pojačanje, ovako, sav očaj polusezone (nekih dijelova) se spusti na bilo šta što se desi u i oko kluba. I još nešto, reći da administracija ništa ne radi zaista je teška riječ, poručujem da dođete i vidite koliko ljudi rade za malo novaca, i koliko predano to rade, a rade vjerujte mi.
Kažem sav (opravdan) bijes je tim veći jer rezultati su za izluditi, dobiješ dobre a izgubiš od lošijih klubova, sve se to odrazi na atmosferu u klubu.
Drago mi je da informacija iz kluba nema, a znam da se radi na dosta stvari, i vrlo bitna Skupština je ispred. Mi navijači smo zadnji koji bi trebali nešto tražiti, od nikom te ne damo scenarija, zbog kojeg nas niko neće. I zaista apelujem na sve navijače da predstojeću skupštinu kluba "zaobiđemo" u širokom luku, radi Želje.
- Nastrojeni
- Kontakt:
E čuj nema nam spasa 

Dok se konkurenti pojačavaju mi muku mucimo da zadržimo i ovo sto imamo ako izborimo Europu bice dobro
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
-
- Kontakt:
Dobar je Mekic, za nas je pojacanje.
Na lopti je dosta bolji od Hajdara i Boje, dosta je slicniji Dadi koji nama bas fali, ima vise muda u igri.
Takodje nase je dijete, jest da je budala i da u suzama ima 2 promila alkohola, al neka ga, moze se pokazat.
Na lopti je dosta bolji od Hajdara i Boje, dosta je slicniji Dadi koji nama bas fali, ima vise muda u igri.
Takodje nase je dijete, jest da je budala i da u suzama ima 2 promila alkohola, al neka ga, moze se pokazat.
Svakako imamo ološ u klubu, još nam Mekić fali da popravi prosjek, bolje nekog omladinca gurati, nego ovog alkosa i mahalca
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ima spasa, ali sa ovim ljudima ne. Onog momenta kad se Amar pokupi sa sve ovom Upravom mozemo poceti traziti spas. Tu je jedini problem sto ce ti duze vremena trebati.Admir74 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 08:18Naravno, nisam ni ja slijep da ne vidim da nešto ne štima, ali reći da nema spasa je krajnje bezveze. Da smo kojim slučajem samo Krupu dobili zadnje kolo polusezone, Mekić bi za većinu bio pojačanje, ovako, sav očaj polusezone (nekih dijelova) se spusti na bilo šta što se desi u i oko kluba. I još nešto, reći da administracija ništa ne radi zaista je teška riječ, poručujem da dođete i vidite koliko ljudi rade za malo novaca, i koliko predano to rade, a rade vjerujte mi.
I sta ce nam Mekic pomoci da je Messi, a ovo se desilo sa Veselinovicem i Lendricem? Nema tu rezultata nikakvog. Pustite suplje opravdavanja nekoga i "bit ce bolje". Toliko bolje da su vratili Bogicevica. Znaci ni obraza nemaju nego daj uhljebi nekog svog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
e moj Amare sta si dozivioLjoZee je napisao/la: ↑12 jan 2021, 10:54Ima spasa, ali sa ovim ljudima ne. Onog momenta kad se Amar pokupi sa sve ovom Upravom mozemo poceti traziti spas. Tu je jedini problem sto ce ti duze vremena trebati.Admir74 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 08:18Naravno, nisam ni ja slijep da ne vidim da nešto ne štima, ali reći da nema spasa je krajnje bezveze. Da smo kojim slučajem samo Krupu dobili zadnje kolo polusezone, Mekić bi za većinu bio pojačanje, ovako, sav očaj polusezone (nekih dijelova) se spusti na bilo šta što se desi u i oko kluba. I još nešto, reći da administracija ništa ne radi zaista je teška riječ, poručujem da dođete i vidite koliko ljudi rade za malo novaca, i koliko predano to rade, a rade vjerujte mi.
I sta ce nam Mekic pomoci da je Messi, a ovo se desilo sa Veselinovicem i Lendricem? Nema tu rezultata nikakvog. Pustite suplje opravdavanja nekoga i "bit ce bolje". Toliko bolje da su vratili Bogicevica. Znaci ni obraza nemaju nego daj uhljebi nekog svog.

Nažalost, ali sam je kriv za to.KANA je napisao/la: ↑12 jan 2021, 12:11e moj Amare sta si dozivioLjoZee je napisao/la: ↑12 jan 2021, 10:54Ima spasa, ali sa ovim ljudima ne. Onog momenta kad se Amar pokupi sa sve ovom Upravom mozemo poceti traziti spas. Tu je jedini problem sto ce ti duze vremena trebati.Admir74 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 08:18Naravno, nisam ni ja slijep da ne vidim da nešto ne štima, ali reći da nema spasa je krajnje bezveze. Da smo kojim slučajem samo Krupu dobili zadnje kolo polusezone, Mekić bi za većinu bio pojačanje, ovako, sav očaj polusezone (nekih dijelova) se spusti na bilo šta što se desi u i oko kluba. I još nešto, reći da administracija ništa ne radi zaista je teška riječ, poručujem da dođete i vidite koliko ljudi rade za malo novaca, i koliko predano to rade, a rade vjerujte mi.
I sta ce nam Mekic pomoci da je Messi, a ovo se desilo sa Veselinovicem i Lendricem? Nema tu rezultata nikakvog. Pustite suplje opravdavanja nekoga i "bit ce bolje". Toliko bolje da su vratili Bogicevica. Znaci ni obraza nemaju nego daj uhljebi nekog svog.nekad legenda 10 trofeja ,sve lijepo poslije rata je bilo kad si ti trener bio ,sad te na oba foruma raja tjera
![]()
I ja sam isto pomislio da bi mogao Mekić da "odglumi" Dadu. Ima neke interesantne karakteristike ali vidjet ćemo, ne želim se zalijetat i govoriti da će biti u rangu Dade. Dobit će šansu da se dokaže pa ćemo vidjet. Ali ono osim visine ima nekih sličnih karakteristika s Dadom. Igra tog zadnjeg/centralnog veznog gdje može korektan biti u defanzivni ali i zna lopte, plus ima odličan šut.elevenblues je napisao/la: ↑12 jan 2021, 10:28Dobar je Mekic, za nas je pojacanje.
Bilo bi interesantno vidjeti sredinu Mekić- Meša -Štilić. Na papiru bi ovo opet moglo značiti da bi mogli igrati lijep fudbal kao prošle sezone jer je tehnički potkovana sredina i ipak je razlika u smislu kreacije kad ti na tom mjestu igra Mekić za razliku od Hajdara. A i ono što je također prednost ovog eventualnog veznog reda je to što bi imali 3 strašna šutera s distance u vidu Mekića, Meše i Štilića, vjerovatno najopasnija veza u ligi u tom segmentu. I naravno Bekrić s klupe.
-
- Kontakt:
Vidi ljozeta, i on počeo tjerati Amara. Au brate mili, neće ovo na dobro.
Željezničar za život cijeli!
Sve po zaslugama.SudoHusika je napisao/la: ↑12 jan 2021, 12:32Vidi ljozeta, i on počeo tjerati Amara. Au brate mili, neće ovo na dobro.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da li se zvanično zna kada je Skupština kluba? Polovina je mjeseca, obično se to i mjesec ranije najavljivalo?
Nisam vidio na zvaničnoj stranici ništa. Jesu li delegati dobili poziv, jesu li dobili materijale?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jel moguce da ce Amar sebi dozvoliti da se svede na marginu i nivo Megamixa.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF